Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

QUOTE(sena niekšė @ 2009 05 03, 22:59)
angliškai yra vardas Armand, yra ispaniškas Armando. tas ass čia ne prie ko. nes užtenka anglų kalboj vardų kurie baigiasi -as, netgi labai populiarių.

As irgi paziurejau, kad tai normalus vardas uzsienyje, ir vertimas/ reiksme visai kita, o galune 'as' galima taip ir palikti, nedarant ass biggrin.gif . Tada 'as' verciasi kaip normalus zodeliukstis mirksiukas.gif -'kaip' ar panasiai.....
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 05 03, 23:14)
As irgi paziurejau, kad tai normalus vardas uzsienyje, ir vertimas/ reiksme visai kita, o galune 'as' galima taip ir palikti, nedarant ass biggrin.gif . Tada 'as' verciasi kaip normalus zodeliukstis mirksiukas.gif -'kaip' ar panasiai.....

būtent. nes tada būtų ir ThomASS ir LucASS, ir sunku būtų gyvent žmonėms tokiais vardais biggrin.gif tik kažko niekas būtent taip neišmąsto, tik lietuviai Lietuvoj bigsmile.gif
Atsakyti
Na labai fainas vardas, pazystu labai grazu berniuka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 05 03, 22:25)
būtent. nes tada būtų ir ThomASS ir LucASS, ir sunku būtų gyvent žmonėms tokiais vardais  biggrin.gif tik kažko niekas būtent taip neišmąsto, tik lietuviai Lietuvoj bigsmile.gif

Ne tik lietuviai schmoll.gif . Pavyzdžiui airiams yra labai juokingas vardas Taja, sako kaip galima pavadinti savo vaiką padanga cool.gif, nors rašyba ir skiriasi, tyre-Taja.
Atsakyti
Kazkada seniai seniai kadrino mane gatvej vienas vaikinukas, prisistate is pradziu Armandu ir iskart ispiskino, kad is graiku kalbos verciant tai reikstu "ar man duosi" unsure.gif pasirodo, toks buvo jo ir jo draugu joke'as, meginant prakalbinti merginas doh.gif

Asmeniskai man vardas kaip vardas, jokiu ypatingu emociju nesukeliantis. Gal tik siektiek meksikietiskas muilo operas primena, panasiai kaip Chose, Chesus...
Atsakyti
Man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 26, 13:40)
Vokiečių kalboje žodis - NUTE reišia šliundrą, prostitutę. Kai vokiečiai pas mus išgirsta DANUTE-jiems plaukai pasišiaušia- juk tai reiškia ČIA ŠLIUNDRA.. lotuliukas.gif
Tai jau dabar ir Danutė blogas vardas??? doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

na, mano mazasis irgi Armandas, bet si varda jam buvau rezervavusi dar tada, kai buvau 19 m netekejusi panele, nutariau jau tada, ad, jei kada nors turesiu sunu, jis bus butent tokiu vardu mirksiukas.gif
Papildyta:

tiesa, 2006 sia vardas buvo gan retas, o 2007 ir dar labiau 2008 ju tiiiieeeeek atsiradoooooo....
ko gero ieis i populiariausiu vardu penketuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiana @ 2009 05 15, 18:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

na, mano mazasis irgi Armandas,  bet si varda jam buvau rezervavusi dar tada, kai buvau 19 m netekejusi panele, nutariau jau tada, ad, jei kada nors turesiu sunu, jis bus butent tokiu vardu mirksiukas.gif
Papildyta:
tiesa, 2006 sia vardas buvo gan retas, o 2007 ir dar labiau 2008 ju tiiiieeeeek atsiradoooooo....
ko gero ieis i populiariausiu vardu penketuka smile.gif

user posted image]My Webpage[/URL] Savo suneliui daveme varda Armandas , mums jis patiko ,geriau jau nei Petriukas Jonukas ir tt
Atsakyti
tai žinoma, kad arm-ans-ass žymiai geriau už prasmingą, seną vardą irnesakyk.gif
Atsakyti
Petras ir Jonas prasmingi vardai, bet man jie asocijuojasi tik su vyresniais zmonemis, pvz. seneliais, nes vienas ju buvo Petras. Tiesiog vaikysteje bendraamziu tokiais vardais nebuvo, o senu zmoniu daug. Gal todel ir dabar man atrodo, kad vaikams nelabai tinka Jonas ar Petras. Tiesiog kiekviena karta turi savo vardus. O Armandas ne is serialu, tiesiog grazus vyriskas vardas ir reiskia jis: karys, kovingas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2006 05 27, 22:51)
Mano vaikucio vardas Armandas? Girdejau, kad sio vardo reiksme drasus,stiprus,karzygys. Gal ka pazystat su tokiu vardu? Ar tinka sis apibudinimas?

Man asmeniskai sis vardas thumbup.gif pirma karta ji isgirdau kai man buvo 16 metu,ir nutariau jeigu turesiu sunu duosiu varda Armandas thumbup.gif Tai stai taip ir nutiko mirksiukas.gif Jam jau 13 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2006 05 27, 21:51)
Mano vaikucio vardas Armandas? Girdejau, kad sio vardo reiksme drasus,stiprus,karzygys. Gal ka pazystat su tokiu vardu? Ar tinka sis apibudinimas?

Mano mb Armandas..Nu man kitokio geresnio vardo jam nėra,puikiai tinka thumbup.gif aišku,dauguma vadina sutrumpintai-Armis,bet vistiek thumbup.gif
Atsakyti