Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

Angliskai suprantantys turi moketi ir tarima!!!! Armandas ir Arm and ass skamba skirtingai, netgi rasyba paskutinio zodzio skiriasi.Atsiprasau, bet neturiu zodziu. Juokinga, kai pradeda vardus dar versti i svetimas kalbas.Nu tikrai net sleikstulys sueme. Suprantu, kad kazkam patinka sis vardas, kazkam nepatinka, kazkam labai bjaurus. Ir tai visiskai normalu. Musu sunaus vardas Armandas ir nei sekundei nesigailejau, nors gyvename Norvegijoje,kur labai populiari anglu kalba, bet matyt aukstesnio intelekto zmones, nes niekam cia nekyla minciu isdergineti vardu. g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gražus tas vardas ir viskas su juo gerai,nereikia daryti kažkokių vertinių į kitas kalbas. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(fainamama @ 2008 04 14, 17:27)
Angliskai suprantantys turi moketi ir tarima!!!! Armandas ir Arm and ass skamba skirtingai, netgi rasyba paskutinio zodzio skiriasi.Atsiprasau, bet neturiu zodziu. Juokinga, kai pradeda vardus dar versti i svetimas kalbas.Nu tikrai net sleikstulys sueme. Suprantu, kad kazkam patinka sis vardas, kazkam nepatinka, kazkam labai bjaurus. Ir tai visiskai normalu. Musu sunaus vardas Armandas ir nei sekundei nesigailejau, nors gyvename Norvegijoje,kur labai populiari anglu kalba, bet matyt aukstesnio intelekto zmones, nes niekam cia nekyla minciu isdergineti vardu.  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2008 04 11, 15:30)
angliskai jis skamba (ArmAndAss)

Nu cia geras doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O siaip nesvarbu, kad mamytem grazus, reikia ir apie vaika pagalvoti pries varda duodant. Paskui atsiranda tokiu variantu, kaip vaikas prisistato ir visu praso save vadint kitu vardu (esu realiai tokiu bajeriu girdejus) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fainamama @ 2008 04 14, 17:27)
Angliskai suprantantys turi moketi ir tarima!!!! Armandas ir Arm and ass skamba skirtingai, netgi rasyba paskutinio zodzio skiriasi.Atsiprasau, bet neturiu zodziu. Juokinga, kai pradeda vardus dar versti i svetimas kalbas.Nu tikrai net sleikstulys sueme. Suprantu, kad kazkam patinka sis vardas, kazkam nepatinka, kazkam labai bjaurus. Ir tai visiskai normalu. Musu sunaus vardas Armandas ir nei sekundei nesigailejau, nors gyvename Norvegijoje,kur labai populiari anglu kalba, bet matyt aukstesnio intelekto zmones, nes niekam cia nekyla minciu isdergineti vardu.  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

o kas del vardo tai manau kiekviena mama savo vaikui spontaniskai neduos pirmo i galva sovusio vardo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 13, 12:57)
Siulau pagalvot ne tik apie save, bet ir apie vaika. Siais globalizacijos laikais nenustebkim, jei uzauge vaikai nores iskist nosis toliau is Lietuvos.

Buvau dar parasius, bet nusprendziau, kad geriau palaikysiu liezuvi uz dantu. Nesinori skaudinti mamyciu, kurios visgi dave vaikams toki varduka. Lietuvoje jis skamba tikrai graziai  4u.gif

Nu mano nuomone tai nesikeicia schmoll.gif

KAm galvoti kaip issivercia vienas ar kitas vardas kazkur doh.gif KAd ir tas Armandas UK issivercia kaip ir buvo mineta, o gal kitoje salyje Armandas reiskia kad ir koki Dieva biggrin.gif Nu juk dedamas vaikui varda negalvosi kad jis uzauges vaziuos i Anglija ir ten blogai versis jo vardas O jei tas vaikas uzauges varys i kokia ISpanija ir ten tas vardas nesivers taip kaip UK ? Ir apskritai nereikia taip toli galvoti kas bus jei bus .. JEi mamai grazus vardas Armandas - tai ji lai deda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytike @ 2008 04 16, 10:24)
Nu mano nuomone tai nesikeicia  schmoll.gif

KAm galvoti kaip issivercia vienas ar kitas vardas kazkur  doh.gif  KAd ir tas Armandas UK issivercia kaip ir buvo mineta, o gal kitoje salyje Armandas reiskia kad ir koki Dieva  biggrin.gif  Nu juk dedamas vaikui varda negalvosi kad jis uzauges vaziuos i Anglija ir ten blogai versis jo vardas O jei tas vaikas uzauges varys i kokia ISpanija ir ten tas vardas nesivers taip kaip UK ?  Ir apskritai nereikia taip toli galvoti kas bus jei bus .. JEi mamai grazus vardas Armandas - tai ji lai deda  thumbup.gif

000189.gif Mano irgi nesikeicia. Ir nesvarbu kaip tars, uzteks tik perskaityt. Nesvarbu. As suprantu, kad mamytes davusios toki vardeli tikrai ji gins is visu pusiu, na ir gerai, as ir nenoreciau, kad is mano vaiko vardo kas juoktusi. Bet kitos dar tik renkasi vardukus ir net nepagalvoja apie toki galima nesusipratima (neduok dieve mamyte dar anglijoj gyvenanti doh.gif ) Perskaitys ir viena pagalvos-ai man nesvarbu tokios asociacijos, vardelis man vistiek patinka labiausiai, o kita sakys-kaip gerai, kad perskaiciau, net nebuvau pagalvojus. Juk tam ir yra temute uzvesta, kad kitos mamytes irgi galetu paskaityt, savo nuomone susidaryt. Reiksmes gali but ir is vardynu ir is tiesioginio vardo parasymo ax.gif

Kokia neapsakoma laime, kad bendrauju su auksto intelekto zmonem notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 24 balandžio 2008 - 20:35
as savo pirmagimi(jei tik gims berniukas)galvoju armando pavadinti.man tai tikrai grazus vardas.ir nelabai rupi jis is serialo ar ne. g.gif smile.gif
Atsakyti
o kad reiškia subinė ir ranka irgi nerūpi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 25, 15:50)
o kad reiškia subinė ir ranka irgi nerūpi? doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano sunaus vardas irgi Armandas ir niekas ten nesisaipo is jo vardo, na Anglijoj
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2008 09 09, 12:44)
Mano sunaus vardas irgi Armandas ir niekas ten nesisaipo is jo vardo, na Anglijoj

Linkiu,kad ir nesisaipytu,nes jei tai ivyks tai tikrai ne dabar,o po kokiu 8 metu,kai mokykloje,kiti vaikai gales varda perskaityti.protingi zmones gal ir nesijuoks,o stai vaikams mandagumo labai truksta ax.gif
Atsakyti