QUOTE(Vytike @ 2008 04 16, 10:24)
Nu mano nuomone tai nesikeicia
KAm galvoti kaip issivercia vienas ar kitas vardas kazkur

KAd ir tas Armandas UK issivercia kaip ir buvo mineta, o gal kitoje salyje Armandas reiskia kad ir koki Dieva

Nu juk dedamas vaikui varda negalvosi kad jis uzauges vaziuos i Anglija ir ten blogai versis jo vardas O jei tas vaikas uzauges varys i kokia ISpanija ir ten tas vardas nesivers taip kaip UK ? Ir apskritai nereikia taip toli galvoti kas bus jei bus .. JEi mamai grazus vardas Armandas - tai ji lai deda

Mano irgi nesikeicia. Ir nesvarbu kaip tars, uzteks tik perskaityt. Nesvarbu. As suprantu, kad mamytes davusios toki vardeli tikrai ji gins is visu pusiu, na ir gerai, as ir nenoreciau, kad is mano vaiko vardo kas juoktusi. Bet kitos dar tik renkasi vardukus ir net nepagalvoja apie toki galima nesusipratima (neduok dieve mamyte dar anglijoj gyvenanti

) Perskaitys ir viena pagalvos-ai man nesvarbu tokios asociacijos, vardelis man vistiek patinka labiausiai, o kita sakys-kaip gerai, kad perskaiciau, net nebuvau pagalvojus. Juk tam ir yra temute uzvesta, kad kitos mamytes irgi galetu paskaityt, savo nuomone susidaryt. Reiksmes gali but ir is vardynu ir is tiesioginio vardo parasymo
Kokia neapsakoma laime, kad bendrauju su auksto intelekto zmonem