Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

O man tai visai gražus thumbup.gif ir nebūtinai visi turi būti JONAI,PAULIAI IR ANTANAI ...... čia tipo būtinai lietuviški.
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2006 05 27, 23:51)
Mano vaikucio vardas Armandas? Girdejau, kad sio vardo reiksme drasus,stiprus,karzygys. Gal ka pazystat su tokiu vardu? Ar tinka sis apibudinimas?

thumbup.gif Mano dukros toks vardas ARMANDA. kai ji gimė jokių muilo operų dar nerodė.Vardas vokiškas. 4u.gif
Atsakyti
man nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 05 28, 09:35)
Iš karto mintis apie meksikietiškus serialus. Na nežinau, man nepatinka, visai netinka lietuviškam vaikeliui ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(vyvytė @ 2006 05 28, 18:37)
Ir as sakau, kad reti vardai yra thumbup.gif Sekmes

Retas tikrai nereiškia gražus schmoll.gif
Jeigu vaikas turės retą vardą, tai nebūtinai jis bus kažkoks išskirtinis ar ypatingas rolleyes.gif Įmantrus vardas tikrai nepadaro vaiko kažkuo pranašesniu už kitus mirksiukas.gif Tik pačiam vaikui su tokiu vardu dažniausiai būna sunkiau...
Atsakyti
Kiek skaiciau tai sio vardo reiksmė nezinoma,tiesiog kazkur yra paminklas zuvusiam vokieciu kareiviui,kurio vardas buvo Armandas.O ar jis buvo drasus karzygys nezinia.
Man tai labiausiai patinka lietuviska sio vardo reismė Ar-man-duosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu girdėtas tas Armandas. Kažkada vienas gražuolis Armandas nešė mane per tiltą rolleyes.gif
man asmeniškai gražiau Arūnas, bet ir šitas ausų nedrasko mirksiukas.gif
Atsakyti
ka galiu pasakyt...
Armandas buvo mano pirmoji meile wub.gif
taip gera isgirdus si varda-jis dainingas, jausmingas, ech, merginos wub.gif
sugrizki jaunyste, alyvom prazydek... cray.gif
Atsakyti
man tokie vardai nepatinka...
Atsakyti
jei vyras butu neuzpriestaraves buciau davus savo suneliui si varda.man labai grazus
Atsakyti
O man visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Žmogus, nešiojantis tokį vardą, turėtų būti romantikas...
Atsakyti
QUOTE(Jovvita @ 2006 05 30, 09:23)
Man gražus vardas, vyriškai skamba  thumbup.gif  Bet nemanau, kad jis "retas ir nenuvalkiotas" - Prancūzijoje tikrai dažnas  lotuliukas.gif

Lietuvoj irgi
Atsakyti