Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

Truputį aukščiau perskaičiau,kad viena mamytė Armandą įsivaizduoja kaip aukštą,stuomeningą,stiprų vyrą.Vat būtent tokį Armandą ir aš pažįstu thumbup.gif 100%atitinka toks apibūdinimas.Ir dar labai protingas žmogus.Ir vardas gražus thumbup.gif
Atsakyti
man sis vardas labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 05 30, 09:47)
teisaingai, kiek žmonių, tiek nuomonių, todėl tu nesupyk už manąją, aš pirmiausia pagalvojau apie sserialus, o tada apie aktorių Armandą Assante. Vardas gražus, bet man kažko nelimpa.

drinks_cheers.gif Man irgi Armandas asocijuojasi su serialais
Atsakyti
grazus vardas wub.gif ir su jokiais serialais man neasocijuojasi tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif vardas,pritariu naaringiux 4u.gif
Atsakyti
Gražus vardas smile.gif
Atsakyti
Man patinka, ypač mažybinis - Armandukas wub.gif Na bet čia skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
nea bebe.gif , bet čia tik mano nuomonė
Atsakyti
ax.gif pavadinau siuo vardu savo maziuka. Prie trumpos pavardes labai dera. Kaip jis patinka jums- parasykit nuomone. ax.gif
Atsakyti
tikrai vardukas labai grazus ir vyriskas mes ir apie toki varda galvojome mirksiukas.gif ir tikrai vardas ne serialinis, cia visoms jai tik ne lietuviskas tai iskart raso kad is serialo, siaubas kazkoks 4u.gif
taip kad vardas thumbup.gif
Atsakyti
atsiprašau, bet man šitas vardas schmoll.gif ir tikrai man visų pirma su serialais kelia asociaciją rolleyes.gif
Atsakyti
idomus vardas bet man nepatiktu, kartais tie nereti ir nenuvalkioti vardai yra tikrai negrazus ir vaikam netinka
Atsakyti