O šis visai nieko man, patinka

Man tai nepatinka.
Iš serialų...

QUOTE(Stirnaitė @ 2007 05 11, 15:40)
Stirnaite, ir as pasistengsiu apginti...

"Armandas" yra prancuziskas (romaniskas) vardo Hermanas variantas. Hermanas yra germaniskas vardas, kiles is senoves vokieciu Heer (kariuomene) + Mann (vyras).
Del savo pranzuziskos pakraipos tas vardas skamba gal siek tiek pretenzingai, bet su serialais jis neturi nieko bendro. Serialai mus pasiekia is Pietu Amerikos, kur vyrauja romaniska kultura, todel ir vardai ten romaniski. O jei pas mus kas nors romaniskus vardus zino tik is serialu, tai tik parodo, koks ribotas yra jo akiratis ir zinios. Tokie vardai egzistuoja ir romaniskoje Europoje ( Ispanija, Italija, Prancuzija) ir serialai cia nei prie ko...
QUOTE(Fabijana @ 2007 05 17, 12:55)
Stirnaite, ir as pasistengsiu apginti...
"Armandas" yra prancuziskas (romaniskas) vardo Hermanas variantas. Hermanas yra germaniskas vardas, kiles is senoves vokieciu Heer (kariuomene) + Mann (vyras).
Del savo pranzuziskos pakraipos tas vardas skamba gal siek tiek pretenzingai, bet su serialais jis neturi nieko bendro. Serialai mus pasiekia is Pietu Amerikos, kur vyrauja romaniska kultura, todel ir vardai ten romaniski. O jei pas mus kas nors romaniskus vardus zino tik is serialu, tai tik parodo, koks ribotas yra jo akiratis ir zinios. Tokie vardai egzistuoja ir romaniskoje Europoje ( Ispanija, Italija, Prancuzija) ir serialai cia nei prie ko...

Keistai jau ginate patinkantį vardą.

Be to, žinau vaiką šiuo vardu iš tokios šeimos,

Teks susitaikyti, kad yra žmonių, kuriems šis vardas negražus.

pietiečių serialai
pati nežiūriu, tai man vardas tikrai niekuo neužkliūva

pati nežiūriu, tai man vardas tikrai niekuo neužkliūva

QUOTE(vaiddda @ 2006 08 16, 23:13)
Kiek skaiciau tai sio vardo reiksmė nezinoma,tiesiog kazkur yra paminklas zuvusiam vokieciu kareiviui,kurio vardas buvo Armandas.O ar jis buvo drasus karzygys nezinia.
Man tai labiausiai patinka lietuviska sio vardo reismė Ar-man-duosi

Man tai labiausiai patinka lietuviska sio vardo reismė Ar-man-duosi

Jo, jo Armando prosenelei buvo sunku issiminti varda. Tai ji sakydavo Ar-man-duosi. Ir atsimindavo pagal tai varda. Dabar jau visi priprate.

Vaikui su siuo vardu tikrai nera sunku. Darzelyje jo grupeje tokie vardai,kad net sunku issiminti Pvz. Auriana, Adriana, Mantvidas.Kitu niekaip neissimenu.
Papildyta:
QUOTE(Kat @ 2007 05 17, 23:45)
Nevertinkite kitų žinių ir akiračių pločio.
Mes gyvename Lietuvoje (ne Ispanijoje, Italijoje, Prancūzijoje, ...). Todėl čia gilūs išvedžiojimai apie pakraipas visai nė prie ko.
kad ten vargu ar jie apie tokias šalis iš vis yra girdėję.

Tai ir negali visiems buti grazus vardas.

O del reiksmiu,tai mano Prancuzu mokytoja sake kad Armandas isvertus is Prancuzu kalbos drasus karzygys. Bet apie reiksmes suzinojau,kai Armandui buvo metukai.

Papildyta:
QUOTE(Aylin @ 2007 01 20, 00:15)
Bet jau tiek tu meksikieciu muilo operu vardu...
gal ir grazus bet cia Lietuvoje net nezinau, nebent tetis butu ispanas. O gal taip yra? 

Tetis Rusas

Papildyta:
QUOTE(La princesse @ 2007 05 12, 12:00)
As zinau suns varda Gabija. Sauke Gabi. Taip kad sunis vadina zmoniu vardais

QUOTE(Kat @ 2007 05 17, 22:45)
Nevertinkite kitų žinių ir akiračių pločio.
Mes gyvename Lietuvoje (ne Ispanijoje, Italijoje, Prancūzijoje, ...). Todėl čia gilūs išvedžiojimai apie pakraipas visai nė prie ko.
kad ten vargu ar jie apie tokias šalis iš vis yra girdėję.

As ir neteigiu, kad tas vardas turi patikti visiems...

P.S.: Kat, beja as tikroveje nesu tokio solidaus amziaus, kaip avatare...I mane treciu asmeniu kreiptis nebutina...

man šis vardas nėra gražus, vieni draugai taip pavadino savo mažių, tai kol įsiminiau šį varda

Jau turiu sūnelį vardu Armandas,dabar ir neįsivaizduoju kad ir kitaip galėtų būti
jam vardelis laaabai tinka

Visai nieko,svarbiausia,kad tau ir teveliui patiktu