Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

Nepeikim iškart, gal mamytė nerado senos temos, o kad vaikas jau pavadintas - gal jai tikrai įdomi nuomonė apie tą vardą 4u.gif Man asmeniškai tai visai gražus, mielas ir skambus vardukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana_21 @ 2007 06 08, 16:10)
Nepeikim iškart, gal mamytė nerado senos temos, o kad vaikas jau pavadintas - gal jai tikrai įdomi nuomonė apie tą vardą  4u.gif  Man asmeniškai tai visai gražus, mielas ir skambus vardukas  4u.gif

Nieko pačiai ieškot nereikia- paieška viską padaro mirksiukas.gif
O dėl nuomonės- nu ir koks gi dabar skirtumas, kokia ta nuomonė, vaiko nebepervadinsi doh.gif Prieš vadinant nuomonių klaust reikia, o ne post factum.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 08, 17:14)
Nieko pačiai ieškot nereikia- paieška viską padaro  mirksiukas.gif
O dėl nuomonės- nu ir koks gi dabar skirtumas, kokia ta nuomonė, vaiko nebepervadinsi  doh.gif Prieš vadinant nuomonių klaust reikia, o ne post factum.

Visiskai pritariu. drinks_cheers.gif Keistai skamba: "Pavadinau savo vaika ... vardu. Kaip jis jums?" Juk niekas nuo to nepasikeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 08 birželio 2007 - 16:20
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 06, 20:36)
Kam prireiks, tas temą ir užves. O čia dabar tik komplimentų žvejojimas gaunasi, o kai ne visi komentarai būna liaupsinantys, tada pyksta mamytės. Vaiko juk nebepervadinsi, tai kam ta tema?

Bet, tokia pat tema JAU YRA ČIA. Naudokitės paieška, prieš temą kuriant.

nu gal tau prireiks biggrin.gif nereiks 10 tokiu paciu temu uzvest, uzteks sios vienos mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Klasiokė sūnaus pradinėj klasėj buvo Arrmanda.Man šitas vardas negražus schmoll.gif Nei Armandas nei Arnanda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 06, 16:39)
man nepatinka kai tokie vardai suteikiami lietuviams. per daug jau akivaizdžiai serialiniai, nelietuviški

Gal ne visai serialiniai... Jau prieš begalybę metų pradinėj klasėj turėjom klasioką šiuo vardu. Buvom įpratę, ir niekuo jis mums neatrodė neįprastinis... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 06 08, 18:34)
nu gal tau prireiks  biggrin.gif nereiks 10 tokiu paciu temu uzvest, uzteks sios vienos  mastau.gif  lotuliukas.gif

Nesupratau? blink.gif Prie ko čia aš? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 09, 16:33)
Nesupratau?  blink.gif Prie ko čia aš?  unsure.gif

nu prie to pacio biggrin.gif prie bendru komentaru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 06 09, 16:50)
nu prie to pacio  biggrin.gif prie bendru komentaru  rolleyes.gif

Žodžiu, taip ir likau nesupratus, ko tu čia mane kiši.
Atsakyti
Man atrodo jau buvo tema apie Armando vardą... g.gif Šiaip man jios labai gražus.
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 09, 22:07)
Šiaip man jios labai gražus.

O man labai ne. Va koks Armantas būtų kur kas geriau. Bent jau lietuviškas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 06 09, 21:58)
O man labai ne. Va koks Armantas būtų kur kas geriau. Bent jau lietuviškas ax.gif

Va va drinks_cheers.gif Labai teisingai pastebėta- viena raidelė pakeista, o iš karto vardukas žyyyymiai gražesnis.
Atsakyti