Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

nu va... žinok moteris kaip moteris. Nei stora, nei bjauri...Aš kai buvau labiausiai sukūdusi tokio "storumo" buvau doh.gif
Mano pastebėjimai :
Nuotraukoje matosi nepasitikėjimas savimi. Atrodai, kaip išgasdintas paukštelis
Plaukai reikalauja kazkokios formos, šiuolaikiškesnio kažko. Nueik į kirpyklą ir pagyvink spalvą, padaryk kokį kirpimą...
Makiažas.

bet konstatuoju faktą. Esi tikrai patraukli moteris. Dabar padarom pratimą. Pakelk pečius aukštyn, dabar stipriai juos atgal ir nuleisk žemyn. Smaktą į priekį, lyg su juo ką nors rodytum. Santūri šypsena. Įtraukti pilvą. bent 5 cm kulniukai, išriesti užpakaliuką.. ir jau prieš mus stovi moteris, dėl kurios ne vienas vyras seilę nuvarvins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 21 balandžio 2013 - 19:12
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 21, 20:00)

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 21, 19:05)
O ka konkursa darysit lotuliukas.gif

Tai aišku nail.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 21, 19:08)
Tai aišku nail.gif

O lametoja ka gaus..... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 21, 19:05)
va.. man kliuva ... žargonas keistas. Na toks visai nemoteriškas. Gal kam ir atrodo "kietai" šnekėti visokiom tokiom frazėm, bet realiai normalus, rimtų santykių norintis vyras ieško moters, kuri nešneka kaip statybininkas....Kuri žino, kada reikia nurausti, kada reikia santūriai nusišypsoti, kuri susigraudina, kai to reikia, kuri būna tvirta kaip to reikalauja situacija....

Pasijutu kaip buciau 3aukstais susikeikus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 21, 19:11)

Gaus tai kažką, bet kas išrinks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 21, 20:11)
Pasijutu kaip buciau 3aukstais susikeikus blush2.gif

ne ne.. tikrai ne. Tiesiog bent jau per pirmus 3 pasimatymus geriau šnekėti paprastais lietuviškais žodžiais. Toks slangas dauguma vyrų gasdina.
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 21, 19:13)
Gaus tai kažką, bet kas išrinks? g.gif

O as maniau savo atiduosit blush2.gif lotuliukas.gif Matot is jusu prastos komisijos nares...jus gi moterys,o moterys i moteris ziuri kiek kitaip..
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 21, 19:16)
O as maniau savo atiduosit blush2.gif  lotuliukas.gif Matot is jusu prastos komisijos nares...jus gi moterys,o moterys i moteris ziuri kiek kitaip..

Na kodel. Man patiko karapuzikes postas Patrauklios ir Savarankiškos atžvilgiu, panašiai norėjau rašyti, ji labai puikiai išdėstė viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 21, 20:05)
Mano pastebėjimai

Visa, ką išdėstei, P&S buvo išdėstyta gal prieš porą metų. Kaip matau, išvados nepadarytos jokios ir pokyčių absoliučiai jokių nėra schmoll.gif
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 21, 20:11)

Ką, ką? Diedą rims naktims bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 21, 20:16)
O as maniau savo atiduosit blush2.gif  lotuliukas.gif Matot is jusu prastos komisijos nares...jus gi moterys,o moterys i moteris ziuri kiek kitaip..

nu žinok va vyras šalia su alaus buteliu sėdi, sakau ateik pasakyk savo vyrišką nuomonę.. Tai žinai kaip jis pasakė. Normali moteris. O tie, kurie rašo, kad " ne mano skonio" tiesiog neieško normalios moters, o ieško šiknos ir papų vienam vakarui... arba pigaus papuošalo, kuria pasipuokuotų prieš draugus. O jei vyras ieško gyvenimo draugės, jo vaikų mamos, geros šeimininkės... tai tu esi būtent tokia, kokios reikia.
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 21, 21:05)
nu va... žinok moteris kaip moteris. Nei stora, nei bjauri...Aš kai buvau labiausiai sukūdusi tokio "storumo" buvau  doh.gif
Mano pastebėjimai :
Nuotraukoje matosi nepasitikėjimas savimi. Atrodai, kaip išgasdintas paukštelis
Plaukai reikalauja kazkokios formos, šiuolaikiškesnio kažko. Nueik į kirpyklą ir pagyvink spalvą, padaryk kokį kirpimą...
Makiažas.

bet konstatuoju faktą. Esi tikrai patraukli moteris. Dabar padarom pratimą. Pakelk pečius aukštyn, dabar stipriai juos atgal ir nuleisk žemyn. Smaktą į priekį, lyg su juo ką nors rodytum. Santūri šypsena. Įtraukti pilvą. bent 5 cm kulniukai, išriesti užpakaliuką.. ir jau prieš mus stovi moteris, dėl kurios ne vienas vyras seilę nuvarvins.

Ačiū . smile.gif
Papildyta:
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 21, 21:23)
nu žinok va vyras šalia su alaus buteliu sėdi, sakau ateik pasakyk savo vyrišką nuomonę.. Tai žinai kaip jis pasakė. Normali moteris. O tie, kurie rašo, kad " ne mano skonio" tiesiog neieško normalios moters, o ieško šiknos ir papų vienam vakarui... arba pigaus papuošalo, kuria pasipuokuotų prieš draugus. O jei vyras ieško gyvenimo draugės, jo vaikų mamos, geros šeimininkės... tai tu esi būtent tokia, kokios reikia.

Kad ten mano nuotrauka . unsure.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bobu vasaros nebus: 21 balandžio 2013 - 19:31