Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 21, 21:04)
Labai paprasta ''pozintis'' kai ta kamera mobilus telefonas doh.gif Ir dar sau miela nebutinai miela kitam smile.gif

aš irgi fotiko neturiu... bet va labai gerai su kompo kamera fotkintis... matai iš karto kas gausis, gali pasikoreguoti,, antakį pakelti, lūpas pakoreguoti.... ir tik paukšt... ir jau turi geru kampu paimtą nuotrauką
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 21, 20:06)
aš irgi fotiko neturiu... bet va labai gerai su kompo kamera fotkintis... matai iš karto kas gausis, gali pasikoreguoti,, antakį pakelti, lūpas pakoreguoti.... ir tik paukšt... ir jau turi geru kampu paimtą nuotrauką

Kazkaip neisvaizduoju saves besivaipancios pries kompa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 21, 19:01)
Moteriske kaip moteriske smile.gif

http://www.supermama...?...8325&st=120

Sveikos. Džiaugiuosi pamačiusi virtualios pašnekovės tikrąjį veidą, nes ją įsivaizdavau pagal logotipą, kažką panašaus, kaip iš Filmo "Puikybė ir prietarai"- tobulų manierų aristokratę.
Širdis ieško širdies, ir jei ją turi, kažkas ją suras. Nežinau, kam reikalinga arogancija. Gal ir ji ką nors žavi.
Pamenu vieną trumpą istoriją. Žmogelis turėjo tokią negražią žmoną, jo ir klausia, kaip tu su ja būni. Tasai ir sako: pažiūrėk pro mano akis, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 21, 19:36)
drinks_cheers.gif Jei dėt, tai trumpam. Autore, man jūs iš foto atrodot gan simpatiška smile.gif Atrodot linksmų plaučių moteris, pirmas įspūdis toks

Tai as irgi ta pati sakau autorei- simpatiska, seksy, ale neklauso musu, kad nuotrauka reik pakoreguot. Siaip jau, as deciau ir ta kur maciau. Bet deciau butinai. As pati niekad nerasydavau ir neatsakydavau asmenims be foto, nes tai jau parodo, kad zmogus turi- nori kazka slepti. Nesvarbu, kad paskui atsiuncia, as jau prirasydavau minusiuka. Dekit foto ir laukit diedo thumbup.gif
Atsakyti
Matyt esu nenormali , kad susižavėjau vyru tik kartą susitikusi . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 22, 09:29)
Matyt esu nenormali , kad susižavėjau vyru tik kartą susitikusi .  blush2.gif

Ta prasme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2013 04 22, 01:10)
Tai as irgi ta pati sakau autorei- simpatiska, seksy, ale neklauso musu, kad nuotrauka reik pakoreguot. Siaip jau, as deciau ir ta kur maciau. Bet deciau butinai. As pati niekad nerasydavau ir neatsakydavau asmenims be foto, nes tai jau parodo, kad zmogus turi- nori kazka slepti. Nesvarbu, kad paskui atsiuncia, as jau prirasydavau minusiuka. Dekit foto ir laukit diedo  thumbup.gif

Aciu...na idejau (kad ir nekokia ta fotke)...Kalno nesulaukiau diedu,bet...bent jau neliudna vakarais blush2.gif Paplepet temu randam... smile.gif O kas bus toliau...Laikas parodys
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 04 22, 10:01)

Dažnai galvoju apie jį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 22, 10:31)
Dažnai galvoju apie jį  blush2.gif

Ir kame cia nenormalumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 04 22, 10:36)
Ir  kame cia nenormalumas g.gif

Apie kitus tiek negalvodavau . Nenormali baimė , kad susitikus galiu nepatikti ... Kaip kokia paauglė . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 22, 08:08)
Aciu...na idejau (kad ir nekokia ta fotke)...Kalno nesulaukiau diedu,bet...bent jau neliudna vakarais blush2.gif Paplepet temu randam... smile.gif O kas bus toliau...Laikas parodys

Jeei! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 22, 09:08)

va ir super smile.gif
o šiaip tu pati rašai vyrams? na,užkalbini pirma?
Atsakyti