Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

QUOTE(Kactukas @ 2013 04 24, 16:01)
Bet daznokai turejau bedu su keistokais pilieciais, kuriais budavo sunku atsikratyti, kurie man net kersydavo...is smagaus pasnekovo po keliu pasimatymu staiga pavirsdavo i dzigita ir sokdavo sokius su kardais. Paranojiku visokiu sutikau. Nesmagu net prisimint.

Užuojauta tau unsure.gif
Galiu pasigirti šuniška nuojauta. Neteko bendrauti su kokiais teroristais, ar kitokiais iškrypėliais, į kiekvieną pasimatymą ėjau rami dėl savo saugumo, ar tai buvo extra susibėgimas arbatai, ar po ilgesnio pasirašinėjimo. Blogiausia galėjo būti tai, kad veltui sugaišiu laiką su nuobodžiu pašnekovu, nors dar prieš susitikimą žinodavau, kad nieko įdomaus nebus, bet vis tiek nueidavau.
Kurie man netinkami, - stačiokai, vulgarūs, ekscentriški,- neatrašydavau ir tiek.
Dabar aš moku žodį ne. Pabandykit, labai lengva. mirksiukas.gif Ir ekonomiška, sutaupysit 50% raidžių, nei atsakydamos taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 04 24, 19:38)
Užuojauta tau unsure.gif
Galiu pasigirti šuniška nuojauta. Neteko bendrauti su kokiais teroristais, ar kitokiais iškrypėliais, į kiekvieną pasimatymą ėjau rami dėl savo saugumo, ar tai buvo extra susibėgimas arbatai, ar po ilgesnio pasirašinėjimo. Blogiausia galėjo būti tai, kad veltui sugaišiu laiką su nuobodžiu pašnekovu, nors dar prieš susitikimą žinodavau, kad nieko įdomaus nebus, bet vis tiek nueidavau.
Kurie man netinkami, - stačiokai, vulgarūs, ekscentriški,- neatrašydavau ir tiek.
Dabar aš moku žodį ne. Pabandykit, labai lengva. mirksiukas.gif Ir ekonomiška, sutaupysit 50% raidžių, nei atsakydamos taip lotuliukas.gif

Na, vienam pradejo vaidentis, kad kol jis lauke manes kieme, tai kad mate mane griztancia is kito pasimatymo, mol nuejau persirengt ir tada jau pas ji lotuliukas.gif Tai meciau ji po tokiu pareiskimu. Ktas iskele scena, kad as nebenoriu kito pasimatymo schmoll.gif. Kitas buvo tiesiog draugas draugas ala arbatai, ale po kokiu metu kazkas jam nutiko, kad nusprende, kad as esu jo mergina bigsmile.gif atityse staiga geliu ir mol as jo...labai negraziai man pasake kai ka, kai nusodinau. biggrin.gif O dar vienas buvo....ooohooo, cia tai, persekiojo mane ilgus metus, vis susirasdavo kazkaip. nepadejo jokie argumentai ir ivaiios gudrybes, anei staciokiskumas. Pranyko po truputi. Zoidziu, sunku istikruju su tom internetinem pazintim. Labai specifinis reikalas. Bet jei neziuresi rimtai, zinosi ko tiketis, kaip veikti, tai galima labai smagiai praleisti laika ir nesijaut tokiems vienisiems.
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 04 24, 13:14)
Liga, matyt. Kai lieku viena vakarais, tai galvoji, kad gal vis kas nors pakalbins, laiką prastumsi, o gal ir su kuo pavyks susibėgti kavos. Savo vardu ir veidu turėjau pirmą anketą, ji išbuvo 2 mėn., ištryniau. Greičiausiai pati buvau dar nepasiruošusi rimtai apie skudurų sumetimą kalbėti. Po trijų VIP dienų nelabai kas ir berašo. Nėra prasmės laikyti tuščiai, ištrini. Šauna į galvą koks kreizy prisistatymas, tai vėl įkeli, pasibendrauji kiek.

bet tai tavo tikslas pazinciu portaluose tada neturetu buti "ieskau antros puses" g.gif

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 24, 17:52)
Prisidirbau per savo durnas meiles - nenunešiau savaranki6ko darbo prieš egzaminą ir nenuėjau į konsultaciją . unsure.gif

tai tipo su meile buvai susitikus ar tik intike sedejai ir toliau ieskojai ? rolleyes.gif

QUOTE(gmo @ 2013 04 24, 18:20)
Jeigu jau norit patikti, įtikti ir ne tik pasirodyti protingos, supratingos, bet ir tokios būti, perskaitykit knygą "Ko nori vyrai". Kai jau žinosit, kaip jie mąsto, ko jie nori, ko tikisi ir ko geriau nedaryti, kad neišbaidytute. Bus sužavėti, jei kalbėsit taip, kaip jie nori, kad būtų. Aišku, galit pasitreniruoti su vidutiniškai patraukliu, kad paskui, kai jau rasit vertą, būtumėt nepriekaištingos. mirksiukas.gif

bet velgi, cia butu pirmasis ispudis.
neisivaizduoju saves sedint pasimatyme ir bandant pritaikyt 10 punktu - kaip ji suviniot cool.gif
juk tai nera naturalu. ateis laikui antram, treciam pasimatymui, gal ir toliau kazkas vystysis ir islis vistiek tikrasis as. juk nesidangstysi knygu psichologijom visa laika. o tada ir pasimatys, kad visgi ne toks esi zmogus unsure.gif

QUOTE(Kactukas @ 2013 04 24, 19:21)
Kitas buvo tiesiog draugas draugas ala arbatai, ale po kokiu metu kazkas jam nutiko, kad nusprende, kad as esu jo mergina  bigsmile.gif

tai jei ta arbata gerdavot karta per savaite romantiskoj kavinukej, tai nieko keisto, kad apsidziauge zmogus - rado mergina! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 24 balandžio 2013 - 21:24
QUOTE(Langoza @ 2013 04 24, 23:23)
bet tai tavo tikslas pazinciu portaluose tada neturetu buti "ieskau antros puses"  g.gif
tai tipo su meile buvai susitikus ar tik intike sedejai ir toliau ieskojai ?  rolleyes.gif
bet velgi, cia butu pirmasis ispudis.
neisivaizduoju saves sedint pasimatyme ir bandant pritaikyt 10 punktu - kaip ji suviniot  cool.gif
juk tai nera naturalu. ateis laikui antram, treciam pasimatymui, gal ir toliau kazkas vystysis ir islis vistiek tikrasis as. juk nesidangstysi knygu psichologijom visa laika. o tada ir pasimatys, kad visgi ne toks esi zmogus  unsure.gif
tai jei ta arbata gerdavot karta per savaite romantiskoj kavinukej, tai nieko keisto, kad apsidziauge zmogus - rado mergina!  bigsmile.gif

Ne , per darbą ir žinučių laukimą pietų pertaukos metu ir po darbo pamiršau apie konsultaciją .
Papildyta:
lotuliukas.gif nenorėčiau tokių romantiškų pasisėdėjimų su paranojikais .
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 24, 23:40)
Ne , per darbą ir žinučių laukimą pietų pertaukos metu ir po darbo pamiršau apie konsultaciją .
Papildyta:
lotuliukas.gif  nenorėčiau tokių romantiškų pasisėdėjimų su paranojikais .
Papildyta:
user posted image

O va su tokiu kaip supratau noretumet
lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 24 balandžio 2013 - 21:50
oj nea schmoll.gif toks save isimylejes, myli, ir nieko daugiau jam nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 04 24, 23:43)
O va su tokiu kaip supratau noretumet
lotuliukas.gif

Taip , tokių norėčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Langoza @ 2013 04 24, 23:46)
oj nea  schmoll.gif toks save isimylejes, myli, ir nieko daugiau jam nereik  biggrin.gif

Įsimyli ir tokie gražuoliai . smile.gif
Atsakyti
Oi ne...su tokiais niekur...ne mano dangaus pauksciai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 24, 21:23)
a)bet tai tavo tikslas pazinciu portaluose tada neturetu buti "ieskau antros puses"  g.gif

b)bet velgi, cia butu pirmasis ispudis.
neisivaizduoju saves sedint pasimatyme ir bandant pritaikyt 10 punktu - kaip ji suviniot  cool.gif
juk tai nera naturalu. ateis laikui antram, treciam pasimatymui, gal ir toliau kazkas vystysis ir islis vistiek tikrasis as. juk nesidangstysi knygu psichologijom visa laika. o tada ir pasimatys, kad visgi ne toks esi zmogus  unsure.gif

a) Nesitikiu ten tą antrą pusę rasti. Nežiūriu į kiekvieną diedą kaip į potencialų jaunikį. Gali būti malonus pašnekovas, kompanionas ir tiek. Mažais žingsneliais. Nereikia norėti, kad kiaušinis skraidytų. Tai gal ir ieškokim, su kuo čia kavos išgėrus, o ne kam čia savo buitines bėdas ir perus ant sprando sukraut.

cool.gif Kas sakė, kad reikia vaidint kažką tokio? Ne vaidinti gerą drauge, o ja būti. Rekomenduoju išsistudijuot vyrų psichologiją, sužinot, ko jie nori, ir jiems tai duot, suprast juos. Jei taip elgsiesi, būsi svajonių moteris. Tarkim, vyrai nemėgsta analizuoti savo jausmų. tai ir neprievartaukim jų. Yra daugybė vyrų ir moterų skirtumų. Aš pasižadėjau sau, jei dievas dar duos man vyrą, nežudyti jo tampant po parduotuves. Juk tai jiems tolygu danties skausmui, kai tenka girti kelioliktus batelius, kuriuos tu matuojiesi per paskutines 2 valandas. tam idealiai tinka draugė, bet ne vyras. Daugybė niuansų.
Atsakyti
Aš su tokiu ( jei būtų keturiasdešimties ) norėčiau susitikti .
Panašus idealios moters elgesys aprašytas knygoje " kodėl vyrai myli kales "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 24 balandžio 2013 - 22:09
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 24, 22:05)
Aš su tokiu ( jei būtų keturiasdešimties ) norėčiau susitikti .
Panašus idealios moters elgesys aprašytas knygoje " kodėl vyrai myli kales "

lotuliukas.gif o moterys myli katinus biggrin.gif , bent jau aš thumbup.gif
Atsakyti