QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 25, 10:34)
Dėl savęs reikia keisti charakterį, visų pirma. JOS problema yra bjaurus charakteris, ne vyro, JI pripažįsta, kad tai įtakoja JOS santykius su vyrais, galimybę susirasti/ nesusirasti draugą/vyrą. Jei moteris tegali vyrui pasiūlyti bjaurų charakterį, kam ji tam vyrui išvis reikalinga?
Ir nereikia svaigti apie priėmimą su trūkumais arba nepriėmimą (jei nepriima su trūkumais, nereikia visai). Taip galima likti vienišai visą gyvenimą, o, kaip suprantu, nei temos autorė, nei P&S to nenori. Bendraudami žmonės keičiasi, taikosi vienas prie kito, šlifuoja savo neigiamas savybes, kad būtų komfortabilu bendrauti tiek pačiam, tiek tam, kuris su tavimi bendrauja.
Kodėl puoselėjame savo išorinį kūną, keičiame šukuoseną, rūbus ir t.t., o vidinio puoselėti jau nereikia? Kaip kasdien prausiamės, taip kasdien turėtume pasirūpinti ir savo mintimis, bruožais, požiūriu, savybėmis. Iššluoti senus ir nereikalingus bei pasipildyti naujais, motyvuojančiais. Kiekvienas savo viduje turime kažką, ką galima patobulinti, kad bendravimas būtu malonus, prasmingas ir rezultatyvus. Jei nori kažką pakeisti savo gyvenime, dažnai pradėti reikia nuo savęs keitimo.

100%teisi
Sutarusi išgerti su vyriškiu kavos, niekada nestypčioju prie veidrodžio, dažniausiai tai būna pakeliui iš darbo, vadinu tai susitikimu, o ne pasimatymu, nes pasimatymui yra dess code aukštakulniai, suknelė,makiažas o tiesiog susibėgimas arbatai tai ir yra neįpareigojantis pokalbis, juolab be užrašo ant kaktos: ieškau vyro. Tikslas mažas: išgerti puodelį arbatos malonioj kompanijoj. Dažniausiai tai pavyksta.
Tiksliai, pasipuošiu vidumi: gera nuotaika, pozityviom mintim, primetu, ką įdomaus paplepėti. Juk jei susitikus pasakosiu, kad viena leidžiu vaiką į mokamas studijas, opelis nuolat genda, namai reikalingi remonto. Juk tada bėgs kaip nuo maro, nes manys, kad man reikalingas dėl išvardytų priežasčių, noriu juo naudotis. Nenoriu, galiu ir pati. Juk lengviau sumokėti autoservise, negu susitikinėti su kažkuo, kas gal kada padės, jei kas nors nutiks kely.
Norėdama ką nors gauti, turi duoti. O sakyt: štai aš, su savo bjauriu charakteriu, priimk mane tokią. O kam tu jam? Nesakau, kad reikia būti tobulai, būk savimi, bet turi pasakyti sau, eidama į pasimatymą: šią valandą aš praleisiu gerai, ir daryti viską, kad taip būtų.
Buvo vienas susitikimas su senu draugu, kai kažkaip pati pasisiūliau tos arbatos, paskui važiuoju, galvoju, gal atšaukt, kažkas man ten buvo, benuotaikė visai, net nuverkiau pakeliui. Paskui pagalvojau: kam aš jam tokia žliumba, turi jis ir savo bėdų, negi mano dejonių klausysis. Susiėmiau, juokavau, buvau dėmesinga, žaisminga. Paskui išgirdau, kad jis turėjo rūpesčių, bet aš jį pralinksminau. Pagalvojau, kad tu žinotum... reikia dirbti su savimi, kad būtum verta. Ne pataikauti, šliaužioti,

čia kas kita.