Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

Žinai fotkė fotke.... Svarbiausia, kad pakaušyje nebūtų visiška kiaurymė bigsmile.gif Iš kitos pusės, na negi merginos tikisi eidamos į vyro namus, kad ten poterius kalbėti, ar Andersono pasakas skaityti reikės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 04 25, 14:10)
Žinai fotkė fotke.... Svarbiausia, kad pakaušyje nebūtų visiška kiaurymė  bigsmile.gif Iš kitos pusės, na negi merginos tikisi eidamos į vyro namus, kad ten poterius kalbėti, ar Andersono pasakas skaityti reikės  bigsmile.gif

Idomu jei mergina tokia zinute parasytu...
Cia buvo tipo trumpai apie save...Tai va jei mergina tokia antraste pasirasytu...kaip manot kokie pas ja sansai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 04 25, 11:25)
Žinai tepaluota, na nesutinku su tavo bandomom įpiršti idėjom, kad jei jau nevaidini vyrui amžino klouno, tu jam neįdomi iš karto. Nereikia čia lelia. Ir juoktis pro ašaras, kad tik kažkokiam kuiliui įtikti, tikrai nesamonė didžiausia. Slėpti ir maskuoti savo tikrąjį veidelį nuo pat pažinties pradžios tikria nei verta nei galima. Bet kuris žmogus pajutęs tą dirbtinį falšą, sklindantį nuo žmogaus, tikrai nenorės su tokiu turėti nieko bendro  schmoll.gif O jei kam būsi tikrai įdomi, ir be didžiulio maskarado patiksi. Ne veltui sakoma, kad su savo žmogum ir tylėti ir džiaugtis ir liūdėti gera.. O padėti žmogui ir visiškai nepažįstamas žmogus tikrai gali, tik jei jis yra tikras žmogus, o ne lengvabūdis atsiprašant klyno pabaksnojimui iėškantis..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 25, 14:00)
Gal yra cia mergina norinti pabegti is namu ar nuo negero vyro, priimsiu nemokamai gyventi pas save,pradziai be intymo, veliau matysim:)
Gvau toki pasiulyma.....Mazu reikia surikt lotuliukas.gif

Statistika teigia, kad pažinčių portaluose 40 % vyriškių yra lytiškai nepajėgūs, neįgalūs, kurie taip bendraudami kompensuoja savo nepilnavertiškumą.
Turėjau garbės ne vieną tokį pažinti. Šitie daugiau kalba apie dvasinį ryšį, apie tai, kad yra ir kitų būdų moterį patenkinti ir pan. darnioj poroj vienu metu turėjau anketą, tai taip ir parašiau: Ieškau vyro impotento, abstinento ir inteligento lotuliukas.gif
Pilnaverčiai vyrai, kurie pasitiki savimi, tikrai nesismagina susirašinėdami, juolab, kad dėstyti mintis raštu tikrai ne vyrų arkliukas.
Taip kad gali to intymo ir negauti ir vėliau, arba bus koks kompensacinis, netradicinis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 25, 14:13)
Idomu jei mergina tokia zinute parasytu...
Cia buvo tipo trumpai apie save...Tai va jei mergina tokia antraste pasirasytu...kaip manot kokie pas ja sansai g.gif  lotuliukas.gif

Ogi jokie. Sulauktų daug pasiūlymų pasidulkinti, labai atsiprašau už tokį išsireiškimą. Gal dar kuris vienas kitas pasidomėtų ar tikrai dykai bus tas malonumas, ar visgi susimokėti už valandas kažkiek reikės. Bent jau 90 % gautų žinučių būtų ta tema..
Atsakyti
Gaila , kas dauguma vyrų nori vien sekso , nenori ir draugystės .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 25, 16:00)
Gaila , kas dauguma vyrų nori vien sekso , nenori ir draugystės .

Nes jie vyrai bigsmile.gif
Į tiesmukas žinutes su tokiais pasiūlymais aš neatsakau, nekreipiau dėmesio, man rodos, kad jų kaip ir nebuvo. Labiau siūlo kavos. Gal ne ta amžiaus grupė schmoll.gif
Žinutė skype: ką veiki? Išvardiju: ruošiu vakarienę, tvarkausi virtuvėj, žiūriu tv, bendrauju su dukra, ir klausiu, ką tu? Su tavim bendrauju, per klavą barškinu. Taigi, vyras negali daryti daugiau nei vieno darbo vienu metu.
Na, jie tokie mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2013 04 25, 14:10)
Žinai fotkė fotke.... Svarbiausia, kad pakaušyje nebūtų visiška kiaurymė  bigsmile.gif Iš kitos pusės, na negi merginos tikisi eidamos į vyro namus, kad ten poterius kalbėti, ar Andersono pasakas skaityti reikės  bigsmile.gif

thumbup.gif Bent jau aš visus priverčiu perskaityti "Mažąjį princą", bent jau XXI skyrių apie prijaukintą lapę.
http://prince.night.lt/princas/21.htm
Šitą skyrių naudoju vietoj santykių vadovėlio.
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 04 25, 20:40)
Nes jie vyrai bigsmile.gif
Į tiesmukas žinutes su tokiais pasiūlymais aš neatsakau, nekreipiau dėmesio, man rodos, kad jų kaip ir nebuvo. Labiau siūlo kavos. Gal ne ta amžiaus grupė schmoll.gif
Žinutė skype: ką veiki? Išvardiju: ruošiu vakarienę, tvarkausi virtuvėj, žiūriu tv, bendrauju su dukra, ir klausiu, ką tu? Su tavim bendrauju, per klavą barškinu. Taigi, vyras negali daryti daugiau nei vieno darbo vienu metu.
  Na, jie tokie mirksiukas.gif
Papildyta:

thumbup.gif Bent jau aš visus priverčiu perskaityti "Mažąjį princą", bent jau XXI skyrių apie prijaukintą lapę.
http://prince.night.lt/princas/21.htm
Šitą skyrių naudoju vietoj santykių vadovėlio.

smile.gif Kad jie norėtų būti prijaukinti arba prisijaukinti . bet dauguma nenori "gaišti laiko" .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 25, 18:43)
smile.gif Kad jie norėtų būti prijaukinti arba prisijaukinti . bet dauguma nenori "gaišti laiko" .

Aš turėjau nemažai moralinių "lomkių", kai prijaukintą reikėjo praspirti. Jei neketini tam žmogui duoti to, ko jis nori, tai neturi teisės ir būti draugiška, nes tada iš tavęs tikisi daugiau, o tu nenori viso savo likusio gyvenimo laiko praleisti su juo. Tada turi nutraukti santykius, nes tiesog draugu būti nemoka.
Malonu, kad vis dar skaitai pasakas 4u.gif
Atsakyti
Meilės romanai sueina už pasakas . Norėčiau prisijaukinti ir gyventi ilgai , bet niekas nenori būti prijaukintas . Net paskirti susitikimų nesugeba kaip priklauso .
Parašiau dviem buvusiems gerbėjams , bet neatrašė .
Prisiregistravau į tarptautines pažintis ir jau su turkais susirašinėju . smile.gif Bent jau komplimentų prisiklausysiu . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 25 balandžio 2013 - 19:10
Sunku su tais prisijaukinimais...2 as jau ''jaukinu" galima sakyt metus...su vienu buvau susitikus,o su kitu ne...Va dabar ir galvoju...Nu kodel jei tokie?Abu(susidare toks ispudis),kad bijo kazka pradet...Vienas as neturiu ka tau pasiulyt ir taip toliau...Kad as nieko ir neprasiau blush2.gif Bendrauju kaip su draugu ir ziuriu kas bus...jau visus metus ziuriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal jie nenori bendrauti ?
Atsakyti