Sulaukiam ir vien princo pasirodymas verčia gultis ir...

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 20, 09:35)
Noras pasimylėti be draugavimo . Kai man norisi draugystės .
Visų pirma reikėtų save kitaip pateikti, tada ir kitoks požiūris atsiras

O atsakant į temos autorės klausimą - nereikia stengtis kažkam įtikti. Galbūt jūs per daug norite patikti aplinkiniams ir dėl to gerai nesijaučiate. Papasakosiu apie vieną man labai artimą žmogų - mamą.
Mano tėtis, kiek pamenu, visą laikaą buvo alkoholikas. Mama stengėsi jį ištraukti iš to liūno, bandė visaip pakeisti tiek išvaizdą savo, tiek požiūrį į jį - na niekas negelbėjo.
Ir pas psichologus vaikščiojo (nes po tiek metų kankinimosi, ją užpuolė gili depresija, ji įsitikinusi buvo, kad vien dėl to, jog ji neptraukli (ji stambi moteriškė), tėtis nusigėrė). Aplakstė daaaug gydimo įstaigų, išgėrė saujas antidepresantų, verkdavo vos ne kasdien, niekas negalėjo jai padėti. Kuo viskas baigėsi? Eilinio apsilankymo pas psichologą metu, jai patarė susirūpinti savo emocine būkle. Sakysit ir taip matėsi, kad jai blogai? Matėsi, bet ji negalėjo pati su tuo susitaikyti. Nukreipė ją į vieną savipagalbos įstaigą, kur renkasi tik moterys. Ir ką gi, ji su dideliu abejingumu ten apsilankė. Pradėjo lankytis kasdien (savo noru). Nežinau, kas įvyko jos mintyse, bet jau penkti metai ji ten kartkartėm lankosi, tapo pasitikinti savimi moteris, sulaukia dėmesio iš vyrų, tėvukas nebegeria jau ketvirti metai

Viskas yra Jūsų rankose, tik Jūs galit nuspręsti lipti iš duobės, kartais tereikia mažo "spyrio į užpakalį " - pagalbos iš tokių žmonių, kurie patyrė tą patį

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 26, 10:56)
Ach

Nors aš ne pedofilė, man derėtų brandesnis vyriškis, žilstelėjusiais smilkiniais, intelekto raukšlėm, gali būti apžlibęs. Ir velniam to princo, normalaus diedo reikia. Atsirado, mat, aristokratės

Romantikos norisi .

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 26, 12:18)
romantika tau mašinos nesuremontuos, vinies neįkals ir klozeto neatkimš... kas iš tų eilėraščių ...
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 26, 13:31)
romantika tau mašinos nesuremontuos, vinies neįkals ir klozeto neatkimš... kas iš tų eilėraščių ...
Užbėgo arbatos toks "tik draugas", vedęs. Paminėjau, kad naujasis kalendorius kabo per žemai ant pernykštės vinies. Tada turėjau atnešti plaktuką ir jis perkėlė tą vinį per sprindį aukščiau. Juk galėjau tai pasidaryt pati ir yra begalė darbų, kur reikėtų pagalbos, bet vistiek pagalvojau: wow, vyras namuose

O romantiką, kaip ir visa kita, ką mes norim turėti, turim susikurti pačios: ir sexy apatinių papirkti ir striptizą išmokti, investuoti į rožių žiedlapius ir žvakes. Ir dar užsakyti vakarienę Belmonte dviems ir nepamiršti nustebti, koks jis romantiškas.

QUOTE(gmo @ 2013 04 26, 14:51)
oi prisiminiau prieš kelis metus kaip kovo 8 proga pati nusipirkau sau dovaną nuo vyro... ir paskambinau jam padėkoti... Nuo to karto jis VISADA pats ką nors nuperka, nes jei jau man pačiai reikės, tai sąskaitoj bus sausa

QUOTE(karapuzike @ 2013 04 26, 13:54)
oi prisiminiau prieš kelis metus kaip kovo 8 proga pati nusipirkau sau dovaną nuo vyro... ir paskambinau jam padėkoti... Nuo to karto jis VISADA pats ką nors nuperka, nes jei jau man pačiai reikės, tai sąskaitoj bus sausa

Brangioji, štai tavo gėlės.... O štai tavo grąža

Yra kaip yra.

http://www.mamosrece...es-pyragas.html va ka kepu atsidarius visus langus...mazu kas i kvapa sureaguos...koks dzigitas,kad ir be arklio

QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 26, 16:16)
http://www.mamosrece...es-pyragas.html va ka kepu atsidarius visus langus...mazu kas i kvapa sureaguos...koks dzigitas,kad ir be arklio 

Tinka, kad sugužėtų forumo mergaitės.

Vyrams reikia kažko tokio:
http://www.efoto.lt/node/182285
QUOTE(gmo @ 2013 04 26, 17:32)
O as tokio nenoriu

Kad ir negrazi,bet vistiek turiu teise rinktis

Is nesiau pyraga atsaldyt...paskui parasysiu vertas viliot vyrus ar ne

QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 26, 18:41)
Šitas superinis, MB už jį atsiduoda po pusės gabalėlio