Sveiki
Gal kas nors atkreips dėmesį į mano rašliavas ir ką patars...
Jaučiuosi panašiai,kaip temos autorė : nepatraukli , beviltiška ,neįdomi.
Seniai galvojau kurti kokią temą ,klausti patarimų dėl esamos situacijos.Bet vis nedrįsdavau. Kvailai pasirodys ,ko gero.
Tai va,
prieš metus internetu susipažinau su vaikinu (ne mano iniciatyva). Buvo tikrai ne mano skonio. Bet nesprendžiu apie ,,knygą iš jos viršelio". Trumpai susirašėm,turėjau atsisveikinti, pažadėjau parašyti kada. Po savaitės parašiau.Žodžiu, susirašinėdavome kartą į savaitę ,po 3-4h. Sužavėjo protas, nuomonė.
Bėgo laikas...atėjo vasara.
Pagalvojau,jog reikėtų susitikti (toli labai vienas nuo kito gyvename). Bet jis nesutiko (gal 3 kartus kviečiau). Ne, aš gerbiu save.Ir pnš.,bet žmogus rūpėjo.Tad...nemačiau nieko blogo,jei susitiktumę. Juolab,jog tada buvome prabendravę 3mėn. Nuo to laiko nekviečiau.
Tą vasarą daug gerbėjų atsirado.Bet taip gavosi,jog visų ,,atsisakiau". Vis bendravau su tuo vaikinu. Kaip draugai,ko gero. Tąkart pasakė,jog su viena mergina norėtų kažką rišti.Palaikiau jį. Dažnai vienas kitą erzindavome dėl merginų/vaikinų. Ir pavydas išlįsdavo iš jo pusės...
Kągi ,ruduo.Buvo sunkus. Erzinimai turi ribas. Pasakė,kad turi simpatiją.Nori su ja būti ir pnš. Pasakiau,kad tada negalime bendrauti (vien iš pagarbos tai merginai.Jaučiau,kad kažkas yra daugiau). Dingau. Rašė dar kartą,rodė dėmesį.Bet aš nieko..Nebebendravome.
Po mėnesio parašiau.Gal suklydau,nežinau.
Buvo taip,lyg nieko nebūtų buvę.Mielai ,draugiškai pabendravome. Aišku, aš žinojau apie tą merginą ,kuriai jautė simpatiją. Facebookas. Tad...pastebėjau,jog niekada jis nespausdavo ,,patinka" po nuotraukomis jos ir pnš.(o seniau visada taip darydavo).Kaip ,beje,ir po mano nuotraukomis.
Taigi, po mano parašymo viskas atgijo. Susirašinėjimai padažnėjo.Kas keturias dienas...kas antrą dieną..paskui kasdien. Žiemą išsiaiškinau,kad jis su ta mergina draugavo,bet jie išsiskyrė (rudenį.Prieš man parašant).
Prasidėjo visokios intymios temos.Pradėjome daug laisviau bendrauti.Viskas lyg ir būtų neblogai ,bet... nuskambės kvailai,vaikiškai ,tačiau jokių nuotraukų jis ,,nelike'indavo" mano. Pasijaučiau..negraži jam. Beje,savo nuotraukas jis man asmeniškai siųsdavo.Aš taip pat.Kai kurias.Net video.
Pavasaris. Intriguojančios nuotraukos.Kalbos apie susitikimą.Gavau jo numerį,paskambinau.Bet kalbėjome trumpai.Gal tikrai nepatinku? Susirašinėdavome ilgaii...dienom,naktim...Bet pokalbių taip ir nebebuvo.Kaip ir po nuotraukomis ,,patinka". Kartą dėl to susipykom.Pasakiau,kad nesiųsiu jam savo nuotraukų,nes nepatinka jam.Suprato,kad dėl fb čia.Buvom susipykę ir dėl susitikimų...Nes planavau į priekį per toli. Ir apie jausmus šiokius tokius jam pasakiau...
Ilgą laišką buvau parašiusi.O atsakė kukliai: ,,esame giminingos sielos. Prisisirišau prie tavęs". Daug ten parašė.Bet... esmė,kad nesame susitikę. Dabar stebiu,kad vis vienai merginai rodo dėmesį : like'ina jos nuotraukas ,post'us. Jaučiu,kad bendrauja.Visgi..pirmą kartą nuojauta nenuvylė.
Taigi,o mano nuotraukos jam tarsi nematomos. Kas pasikeitė? Nebegraži? Neįdomi?
Tik keista,jog vis kalba ,kaip aprodytų man miestą.Prašo pagalbos (nes jis serga). Nori mylėtis.Žodžiu...su manimi planų turi.Bet gal tai tik tušti žodžiai?
Dabar nežinau... ar man jį ,,palikti" ,ar toliau stovėti šioje vietoje.Jo veiksmai mane glumina. Situacija komiška,vaikiška. Ir iš šono ,ko gero, man pačiai atrodytų juokinga.Bet aš gan jautriai į viską reaguoju .Tad dabar su psichika man nelabai gerai.Visai nepasitikiu savo jėgomis.Esu kompleksuota,beviltiška.
Ką manote ,ką reikėtų keisti?Stengtis dėl šito žmogaus? Beje,rudenį gyvensiu ten,kur jis.Tai gal dėl to tempia gumą...bet gal aš jau prisigalvoju.Paranojike tapau.