QUOTE(given444 @ 2013 04 27, 18:27)
1)klausykit, cia visos kitos - be autores - tik ir giriates kad gerbejai it sunys i jumis viska varvinasi-, tipo, zavisi ir tt. o jus tik juokiates is ju, durneliu ir replikuojat, ir skaiciuojat gerbejus it kaladeles lentyneleje.
2)klausimas. o nekerta per saviverte, kai tikrai pasitaiko jums patinkantis, susipazistat, ir po pirmo pasimatymo jis nepanori toliau kazka testis su jumis? man idomu. ypac klausiu tu, kurioms 30+.
2)klausimas. o nekerta per saviverte, kai tikrai pasitaiko jums patinkantis, susipazistat, ir po pirmo pasimatymo jis nepanori toliau kazka testis su jumis? man idomu. ypac klausiu tu, kurioms 30+.

1) Baisiai netikėkit tomis mūsų gyriaus girliandomis. Antraip, ką mes čia visos vis dar veikiam, o ne su savo diedais už parankių slampinėjam po pavasarį. Taip, yra, kas rodo dėmesį. Jei iš pažinčių portalo, tai mes visos galim girtis ir vieno diedo dėmesiu, jei jis dosnus. Pažiūrėjus populiarumą, matosi, kuris rašo šimtui ir daugiau, tik mums vienintelėms rimtai, o kitoms ne.

2) įeinu į tą 30+ kategoriją, galiu atstovauti ir gerokai 30+ Apmaudu, žinoma, bet yra jau patirtis ir supratimas, kad negali visi visiems patikti. Kad kažkam aš patikau, o man nepatiko, tai negi aš kalta dėl to, širdžiai neįsakysi. Taip pat ir kitas žmogus. Tai nereiškia, kad aš prasta, kažkokie mano trūkumai ar problemos, kompleksai, jei būčiau to nesakius, ar kitaip apsirengus, ar numetus pora kg. Tiesiog jam reikia ne manęs.
Turiu gyvą individą, ne iš interneto, kuris siūlo sumesti skudurus (blusos pačios sueis). Jau vėl giriuosi