Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

QUOTE(audine68 @ 2013 04 23, 14:22)
Kai vanduo susigeria, kišu pomidorą iki 3-4 lapo po žiedu. Apatinius nuskinu.

Maniškiai nežydi,bet va ką tas giliau sodint reiškia doh.gif O aš vis masčiau,kaip ten juos giliau įkišt,jei tikri lapai per kelis centimetrus tik nuo žemės auga g.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 23, 15:55)
Namo jau irgi tįsti nebereikia - kuolus aplink subadai ir nakčiai agroplėvelę užmeti.

Tai vis tik nakčiai dar reikia apklostyt?Nes vešiu šiandien vieną dėžutę į šiltnamį pabandymui.Geriausiu atveju man tik duris šiltnamio atidarys,tai nesušus tie pomidorai tikiuosi po agroplėvele...

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 04 23, 17:15)
Tai vis tik nakčiai dar reikia apklostyt?

sakyčiau, reikia. Pas mus ir vakar šalna buvo.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 04 23, 18:15)
tai nesušus tie pomidorai tikiuosi po agroplėvele...

naktį ar dieną? g.gif Dieną tai šviesos reikia, po agroplėvele bus stiprokas pavėsis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 04 23, 17:15)
O aš vis masčiau,kaip ten juos giliau įkišt,jei tikri lapai per kelis centimetrus tik nuo žemės auga g.gif

tai pora lapu galima ir pasalinti, jei dar su lapais...as jau apatinius seniai nuskiniau.. negraziai man atrode, issisokeliai buvo(t.y. netokie zali kaip virsuje, be to nuo nesiojimo pazeisti ir taip buvo) blush2.gif ....bet manau jei pasalinsi ir visiskai grazus ir zalius apatinius pora lapu nenumirs tas pomidoras ax.gif
Atsakyti
Dengt kazi sianakt tuos pomikus ar nedengt su agro g.gif
Atsakyti
Audine68, lb grazus siltnamis, tvarkingai viskas apgalvota thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natariuxi: 23 balandžio 2013 - 19:18
QUOTE(natariuxi @ 2013 04 23, 20:16)
labai tvarkingas siltnamis

tikrai, takas kilimu nuklotas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 23, 20:03)
Dengt kazi sianakt tuos pomikus ar nedengt su agro  g.gif

Ai, uzdengiau visgi blush2.gif biggrin.gif

Aha, Audine68, tikrai siltnamiukas pavyzdinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2013 04 23, 13:22)

Pamirsau dar paklausti kiek aktivito trasu pilat kelmui?
O ir po to tresiat pomidorus kuom nors?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 23, 16:22)
Nugi, tas pats, kur kas galėjo vasario pabaigoj sėjo, o aš kovo pirmom dienom  bigsmile.gif
Ai, kol buvo su skilčialapiai, šaliai labai daug serenčių pridygo, vienodai jie ten visi atrodė. Šian po Gonziko žinutės atidžiau apžiūrėjau. Tikrieji lapukai aiškiai pomidorų  bigsmile.gif

Fainai, tik nesugalvok išmesti, būtinai dabar juos reikia lauko sąlygomis išbandyt auginti  mirksiukas.gif

nemesiu schmoll.gif jau vazoncikan atskirai perkeliau ,stebbesiu g.gif
Atsakyti
Labas merginos,norejau pateiraut ar dar nepurskiat pomidoru pienu su jodu profilaktiskai nuo ligu?Kiek zinau, pirmas kartas purskimo dar iki issodinimo i siltnami ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 23, 18:18)
naktį ar dieną?  g.gif Dieną tai šviesos reikia, po agroplėvele bus stiprokas pavėsis  mirksiukas.gif

Galvojau,kad gal ir dienai paliksiu,bet dabar jau prisiprašiau MB pamotės,kad atidengtų.Nes čia Saintlina su tom šalnom kaip pasamdyta suokia,tai užvyniojau ne vienu sluoksniu...
QUOTE(tany @ 2013 04 23, 19:57)
as jau apatinius seniai nuskiniau.. negraziai man atrode

Tai,kad man neaktualu tas jų grožis-nefotografuoju aš jų biggrin.gif Nors kol kas spalva normali ir niekur netampiau,tai neaplamatojau.Išnešiau balkonan ir palikau.Pernai sodinant tik skilčialapius nukirpau ir iki jų užkasiau,o pirmus lapus nušniojau,kai jau kekė buvo užmegzta...

Tai gerai,kad mano neišstypę,bo tai kokio gylio reiktų tas duobes kast blink.gif ?Taigi ir aš su mažu kastuvuku sugalvojau raust kaip Asesė ir prisėjau aplinkui visokio gėrio doh.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 04 23, 20:57)
nemesiu schmoll.gif jau vazoncikan atskirai perkeliau ,stebbesiu g.gif

O tu vazone ir lauke auginsi?Šiaip tai galvojau,kad niekaip jie neišdigs tokiam šaltį prabuvę,tik viena polkutė buvo prasikalus...Ir kokia durnė sugalvojo subert cielus tris pokelius tam eksperimentui,o paskui dar kelis,kad tik nebūtų per mažai doh.gif? Dygsta kaip miškelis...Net nedangstau,bo kur aš tiek jų dėsiu...Bet jaučiu,kad net šalnos jų nepribaigs...
Atsakyti