Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

Pas mane pernai kai kurie nubluko.. Bet tie, kur lauke buvo susmaigstyti. Siltnamyje ir tuneliuke buvo galima iskaityti. Siemet rasiau su piestuku, kuris pridetas prie zymekliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 balandžio 2013 - 11:59
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 25, 12:57)
Čio čio san ir Olialia. Oi, jei niekas nepadės, tai tik grįžus namo parašysiu aukščius, užmiesty internetą vėjas blaško  biggrin.gif

Aukščius supratau.Ačiū labai labai labai 4u.gif Taip apgraibom suprantu rusų kalbą,bet vat parašyti rusiškai ir ieškoti,tai man mistika blush2.gif
Labai pykstu ant savęs,kad tokios kalbos nemoku.Rezgu mintį ieškot rusų kalbos kursų ir pradėt mokintis.Nes pastoviai gyvenime susidurių su daug problemų,kas liečia šią kalbą doh.gif
Atsakyti
he he... Kur Stiopkos augintojos? Beklaidziodama radau:
http://www.tomat-pom...opic,285.0.html

As Diadios Stiopos auginu 2 daigus biggrin.gif Idomus kokie pomidorai bus lotuliukas.gif Jauciu sios serijos seklos pateiks siurprizus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 balandžio 2013 - 12:16
Bet apie Olialia Gaudvile linke taip fainai aprasyta bigsmile.gif Iki 8 kg derliaus is vieno daigo bigsmile.gif Oi,kaip laukiu jau pomidoruuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 12:38)
Bet apie Olialia Gaudvile linke taip fainai aprasyta  bigsmile.gif  Iki 8 kg derliaus is vieno daigo  bigsmile.gif  Oi,kaip laukiu jau pomidoruuuu  wub.gif

O as paskaiciusi aprasyma pasigailejau, kad siemet ju nepasisejau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 25, 13:07)
Aukščius supratau.Ačiū labai labai labai 4u.gif Taip apgraibom suprantu rusų kalbą,bet vat parašyti rusiškai ir ieškoti,tai man mistika blush2.gif
Labai pykstu ant savęs,kad tokios kalbos nemoku.Rezgu mintį ieškot rusų kalbos kursų ir pradėt mokintis.Nes pastoviai gyvenime susidurių su daug problemų,kas liečia šią kalbą doh.gif

Nori pasijuokt? bigsmile.gif Seniai seniai, visiems univere privaloma buvo laikyt rusų kalbos egzaminą specialybės rėmuose. Pavardė mergautinė abecelės pabaigoj, laukiu savo eilės ir matau kaip visus iš eilės kursiokus prameta arba žiauriai žemais balais įvertina. Mat tartis labai prasta. Atėjo mano eilė, gal 5 sudėtinių sakinių klausimą ginekologios tema uždavė ( mes visai ne tos srities buvom lotuliukas.gif ), mano atsakymas buvo trumpas - Да! cool.gif Nespėjau nieko papildyt, 10 ir viso gero lotuliukas.gif O jei rimtai, labai padeda dažniau klausyti kad ir TV laidas ar knygas rusų kalba skaityt, tarimui bendravimo reikia, bet suprasti ir nebijot atsakyt, pilnai pirmų dviejų užtenka mirksiukas.gif

P.S. Dėdė Stiopa šiemet nepateko į laimingųjų sąrašą, bet iš Sibsad'o nemažai kitų pomidorų. Siurprizų sezonas bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 25, 12:46)
P.S. Dėdė Stiopa šiemet nepateko į laimingųjų sąrašą, bet iš Sibsad'o nemažai kitų pomidorų. Siurprizų sezonas bus  lotuliukas.gif

Svarbiausia, kad visi cheriukai nebutu biggrin.gif Tada bus sakes doh.gif

Ex, as cia dar apsidraudziau... Uzaugs kokie balvonai pas tave-sakysi ne Stiopka atsiunciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 balandžio 2013 - 12:50
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 25, 13:43)
O as paskaiciusi aprasyma pasigailejau, kad siemet ju nepasisejau blush2.gif  doh.gif

o seklu turi? Jei pasiteisins man siemet, tai butinai ir kitamet sodinsiu. Daigai ju grazus auga dabar.
Atsakyti
jetau, mergai, apie rusus arba gerai arba gerai- taip gražiai auga viskas, kad net baisu gėrėtis. Tikiuosi ir derliumi dosnūs bus. Jetau, kaip negerai tie visoki permatomi kibiriukai- matai šaknis ir sąžinė spaudžia- ar datemps iki vidurio gegužio ar jau skriausis save. Na bent tiek matyt kad sveikos stambios gražios šaknys. O kodėl žiedų nėra? anksti? Kai kurie sėti kovo 14, kai kas kovo 5 lygtais, yra keli ir vasario 28-os betalux, ale ir tie ramūs g.gif Aišku, į medžius dar jie nepanašūs, bet auga gražiai, vienas kitą biski pakibina lapais, bet nesiskundžia, kadangi žiauriai šviesiai stovi. Šiemet be visokių antpilų kolkas apsiėjau, o jau ir gluosnio ištraukos pasidariau, na bet šaknys tikrai gražiai auga. Katro neaugo- persodinau keliskart vis į kitokią žemę ir pradėjo augt. ruseliai kantrūs, gražūs stiprūs auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 25, 12:40)
Tarp kitko, jei į Google paiešką įrašyti pomidoro pavadinimą, tai pirmose nuorodose turėtų būti nurodyti aukščiai ir pločiai. Na čia šiaip, kai atsibos žiūrėti į sąrašą flirt.gif

Matuke, Kaune, Bazėj mačiau neseniai tokio tvirto plastiko juostą, rimtesnė nei tos gofruotos. Ten gal 30 metrų ~ 45Lt . Aukštis gal apie 20cm, o gal ir daugiau. Žodžiu, tokią galima būtų labai greit įmontuot šiltnamy  mirksiukas.gif

Gaudvile dekinga uz rupestinguma, o ta Kauno Baze tai cia ale Gariunai ar Senuku tipo prekyba?

Siemet nespejau susirinkti seklu Olialia, BoneyM berods, kur labai ankstyvi irgreitai derliu atidudoda ir Masotkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 04 25, 13:19)

šitus auginu pirmukart kelis, tai kolkas nei žiedelių nei vaizdelio- gražučiai ir tiek, iš kitų neišsiskiria kolkas. Tikiuosi ir aš kad jau apsipils žiedais ir randonais vaisiais, o jau ta valgysiu valgysiu pilnais žandais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 13:16)
o seklu turi? Jei pasiteisins man siemet, tai butinai ir kitamet sodinsiu. Daigai ju grazus auga dabar.

Aha, turiu bigsmile.gif Bet viskas netilpo doh.gif
Atsakyti