QUOTE(rytorasa @ 2013 04 25, 14:24)
aha, spakaina...
O jei rimtai, tai neduok die, tookios nelaimės, kaip šiltnamio neturėti...

Visi pašaliai daigais nukrauti, praeit neįmanoma, o dar arbūzų, moliūgų pasisėjau, tuos irgi reikia kažkur talpinti, o pomidorai vietos neužleidžia... Ai, dar pagailo kambaryje riogsančių, tystančių pomidorų daigelių, tai į lauką ištempiau, tai, aišku, saulė lapus nudegino..

Nu, bet neilgai liko laukti, šiandien jau žadėjo šiltnamį atvežti, tai reiks MB neduoti ramybės ir greičiau statyti...
Nepergyvenk, mano irgi tik sekmadieni pastate, o jei jau atvezti zadejo, tai tuoj ir susodinsi
QUOTE(Asese @ 2013 04 25, 14:25)
Zikai, Bolzano tikrai virš 2,50 m ūgio
Nu va, gerai, kad uzklausiau,buciau sugrudus prie zemaugiu kitu, dekui
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 14:25)
Apie melynuosius, tai lyg rase Regila,kad aukstaugiai, jei neklystu
O del to pusiau aukstaugiai, tai skaitau, kur iki 1.8m auga. Pusiau zemaugiai, tai tokie kur apie 1 m. O zemaugiai, tai tokie man kur apie 50 cm, kaip betaluxai kokie.
uzsizymejau, kad auksti, gal Regila parasys pasijungus, aciu
Nu va va, as taip mazdaug ir paskirciau, tai favoryt , logystica turbut brauksiu is saraso, nu nebent po 1 daigeli koki, kitus gal laukan istremsiu, geriau i ju vieta ikisiu koki read pear ar corazona, mano vyrui ju forma labai patinka
Tiesa, matuke, o kasper kokio mazdaug aukscio bus, gal zinai? Planavau lauke, bet sakau, gal viena i siltnami sodinti...