Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

QUOTE(saintlina @ 2013 04 25, 19:58)
negi galvojot, kad nesusiprotėjau to padaryt? Nepadidina man, pakimba naujas puslapis. Musėt, naršyklė trumpina, jei jau jums atidaro..

hihihi.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 04 25, 20:00)
ne, nelabai gali būt. Iš kur tas užkratas kambary gali atsirast?

Man toj paskutinej foto tas nunykes lapas labai gasdinanciai susirode
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 25, 20:04)
ne, nelabai gali būt. Iš kur tas užkratas kambary gali atsirast?
Papildyta:
hmm, niekad nelaisčiau filtruotu vandeniu, negaliu nieko pakomentuot. Bet kaži ar tame gali būt reikalas.

Tai ar tik apatiniai lapai tokie? Jei tik apatiniai, skinčiau tokius lauk ir sodinčiau pomidorą iki sveikų lapų. Manau, turėtų susitvarkyti.

Apatiniai kol kas g.gif Dekui dali isveziu i siltnami, kita dali persodinsiu
Atsakyti
Sveikos,

Mano pomidorai per savaite kai dave i ugi kad jau tirkai teks nest didziuosius sodinti i siltnami...uzvakar matavau temperatura zemes 15 rode...manau kad nieko nenutiks, o ir siltus orus pranasauja 4u.gif

Del ligu tai pagooglinus radau stai ka ligos man foto panasu i letaji vytuli/rudoji demetlige/kalio trukumas g.gif gal klystu, bet pasiskaitinekit, gal tikrai cia bus aprasyta liga...

Informacija Klaipedietems ir is jo rajono 4u.gif jei dar nezinote, ryt vyks sodinuku muge prie Frezijos Jaunystes gatve 1, as jau pasiruosiau sarasa ko man reikia biggrin.gif didinsim soda, uzsipirksim obelu rolleyes.gif sorry uz offtopic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elmyra* @ 2013 04 25, 20:16)
Sveikos,
Del ligu tai pagooglinus radau stai ka ligos man foto panasu i letaji vytuli/rudoji demetlige/kalio trukumas  g.gif  gal klystu, bet pasiskaitinekit, gal tikrai cia bus aprasyta liga...

nepanasu nei i viena nuotrauka verysad.gif, kokiu nors leipuliu pavadinciau, ne tokie minksti ir nuleipe, paskui dziuna
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2013 04 25, 20:21)
nepanasu nei i viena nuotrauka  verysad.gif, kokiu nors leipuliu pavadinciau, ne tokie minksti ir nuleipe, paskui dziuna

Nu man kazkaip irgi taip atrodo...gal kaiptik pritruko dregmes padziuvo o tada perlaistei...nu vnz as nesu profe su pomidorais...bet man toks vaizdas buna kai jau rudeni, kai buna paskutiniai pomidorai...nu vnz...tikiuosi rasi kas tau kenkia grazuolius pomidorus auginti...

As siltnami isravejau, palaisciau, patresiau ir manau, kad jau 7dieni nesiu pomidorus i siltnami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elmyra* @ 2013 04 25, 19:16)

Informacija Klaipedietems ir is jo rajono  4u.gif

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą dėkoju už mintis. Pasiskaitinėjau apie ligas ir nebeabejoju,kad tai vabzdžių darbas ant lapų matos. Patikrinau kiekvieną pomidorą iš visų pusių ir po lapelį. Ant vieno augalo radau vieną amarą ir voriuką. Tai gal amarai apėdė ir išsinešdino kitur? Nes lapai tik senesni pakenkti g.gif
Papildyta:
Sakykit, o kas tas žalias muilas? Tulžies? Paprastas ūkinis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 25 balandžio 2013 - 21:58
QUOTE(jolituxxx @ 2013 04 25, 18:06)
Aš tai tik urmo bazes težinau, o tai čia jos ir skaitosi? Čia kažkuri jų vieta primena Gariūnus?  blush2.gif  Kai netikra kaunietė tai dar ne viską žinau  doh.gif

Na, tai visa urmo bazė sumažinti Gariūnai biggrin.gif Jei reikia juostos, tai tasai 12 sandėlys toje pačioje rampoje, kur ir turgus, Cash & Carry

QUOTE(Coccinela @ 2013 04 25, 22:59)
Sakykit, o kas tas žalias muilas? Tulžies? Paprastas ūkinis?

Pilnas pavadinimas - Žalias kalio muilas. Ringuva verda - gamintojo psl 4u.gif
Atsakyti
ievakata man pernai taip buvo,kaltinu zeme. Visiskai kurie buvo katastrofiski isroviau ir uzpyliau verdanciu vandeniu,o tuos geresnius issodinau i siltnami. Meditavo jie ilgai,kol nusprendziau,kad blogiau jau nebus jei patresiu,subujojo ir derliu dave,ne toki gausiu,bet buvo
Atsakyti
QUOTE(*Elmyra* @ 2013 04 25, 20:39)

As siltnami isravejau, palaisciau, patresiau ir manau, kad jau 7dieni nesiu pomidorus i siltnami  ax.gif

Saunuole , net pavydziu ,kad viskas jau paruosta .

Juolab prognozes oru labai geros , nemtau artimiausiom 2savaitem jokiu salnu , net keista. Musu siltanamis veju sulauzytas . Tai nusprendem is vis kitoj vietoj tatyt , tikimes maziau nuo veju nukentet.
Taigi laukia sunkus velenos kasimas - zeme visai neparuosta.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 25, 13:16)
he he... Kur Stiopkos augintojos?

lotuliukas.gif doh.gif jooo.. su Stiopka laukia intriga smile.gif gerai bus ir storulė Stefanija, svarbiausia ir man baisiausia, kad Stiopka į cherrius nesitransformuotų.. irnesakyk.gif
Turėjau du Stiopkos daigus, vieną sau pasilikau, kitą daigą mamai atidaviau. Žiūrėsim, pas kurią užderės berniukas, o pas kurią mergytė biggrin.gif

Nelabai ir nustebčiau, jei užaugtų ne tas, kad paveikslėlyje parodyta, čia man ne pirmas kartas taip su rusiškom sėklom, kai užpernai vietoj stambiavaisio geltono pomidoro užaugo raudoni cherriai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2013 04 25, 19:14)
Mergaitės, Zelionoje jabloko kokio aukščio? Na nemoku rusiškai rašyti lietuviškomis raidėmis  doh.gif , bet, manau, supratot.

Zelionoje Jabloko negirdėjau tokiu pavadinimu pomidoro, bet Izumrudnoje Jabloko (taip pat žalias pomidoras) yra 1.60 aukščio krūmas.
Atsakyti
EX, matau esat, tarkit savo zodi, zvilgterkit i nuotraukas blush2.gif Dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2013 04 26, 00:40)
ievakata man pernai taip buvo,kaltinu zeme. Visiskai kurie buvo katastrofiski isroviau ir uzpyliau verdanciu vandeniu,o tuos geresnius issodinau i siltnami. Meditavo jie ilgai,kol nusprendziau,kad blogiau jau nebus jei patresiu,subujojo ir derliu dave,ne toki gausiu,bet buvo

skirtingi maisai, skirtinga zeme, ant skirtingu palangiu,
jauciu gali but vanduo, ar maisto medziagu stygius - nelaisciau su seasoliu, ir su laistymu , buvau palaikius ilgai be vandens, nuo saules net buvo pradeje vysti ir tada vakare gerai peliejau, po to ir pradejo doh.gif
Aciu merginos uz mintis, kazkaip kartu geria matosi ka ne taip darom 4u.gif
Gaila daigeliu atrodo viska taip pat dariu kaip pernai ,uzpernai, na gal isgelbesiu dar.
Atsakyti