Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

Mergaitės, Zelionoje jabloko kokio aukščio? Na nemoku rusiškai rašyti lietuviškomis raidėmis doh.gif , bet, manau, supratot.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 15:29)
Oi, taip... Man ir nelaime butu, jei dar siltnamio netureciau, o daigai ant palanges stypsotu  schmoll.gif  blink.gif Jauciu kieme palapine pastatyciau is agro kokia ir ten sedetu per dienas jie  doh.gif
Man ir tiek visko is MB reikia, o tas vargsas darbais apsikroves, savaitgaliais staybos, i tarpus dar man lysve kokia pakelta surencia. O dar kiek visko laukia ir reikia ir paciai darbu kiek yra, tai nors persiversk per galva. O vaikai sia savaite serga, kad kur galas tas ligas. Surado laika, kada apsilankyti ligos, kai darbu kalnas. Ka ziema veike kazi??? g.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 25, 15:37)
Nepergyvenk, mano irgi tik sekmadieni pastate, o jei jau atvezti zadejo, tai tuoj ir susodinsi  mirksiukas.gif

atvežė.. thumb_yello.gif Lieka tik sumontuoti ir sutvarkyti žemelę.. ax.gif

QUOTE(solo2 @ 2013 04 25, 18:51)
kam  šiltamio trūksta  čia
idomu kiek sezonų laikytų

nius, už tokią kainą tai kažin.... g.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos zvilterkit i lapus, kokia problema, ar sunerimt g.gif kazkaip nebuvo taip niekad, ir gana sparciai ir nemazai lapu krenta g.gif DEKUI 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 25 balandžio 2013 - 18:22
QUOTE(rytorasa @ 2013 04 25, 18:17)
nius, už tokią kainą tai kažin....  g.gif  doh.gif

na... jei įtvirtint gerai, kad vėjas nenupūstų, tai gal ir pastovėtų kažkiek mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2013 04 25, 18:03)

aš tik pamenu, kad Gaudvilė sakė, jog pakabintos geltonos lipnios juostos iš Schetelligo labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 25, 18:11)
Kazkur dar buvau skaicius,purksti herbicidais, ar kuo ten dar, sakau, gal kol nera tu vaisiu, ir dar kol jie bus, gal tikrai taip daryti, o ka daugiau, nu niekaip neisivaizduoju  verysad.gif

Insekticidais mirksiukas.gif

Man nuo daugelio dekoratyvinių augalų kenkėjų padeda Neemzalis. Daržovėm dar neteko naudoti, bet rašo jog galima : http://www.mkds.lt/a...zal-5ml_84.html Gal Gaudvilė kokį natūralesnį būdą patars.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 25 balandžio 2013 - 18:26
QUOTE(ievakata @ 2013 04 25, 18:21)
Merginos zvilterkit i lapus, kokia problema, ar sunerimt g.gif

aš sunerimčiau g.gif Ar negalėjo būti kurį laiką labai šlapia žemė?
Atsakyti
Sveikos pomidoru augintojos, gal kuri Vilniuje turite parduoti atliekamu mesingu pomidoru daigu? Maniskius isgulde, speju, bakterinis vezys, neliko nei vieno sad.gif

Del baltasparniu - yra tokie ryskiai geltoni lipukai baltasparniams gaudyti, maciau yra Ermitaze prie trasu. Baltasparnius traukia ryski geltona spalva ir jie prie ju tiesiog prilimpa. Bet cia labiau profilaktikai.
Yra toks insekto-akaricidas NeemAzal is Ingijoje augancio medzio ekstrakto - kazkiek padeda, bandyta praktikoje, bet reikia purksti kelis kartus, net jei atrodo kad ju jau nebeliko. Taip pat baltasparnius naikina kazkuris is botaniniu ekstraktu Hobby, taip pat maciau Ermitaze pirkti. Ir uzsiimkit jais iskart, nes paskui ekologiskomis priemonemis ju neimanoma isnaikinti.
Sako kad baltasparniai dar vengia baziliko kvapo, uzsienio saituose skaiciau kad serenciai taip pat padeda profilaktiskai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 25, 19:27)
aš sunerimčiau  g.gif  Ar negalėjo būti kurį laiką labai šlapia žemė?

Gal kai persodinau perliejau, bet tada butu iskart, o cia vieni persodinti ankciau kiti veliau, o beda ta pati ir panasiu laiku

ka daryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 25 balandžio 2013 - 18:34
Merginos, gal kuri žinot, kas tai, ir kaip su tuo kovot? g.gif
Prasidėjo nuo agurkų, dabar žiūriu ir pomidorams plinta. Čia kokia miltligė, virusas ar vabaliukai kokie, kurių aš niekaip nerandu, bent ne ant pažeistų lapų - gal ne ten žiūriu?
user posted imageuser posted image

Ačiū labai 4u.gif

koks kvailas puslapis, nuotraukas apvertė, ištempė... bet gal suprasit.
O gal čia saulė taip išdegino? bet kad ne iš kart atsirado? ten tie lopinėliai kaip išdžiuvęs ar iščiulpti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 25 balandžio 2013 - 18:39
Dar del baltasparniu:
radau pas save botaniniu ekstraktu Hobby lankstinuka, tai nuo baltasparniu (nimfos ir suaugeliai) - 3 zvaigzdutem (daugiausiai) pazymeti - Oleorgan, Konflic, Zicara
Atsakyti
Coccinela, ten pas jus vabaliukai kazkokie dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 17:45)
Coccinela, ten pas jus vabaliukai kazkokie dirba  g.gif

bet aš jų nerndu, man irgi tokia mintis buvo g.gif gal jų ant žemės kur ieškot, gal jie tik naktį ant lapų lipa ar dar ką. Nu.... toks sunkus pavasaris buvo, kol saulė išlindo, tai dabar nuės kažkokie žalčiai doh.gif
Atsakyti