Mergaitės, Zelionoje jabloko kokio aukščio? Na nemoku rusiškai rašyti lietuviškomis raidėmis
, bet, manau, supratot.

QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 15:29)
Oi, taip... Man ir nelaime butu, jei dar siltnamio netureciau, o daigai ant palanges stypsotu
Jauciu kieme palapine pastatyciau is agro kokia ir ten sedetu per dienas jie
Man ir tiek visko is MB reikia, o tas vargsas darbais apsikroves, savaitgaliais staybos, i tarpus dar man lysve kokia pakelta surencia. O dar kiek visko laukia ir reikia ir paciai darbu kiek yra, tai nors persiversk per galva. O vaikai sia savaite serga, kad kur galas tas ligas. Surado laika, kada apsilankyti ligos, kai darbu kalnas. Ka ziema veike kazi???

Man ir tiek visko is MB reikia, o tas vargsas darbais apsikroves, savaitgaliais staybos, i tarpus dar man lysve kokia pakelta surencia. O dar kiek visko laukia ir reikia ir paciai darbu kiek yra, tai nors persiversk per galva. O vaikai sia savaite serga, kad kur galas tas ligas. Surado laika, kada apsilankyti ligos, kai darbu kalnas. Ka ziema veike kazi???

QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 25, 15:37)
Nepergyvenk, mano irgi tik sekmadieni pastate, o jei jau atvezti zadejo, tai tuoj ir susodinsi

atvežė..

QUOTE(solo2 @ 2013 04 25, 18:51)
nius, už tokią kainą tai kažin....

Merginos zvilterkit i lapus, kokia problema, ar sunerimt
kazkaip nebuvo taip niekad, ir gana sparciai ir nemazai lapu krenta
DEKUI

QUOTE(rytorasa @ 2013 04 25, 18:17)
na... jei įtvirtint gerai, kad vėjas nenupūstų, tai gal ir pastovėtų kažkiek

Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2013 04 25, 18:03)
aš tik pamenu, kad Gaudvilė sakė, jog pakabintos geltonos lipnios juostos iš Schetelligo labai gerai.
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 25, 18:11)
Kazkur dar buvau skaicius,purksti herbicidais, ar kuo ten dar, sakau, gal kol nera tu vaisiu, ir dar kol jie bus, gal tikrai taip daryti, o ka daugiau, nu niekaip neisivaizduoju 

Insekticidais

Man nuo daugelio dekoratyvinių augalų kenkėjų padeda Neemzalis. Daržovėm dar neteko naudoti, bet rašo jog galima : http://www.mkds.lt/a...zal-5ml_84.html Gal Gaudvilė kokį natūralesnį būdą patars.
QUOTE(ievakata @ 2013 04 25, 18:21)
aš sunerimčiau

Sveikos pomidoru augintojos, gal kuri Vilniuje turite parduoti atliekamu mesingu pomidoru daigu? Maniskius isgulde, speju, bakterinis vezys, neliko nei vieno 
Del baltasparniu - yra tokie ryskiai geltoni lipukai baltasparniams gaudyti, maciau yra Ermitaze prie trasu. Baltasparnius traukia ryski geltona spalva ir jie prie ju tiesiog prilimpa. Bet cia labiau profilaktikai.
Yra toks insekto-akaricidas NeemAzal is Ingijoje augancio medzio ekstrakto - kazkiek padeda, bandyta praktikoje, bet reikia purksti kelis kartus, net jei atrodo kad ju jau nebeliko. Taip pat baltasparnius naikina kazkuris is botaniniu ekstraktu Hobby, taip pat maciau Ermitaze pirkti. Ir uzsiimkit jais iskart, nes paskui ekologiskomis priemonemis ju neimanoma isnaikinti.
Sako kad baltasparniai dar vengia baziliko kvapo, uzsienio saituose skaiciau kad serenciai taip pat padeda profilaktiskai.

Del baltasparniu - yra tokie ryskiai geltoni lipukai baltasparniams gaudyti, maciau yra Ermitaze prie trasu. Baltasparnius traukia ryski geltona spalva ir jie prie ju tiesiog prilimpa. Bet cia labiau profilaktikai.
Yra toks insekto-akaricidas NeemAzal is Ingijoje augancio medzio ekstrakto - kazkiek padeda, bandyta praktikoje, bet reikia purksti kelis kartus, net jei atrodo kad ju jau nebeliko. Taip pat baltasparnius naikina kazkuris is botaniniu ekstraktu Hobby, taip pat maciau Ermitaze pirkti. Ir uzsiimkit jais iskart, nes paskui ekologiskomis priemonemis ju neimanoma isnaikinti.
Sako kad baltasparniai dar vengia baziliko kvapo, uzsienio saituose skaiciau kad serenciai taip pat padeda profilaktiskai.
QUOTE(saintlina @ 2013 04 25, 19:27)
Gal kai persodinau perliejau, bet tada butu iskart, o cia vieni persodinti ankciau kiti veliau, o beda ta pati ir panasiu laiku
ka daryt

Merginos, gal kuri žinot, kas tai, ir kaip su tuo kovot?
Prasidėjo nuo agurkų, dabar žiūriu ir pomidorams plinta. Čia kokia miltligė, virusas ar vabaliukai kokie, kurių aš niekaip nerandu, bent ne ant pažeistų lapų - gal ne ten žiūriu?

Ačiū labai
koks kvailas puslapis, nuotraukas apvertė, ištempė... bet gal suprasit.
O gal čia saulė taip išdegino? bet kad ne iš kart atsirado? ten tie lopinėliai kaip išdžiuvęs ar iščiulpti

Prasidėjo nuo agurkų, dabar žiūriu ir pomidorams plinta. Čia kokia miltligė, virusas ar vabaliukai kokie, kurių aš niekaip nerandu, bent ne ant pažeistų lapų - gal ne ten žiūriu?

Ačiū labai

koks kvailas puslapis, nuotraukas apvertė, ištempė... bet gal suprasit.
O gal čia saulė taip išdegino? bet kad ne iš kart atsirado? ten tie lopinėliai kaip išdžiuvęs ar iščiulpti

Coccinela, ten pas jus vabaliukai kazkokie dirba

QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 17:45)
bet aš jų nerndu, man irgi tokia mintis buvo