Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

QUOTE(solo2 @ 2013 04 26)
pomikai-kas čia per veislė?

QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 26, 13:37)
Pomidoru sutrumpinimas  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 26, 12:37)
Pomidoru sutrumpinimas  biggrin.gif

tai sakau ko tas googlis apie juos nieko nežino lotuliukas.gif
dar neperpratau palatos slengo
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 26, 13:31)
Na viskas aisku  g.gif  Nesesiu tada ten ju. Lauke gales bujoti. Su nasturtem turbut analogiskai? Nes pernai jas amarai buvo pas mane uzpuole zali  doh.gif

buvo kam pavyko nasturtėmis pasidžiaugti be amarų, bet kiek tenka susidurt, būtinai jas užpuola amarai arba kopūstinių baltukų lervos.

QUOTE(madmuazele @ 2013 04 26, 13:35)
Siaip paskui aprimau ir pagalvojau, o kaip sodu bendrijose auga-gi ten plotai nedideli, viskas salia auga.

vaikyti, ten tiek chemijos naudoja, kad plaukai piestu stojasi.
Atsakyti
Kokiom prognozem labiau tikite g.gif: kad ryt pils kaip is kibiro su perkunija-pagal meteo.lt ar kad be zymiu krituliu ir su saulute , pagal yandex g.gif:
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2013 04 26, 12:33)
kokios koncentracijos tirpalas?

blush2.gif sausai biggrin.gif pirmais metais buvo netyčinis nupūtimas- paprasčiausiai nešiau maišą su pelenais iškėlus kad nekabint daigų ir ką, užkliuvau, suspaudžiau, o jis sprogo, tai buvo balta balta, tiksliau pilka pilka kur dairais, bet tikrai niekas niekuo nesirgo. Pernai specialiau tai padariau- padulkinau pelenų maišą, ir vėl viskas liuksum pirdum- nei maras nei badas. Žemėj irgi nemažai pelenų pas mane įterpiama per žiemą. Tai vat- nupūtimas tiesiogine prasme- iš ryto, kol daigai su rasa. Tiesa, reiktų pastebėti jog pas mane jie dar maži buvo, dauguma be žiedų dar tokiu laiku, tik susodinti. Pakui pelenai nubyra, net nesimato kad buvo, bet vat kur pažeista vieta kokia ant augalo- užtraukia gerai. Tikiu kad kažkiek padeda, bet ar tikrai- bijau ką ir sakyt, ne specė aš.
Atsakyti
user posted image

biggrin.gif
jau liko tik foto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 26 balandžio 2013 - 13:15
QUOTE(solo2 @ 2013 04 26, 12:44)

a čia aš taip leptelėjau g.gif doh.gif ujezau, persiprašau- pomidorai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2013 04 26, 13:44)

tai čia kažkas Harilik pomidorus augina - va, kažkada turėtų atsirasti ir tokių aprašymas lotuliukas.gif
Atsakyti
Vijoleta20- nei sazines, nei supratimo pas tave nera schmoll.gif wub.gif Jau net jauciu pomidoru su grietine ir pipiriukais, druskyte skoni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 26, 12:51)
Vijoleta20- nei sazines, nei supratimo pas tave nera  schmoll.gif  wub.gif  Jau net jauciu pomidoru su grietine ir pipiriukais, druskyte skoni  doh.gif

nu ką aš galiu pasakyt- agurkų temoj jau juos triauškia, pomidorų- jau irgi raudonuoja, o pas kai kurias dar pusnys pūpso... žodžiu- sm kenkia sveikatai ir skrandžiui juodai lotuliukas.gif ( ale pavyyyydas baisus ima pamačius blush2.gif )
Atsakyti
del tu bio-prieparatu. Man visai patiko, ar ir reklamavau cia vis, nors uz tai man nieks nemokejo biggrin.gif bet man tiesiog patiko, tai ir dalinausi...negu gaila...
aisku as ten nesigilinau gal ten ir spec. reklama buvo, kas ten zino, paskutines dienas isvis kas 10 zodi skaitau blush2.gif ...
1 zinau, kad jei jau susirgs tikrai nepades jie, bet prafilaktiskai tai man jie thumbup.gif tiesa, kainoja blush2.gif bet jie tikrai nebutini, jei yra laiko ir noro zaisti su zoleliu virimu ir gamynimu patiems, tai ta pati galima daryti ir su asiukliu ir pan.. manau rezultatas butu panasus...bet man tingenei tie prieparatai tinka smile.gif....nebent suzinociau, kad ten nevelnio ne Bio...vo cia tai butu jau blink.gif ...
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 26, 12:49)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif skanaus smile.gif
Atsakyti
Madmuazele, mano kaimynų bulves kai nujuodavo, tai jų koloradai pas mane į šiltnamį atsikraustė. Bet nieko blogo nepridarė, gal kad nedaug buvo, o ir pomidorai buvo jodo skiedalu purkšti, tai matyt neskanūs pasirodė biggrin.gif
Atsakyti