Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

QUOTE(daimura @ 2013 04 26, 13:20)
Tikrai taip, tiesiogine prasme  4u.gif
o dėl tų nelaimingų preparatų (atseit, reklamos) - jau kai bent antrus metus pomikus  biggrin.gif auginsiu, tada žinosiu su kuo ir kada purkšti ar ne...dabar visa tai - tiesiog ir nepatyrimo  verysad.gif

kaip faina smile.gif...bet tu Vilniuj ar ne? Ta prasme univerai skirtingi... oj, tik nepykit, kad as jums tu blush2.gif kadangi amziaus nezinau man cia visi vienuodi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 26, 13:02)
noriu tikėt meteo.lt  smile.gif  Nes labai būtų geras oras pomidorams sodint, ir šiaip lietaus labai reikia  wub.gif

Sian pas mus apsiniauke, lija ir salta. Dabar galvoju, sodinti, ar palaukti dar? Nakti pranesa iki 2 silumos tik, aisku apklociau agro, bet ar nebus per didelio streso augalams? paziurejau, zeme dar stipriai dregna, bet temperatura kaip ir nieko, dar ipilsiu kitos zemes, siltos i dugna, tada tik sodinsiu. Norejau paklausti, jei visdelto sodinciau, vandens gal nedaug pilti, mazai laistyti ta prasme, jei zeme neisdziuvus?

Ka tik grizau is ukininku turgaus, velai nuvaziavau, tai tik vienas buvo likes prekiautojas su pomidorais. Siaip daigai tvirti, neperauge, bet kaina doh.gif veisles tik dvi pasake, raisa ir betaliuksas, tie po 2.5 lt., o kiti vokiski (cia veisle lotuliukas.gif ),po 3.5lt. Klausiu, ko taip brangiai, ats.:-"todel kad vokiski, labai kruti"( ten buvo keliu rusiu, tu vokisku).
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 26, 15:35)
Klausiu, ko taip brangiai, ats.:-"todel kad vokiski, labai kruti"( ten buvo keliu rusiu, tu vokisku).

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš dalį sėtų vasario pabaigoje jau persodinau į šiltnamį, kiti dar laukia. Suabejojau ir aš. Čia tik pas mus, Panevėžyje, taip šalta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 26 balandžio 2013 - 13:41
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 04 26, 13:37)
nu ir pavaret per 2 dienas bigsmile.gif  blink.gif manau,kad jokio skirtumo ,jei kalbi apie taukes arbata mirksiukas.gif o as paskaitinejau nete ,+ Gaudviles komentara,ir nusprendziau,kad nera ta tauke zveris schmoll.gif galima ja trest ,pvz.kol ner dar vaisiu...ir karves meslas yra didelis nuodas,jei nesaikingai naudosi ax.gif

Vot būtent, juk naudoti, o ne vartoti ruošiames thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 26, 12:45)
vaikyti, ten tiek chemijos naudoja, kad plaukai piestu stojasi.

Na nevisi naudoja S.B. g.gif

QUOTE(matuke @ 2013 04 26, 12:47)
Kokiom prognozem labiau tikite g.gif: kad ryt pils kaip is kibiro su perkunija-pagal meteo.lt ar kad be zymiu krituliu ir su saulute , pagal yandex  g.gif:

As tikiu TWC-lietus ryt ax.gif O siaip-atsikelim-pamatysim bigsmile.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 26, 12:49)
jau liko tik foto  lotuliukas.gif

Pasaka wub.gif

QUOTE(Eliza68 @ 2013 04 26, 13:01)
Madmuazele, mano kaimynų bulves kai nujuodavo, tai jų koloradai pas mane į šiltnamį atsikraustė. Bet nieko blogo nepridarė, gal kad nedaug buvo, o ir pomidorai buvo jodo skiedalu purkšti, tai matyt neskanūs pasirodė biggrin.gif

Cia pienas+jodas?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 26, 13:32)
kaip faina smile.gif...bet tu Vilniuj ar ne? Ta prasme univerai skirtingi... oj, tik nepykit, kad as jums tu  blush2.gif  kadangi amziaus nezinau man cia visi vienuodi  blush2.gif

Na, ne, Kaune aš, ir univeras tas pats, kiek supratau, ir pykti nežinau dėl ko galėčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 26, 13:23)
tuomet liūdna, kad ne nuo to galo pradedama daržininkystė. Pati reklama nėra blogai, kiekvienas ir taip atsirinks, bet jei pirmi metai, pirma praktika ir jau pilni namai buteliukų. Tikrai ne nuo to galo. Beje, pati savų pomidorų daigų niekada niekuo nepurškiu, nei naminėmis priemonėmis, nei pirktinėmis. Neserga ir nėra prasmės laikyt namuose galiojimą turinčius produktus  smile.gif

gal ir liūdna, nedrįsčiau prieštarauti...bet, kai matau kaimynės pomidorus vidury vasaros jau pamirusius, tai norisi saviškius apsaugoti, o dar čia merginų panika...
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 04 26, 13:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš dalį sėtų vasario pabaigoje jau persodinau į šiltnamį, kiti dar laukia. Suabejojau ir aš. Čia tik pas mus, Panevėžyje, taip šalta?

O dali jau seniau pasodinai, ar siandien? nu niekaip neapsisprendziu, ka man siandien daryti doh.gif Ne visus ir as sodinciau, trecdali mazdaug,
Vaziavau su masina, tai rode +10 , bet ta dregme labai jauciasi, nemalonus oras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 26, 14:59)
O dali jau seniau pasodinai, ar siandien? nu niekaip neapsisprendziu, ka man siandien daryti  doh.gif Ne visus ir as sodinciau, trecdali mazdaug,
Vaziavau su masina, tai rode +10 , bet ta dregme labai jauciasi, nemalonus oras  schmoll.gif

Jei saule neplieskia, tai sodink siandien mirksiukas.gif As dar megstu pavakarej sodinti. Prilaistau, agro uzdengiu ir issimiega geriausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 26, 13:59)
Na, ne, Kaune aš, ir univeras tas pats, kiek supratau, ir pykti nežinau dėl ko galėčiau  biggrin.gif
Papildyta:

gal ir liūdna, nedrįsčiau prieštarauti...bet, kai matau kaimynės pomidorus vidury vasaros jau pamirusius, tai norisi saviškius apsaugoti, o dar čia merginų panika...

eina sau thumbup.gif dar pasakyk, kad matematike biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 26, 13:59)
O dali jau seniau pasodinai, ar siandien? nu niekaip neapsisprendziu, ka man siandien daryti  doh.gif Ne visus ir as sodinciau, trecdali mazdaug,
Vaziavau su masina, tai rode +10 , bet ta dregme labai jauciasi, nemalonus oras  schmoll.gif

o rytoj negali? kodel butent siandien...as suprantu kad neziuri i pilnati ir pan... nu bet as visgi rytojaus palaukciau
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 04 26, 13:20)
Saintlina,o kaip ten tie tavo pomidorai nušalo?Po agroplėvele ar plikom galvom buvo?Ir lyg dar nesusodinti atrodo pas tave g.gif

nesusodinti, bet sustatyti šiltnamyje. Po dviem sluoskniais agro nakčiai uždengti buvo, ne plikom galvom. Ale šalna kažkada labai nemenka buvo..
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 26, 14:01)
Jei saule neplieskia, tai sodink siandien  mirksiukas.gif  As dar megstu pavakarej sodinti. Prilaistau, agro uzdengiu ir issimiega geriausiai  4u.gif

Pabusiu ikyri, bet zeme tikrai dregna, tai man visvien vandeni pilti? Pries sodinant daigus palieciau gerai.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 26, 14:07)
Pabusiu ikyri, bet zeme tikrai dregna, tai man visvien vandeni pilti? Pries sodinant daigus palieciau gerai.

as piliau labai mazai karsto vandens i duobe(~1.5l) ir tai laukiau 20min kol susigere...labai jau slapia pas mane buvo...tai nelaisciau ju visai(isskyrus indelese kol dar buvo) ir sausa substrakta piliau...taigi turi ziureti pagal savo zeme, kiti vargu ar matis ant kiek ji slapia... kadangi sekmadieni bus geras lietus, tai as pergyvenu, kad per daug tik vandens nebutu mano pomidorams...nes gali vel pakilti ir siltnamis plaukti blush2.gif
Atsakyti