Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

Susodinau saviskius į šiltnamį 04.23d.ir ne karto nedengiau agro plevele schmoll.gif turiu pasiruošusi peciuka,jei bus šalnos,bet dar nejungiau.Nesuprantu kodel deginat žvakes jei +8 siltnamyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 04 27, 09:40)
Susodinau saviskius į šiltnamį 04.23d.ir ne karto nedengiau agro plevele schmoll.gif turiu pasiruošusi peciuka,jei bus šalnos,bet dar nejungiau.Nesuprantu kodel deginat žvakes jei +8 siltnamyje g.gif

Jei visur butu +8 ,tai pomidorai nebutu nusale : blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 27, 09:26)
Pasakykit prasau ,prie kokios minimum temperaturos jus nebeklostot savo  pomidoru? Dabar galvoju, pries tai pora naktu neklojau, siandien irgi palikau 3 daugus neklotus, bet gyvena, minuso nebuvo.

Jei nieko nemaišau, sėklos tai buvo šaldytuve grūdintos. Tai nėra ko ir stebėtis bigsmile.gif

O kada dengti ir nedengti, gi kiekviena turi nuspręsti. Sėklas grūdinu šaldytuve ne vien tam, kad išgyventų prie žemesnės temperatūros, bet ir todėl, kad esant tai žemesnei temperatūrai ir toliau tolygiai augtų. Daug kabliukų 4u.gif
Atsakyti
vaje, pasiskaitau kaip vargstat ir džiaugiuosi kad nei anksti sėjau, nei skubu laukan ištremt....nupirkau šiandien dar žemių, dapildžiau bokaliukus iki viršaus- tegu dar gyvena darbe keik reikės, neskubinsiu, paskui gaila darbo bus. Ale jau augt pradėjo tai valandom- čia ką tik mažuliai buvo, o vat tik stypt- ir jau po sprindį yra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 04 27, 08:40)

Jei cia manes klausiat, tai gal del to ir buvo +8, kad deginom g.gif Lauke is ryto +4 buvo, nakti apie +1, nelabai tikiu, kad nieko nedarant, siltnamyje butu tiek silumos g.gif
Tai pasakykit, jei nera minuso, bet pliuso minimaliai, nieko nedarot? Matavot Idomu tiesiog, gal pas jus siltnamis labai siltas. As pres kelias dienas ziurejau, tai siltnami panasiai tiek pat temperaturos, kiek ir lauke, gal kokiu laipsniu daugiau. Auisku cia nakti, diena , jei saule, tai jau kepa ten viska
Atsakyti
Siltnamyje pries valanda gera +15 buvo. Saules nematyti ir neaisku ar siandien bebus g.gif Naktimis dar klosiu, kol nepranasaus pastovaus +8 ir daugiau.
Atsakyti
Bijau tik minusines temperatūros ir salnu g.gif (tam ir paruostas peciukas)o jei + kad ir minimalus nedarau tada nieko schmoll.gif žinoma norėtųsi daugiau silumos,bet kad jos nera g.gif kiekviena naktį elektra juk ne šildyti kosminė kaina tada pomidorų gautusi bigsmile.gif belieka tikėtis,kad atsils(kada nors) lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai buna rodo,kad +1 ar +2 nakti bus, tai nepasitikiu, nes tada dazniausiai pas mus salnos praeina ax.gif Vakar tas pats kaimynei buvo. Nedenge nedenge ir rado kelis apsalusius.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 27, 10:16)
Kai buna rodo,kad +1 ar +2 nakti bus, tai nepasitikiu, nes tada dazniausiai pas mus salnos praeina  ax.gif  Vakar tas pats kaimynei buvo. Nedenge nedenge ir rado kelis apsalusius.

Va todėl ir keliuosi naktį 2val.kad pažiūrėti ką termometras rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 04 27, 10:22)
Va todėl ir keliuosi naktį 2val.kad pažiūrėti ką termometras rodo lotuliukas.gif

Man jau geriau 8-9 vakare uzdengti juos, nei 2 valanda keltis biggrin.gif
Atsakyti
Pirma nakti pomidorai po PREVIKURO isgyveno thumbup.gif bus matyt toliau.
Mergaites,kiti mano pomidorai dar tik 21 d.išpikiuoti,bet bijau kad nebutų užsikrėtę,jeigu aš juos nupurksciau jodo purskalu profilaktiskai.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 27, 10:33)
Man jau geriau 8-9 vakare uzdengti juos, nei 2 valanda keltis  biggrin.gif

Miegale lotuliukas.gif aš irgi tokia lotuliukas.gif kitu reikalu nesikelciau,bet čia juk dėl POMIDORŲ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti