Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

QUOTE(aurute66 @ 2013 04 27, 10:37)
Pirma nakti pomidorai po PREVIKURO isgyveno thumbup.gif bus matyt toliau.
Mergaites,kiti mano pomidorai dar tik 21 d.išpikiuoti,bet bijau kad nebutų užsikrėtę,jeigu aš juos nupurksciau jodo purskalu profilaktiskai.

Šiaip previkur'as yra nuo šaknų puvinio ir netikros miltligės, tačiau du purškimai turi būti, kas 10 dienų. Dar kaip augimo stimuliatorius veikia. Placebo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 27, 09:50)
Šiaip previkur'as yra nuo šaknų puvinio ir netikros miltligės, tačiau du purškimai turi būti, kas 10 dienų. Dar kaip augimo stimuliatorius veikia. Placebo  4u.gif

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 04 27, 10:40)
Susodinau saviskius į šiltnamį 04.23d.ir ne karto nedengiau agro plevele schmoll.gif turiu pasiruošusi peciuka,jei bus šalnos,bet dar nejungiau.Nesuprantu kodel deginat žvakes jei +8 siltnamyje g.gif

As irgi tuo metu susodinau. Nei dengiu, nei zvakiu deginu.Grazeja kas diena jie.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 27, 08:48)
Jei nieko nemaišau, sėklos tai buvo šaldytuve grūdintos. Tai nėra ko ir stebėtis  bigsmile.gif

tikrai nemaisai nieko, seklas grudinau, aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 26, 20:02)
nu ka, mergai, atvaziavau pas savo pomidorus..
18 nusalusiu  doh.gif 

Nu tikrai dievo užmirštas kaimas doh.gif Užjaučiu.
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 27, 09:48)
Jei nieko nemaišau, sėklos tai buvo šaldytuve grūdintos. Tai nėra ko ir stebėtis  bigsmile.gif

Pribūrėt...Reiks kitąmet ir man šaldytuvan kišt mastau.gif
Atsakyti
Merginos, arteja temos pabaiga, kad nekiltu nesutarimu sukurkit nauja informatyvia tema kas mokate , galima ir nuoroda i ja patalpinti, kai uzbaigsime cia pereisime i naujus namucius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš kitais metais sėsiu ne anksčiau kovo 20. Ir sėklas būtinai grūdinsiu ax.gif

Kas liečia kaimynus biggrin.gif Tai pas vienus dar pernykščiai pomidorai iki šiltnamio stogo styro, o kiti vakar jau ir agurkus pasisodino daigais biggrin.gif Vat taip liaudis dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 27, 08:48)

mano nusaleliai irgi buvo is tu, kuriu seklos saldytuve grudintos buvo. Na, ne visi. Bet jau kur didesnis minusas griebe, ten lygiai taip pat nusalo ir grudinti, ir ne. Gaila, nebegalesiu palyginti toliau, kaip grudinti auga.. Ai, tiesa, galesiu, keli Kosmonautai gi liko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eliza68 @ 2013 04 26, 19:23)
Saintlina, turiu 5, tai 2 galėčiau duoti 4u.gif , tik nelabai jie gražūs pas mane, kažko rusiški sunkiai auga g.gif

oi, aciu labai labai wub.gif wub.gif Grizusi is kaimo parasysiu smile.gif

Madmuazele, kitu veisliu, kurie nusalo, turiu kitu daigeliu, tai ne beda - galesiu pasidaugint is pazasteliu. O siaip nusalo keli Tomimaru Moocho, daug Kosmonautu (bet situ dar trys liko), Puzata Chata, Giulietta, dar kazkas. Labaiusiai gaila tu Snapu, nes nebeliko nei is ko daugint. Siaip vakar kai pamaciau tai liudesys gilus buvo, o siandien viskas ne taip blogai atrodo smile.gif Bus tu pomidoru, pasidauginsiu.
O jau jei ir Snapa gausiu, tai isvis puiku thumbup.gif
Atsakyti
dar nieks nesukuret? einu tada kurti smile.gif
Papildyta:
nauja tema
pirma pabaigiam sita wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 27, 10:48)

O kada dengti ir nedengti, gi kiekviena turi nuspręsti. Sėklas grūdinu šaldytuve ne vien tam, kad išgyventų prie žemesnės temperatūros, bet ir todėl, kad esant tai žemesnei temperatūrai ir toliau tolygiai augtų. Daug kabliukų  4u.gif

mano grūdintos didis.gif
na kaip gerai, kad paklausiau jūsų patarimo, super, super super Ačiū aciuks.gif

Kažin ar neprisidžiaugsiu sau "ant galvos", vistiek assa.gif assa.gif
sokiai.gif sokiai.gif, bet dėl visa pikto, visų pomidorčikų nesodinu, tik kurie verkiant prašėsi pasodinami.

P.S. Į šokius patraukė, šeštadienis gi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 27 balandžio 2013 - 16:43
Sėjau kovo 2 , galvojau , kad vėlai , nes kitais metais sėdavau anksčiau , bet žiūriu jau dauguma nedideli , bet stori ir žiedukus krauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***Saulė*** @ 2013 04 27, 16:54)
Sėjau kovo 2 , galvojau , kad vėlai , nes kitais metais sėdavau anksčiau , bet žiūriu jau dauguma nedideli , bet stori ir žiedukus krauna  thumbup.gif

as vasario28sejau,kelios dienos tik skiriasii bet ryskiai per anksti,salygos pas mane matyt geros,kilo kaip ant mieliu,o pasktinias dvi sav konkreciai skurdo,neaugo,gelto,uztai zut but susodinau.
Atsakyti