Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

taip, pas mane abiejose pusese nera po viena dantuka krumini apatiniam zandikauli,,, as labai ir nesigilinau,,, net istiesu nezinau, kaip deda breketus ir kaip elgiasi su tom vietom,kur nera dantuku,,, bet pasake,kad per metus mazdaug atstatys viska i vietas ir as rami,,, o treineriai veiksmingesni vaikams kiek zinau,,, kad daug lt kainuos tai zinau,,,zodziu breketu dejimui jau uzsirasiau 06,20, bet pirmiausia virsu man des,,,
QUOTE(mr nobody @ 2014 05 27, 21:49)
O kaip cia bus tie dantukai tiesinami?Na nes jeigu is abieju pusiu nera po 1 krumini,tai idomiai cia  g.gif kaip breketu pagalba jie tiesins dantis palikdami reikiamus tarpus implantams  g.gif ,nesu gydytoja tai nezinau idomiai..O nesvarstete apie treineri,skaiciau kad geras dalykas,kartais geriau treineri isbandyt nei breketus ir pigiau gaunas.As tai ziursiu,bandysiu dometis ka mano situacijoje reiktu daryt,nes irgi is abieju pusiu apacioje po kruminio danties nera  doh.gif 1 tfu tfu tfu stovi kaip stovejes,o vat kitas eme krypti i vidu  blink.gif Ech,cia bus kosmines kainos 2 implantai,dar dantu lyginimas,o kur dar jei kaulo priauginimo prireiks  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 28, 12:38)
stomatologe apziurejo, apciupinejo , sako nieko blogo nemato g.gif
jokiu planuotu proceduru siandien nedare, sake laukt iki penktadienio ir skambint jai pasakyti kokia situacija, ar gereja. Sake gali buti, kad perpute, arba persitempiau sededama issiziojusi per paskutine procedura  biggrin.gif ar  dar kas nors....
Israse recepta antibiotikams, sake kol kas nepirkti.
Zodziu, laukiu ax.gif

Tai gal praeis be antibiotikų. Aš dabar vaikštau pas dantistę plombuotis dantis, dar rado, kad kanalus tvarkyti reikia. Tai po vieno karto man buvo toks jausmas, kad visus dantis skauda, ne tik tą tvarkomą biggrin.gif Nusiraminkit, praeis, gal tikrai perpūtė ar ką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Ar tiesa ,jei nera dantuku(2) bet liko saknys tai reteja kaulas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 05 28, 17:03)
taip, pas mane abiejose pusese nera po viena dantuka krumini apatiniam zandikauli,,, as labai ir nesigilinau,,, net istiesu nezinau, kaip deda breketus ir kaip elgiasi su tom vietom,kur nera dantuku,,, bet pasake,kad per metus mazdaug atstatys viska i vietas ir as rami,,, o treineriai veiksmingesni vaikams kiek zinau,,, kad daug lt kainuos tai zinau,,,zodziu breketu dejimui jau uzsirasiau 06,20, bet pirmiausia virsu man des,,,

netik vaikams jie veiksmingi,bet ir suaugusiems padeda.Bet tai visvien po breketu reiks implantus 2 sukti?Nes na nzn kaip tenais daroma,nes gi buna kad spec rauna kreivus dantis ir deda breketus lygina dantis,tai idomu,kaip cia yra..Kaip skaiciau kazkur,kad ale kazkam dejo breketus kad tarpus uztumti kur dantu nebera,tai taip supratau kad jokiu implantu po breketu nesiojimo tam zmogui nesuko g.gif
Atsakyti
Ar patariama dėti implantus į prarasto danties vietą ar ne, priklauso nuo individualios situacijos.
Jolita, pas Jus kadangi nėra dviejų krūminių dantų vienamo žandikaulyje skirtingose pusėse, rekomenduojama yra atstatyti tarpą breketais (jei kaimyniniai dantys "migravo") ir tada jau dėti po implantą, nes krūminiai dantys yra reikalingi geresniam maisto sukramtymui, jie priima didesnį krūvį. O be to negalima tiesiog breketais sustumti į esamas vienas kaimyninių dantų, nes viršutinis žandikaulis tada neatitiks taip paprastai apatinio, seks visa eilė kitų problemų.

Papildyta:
QUOTE(mr nobody @ 2014 05 28, 19:31)
netik vaikams jie veiksmingi,bet ir suaugusiems padeda.Bet tai visvien po breketu reiks implantus 2 sukti?Nes na nzn kaip tenais daroma,nes gi buna kad spec rauna kreivus dantis ir deda breketus lygina dantis,tai idomu,kaip cia yra..Kaip skaiciau kazkur,kad ale kazkam dejo breketus kad tarpus uztumti kur dantu nebera,tai taip supratau kad jokiu implantu po breketu nesiojimo tam zmogui nesuko  g.gif

Jei žandikauliai yra per siauri, dantys yra susigrūdę, nelygūs. Viena iš alternayvų yra traukti kelis dantukus ir tada tarpus uždarinėti breketais. Jolitos atvejis visai kitas.
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2014 05 28, 17:07)
Tai gal praeis be antibiotikų. Aš dabar vaikštau pas dantistę plombuotis dantis, dar rado, kad kanalus tvarkyti reikia. Tai po vieno karto man buvo toks jausmas, kad visus dantis skauda, ne tik tą tvarkomą biggrin.gif Nusiraminkit, praeis, gal tikrai perpūtė ar ką  4u.gif

Labai tikiuosi rolleyes.gif

Man jau vakar irgi toks jausmas buvo, kad ir priekinius apatinius dantis gelia, nors prie ju nieks nelindo, ir virsuj kazkur maudzia...zodziu doh.gif smile.gif
Atsakyti
labai aiskiai manau nare Veluoju parase 4u.gif taip, man atstums tuos tarpus kaip turi būti ir reikes dantukus isistatyti, nes kitaip vel visi dantys isjudes,,, salina dantukus dazniausiai kai susigrudimai buna,,,,as del implantu tik bijau,kad kaulo netruktu, nes jei dar ta priauginimo procedura reiktu daryti tai ir finansiskai isvis butu didele kaina,,,,ir nzn ar ryzto uztektu,,,bet kaip suprantu visada islieka galimybe tilteli detis,,,,tik ydomu, jei dantukas sone plombuotas ar jis gali butu atraminiu dantuku jei tilteli dediesi,,,,zodziu as linkstu link implanto, bet jei truks kaulo gali būti,kad kaip jau sakiau pritruks ryzto,,, jau kai des breketus manau uzklausiu del to kaulo,,, kad galeciau veliau planuotis viska aiskiau,,, is nuotraukos mato kiek zinau,

QUOTE(mr nobody @ 2014 05 28, 18:31)
netik vaikams jie veiksmingi,bet ir suaugusiems padeda.Bet tai visvien po breketu reiks implantus 2 sukti?Nes na nzn kaip tenais daroma,nes gi buna kad spec rauna kreivus dantis ir deda breketus lygina dantis,tai idomu,kaip cia yra..Kaip skaiciau kazkur,kad ale kazkam dejo breketus kad tarpus uztumti kur dantu nebera,tai taip supratau kad jokiu implantu po breketu nesiojimo tam zmogui nesuko  g.gif

Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 05 29, 11:48)
labai aiskiai manau nare Veluoju parase 4u.gif    taip, man atstums tuos tarpus kaip turi būti ir reikes dantukus isistatyti, nes kitaip vel visi dantys isjudes,,, salina dantukus dazniausiai kai susigrudimai buna,,,,as del implantu tik bijau,kad kaulo netruktu, nes jei dar ta priauginimo procedura reiktu daryti tai ir finansiskai isvis butu didele kaina,,,,ir nzn ar ryzto uztektu,,,bet kaip suprantu visada islieka galimybe tilteli detis,,,,tik ydomu, jei dantukas sone plombuotas ar jis gali butu atraminiu dantuku jei tilteli dediesi,,,,zodziu as linkstu link implanto, bet jei truks kaulo gali būti,kad kaip jau sakiau pritruks ryzto,,, jau kai des breketus manau uzklausiu del to kaulo,,, kad galeciau veliau planuotis viska aiskiau,,, is nuotraukos mato kiek zinau,

o kaip pas Jus tenais 15m buvo tuscios vietos,ar gal kartais saknys buvo likusios?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2014 05 31, 02:54)
o kaip pas Jus tenais 15m buvo tuscios vietos,ar gal kartais saknys buvo likusios?

Šiaip visokių priežasčių būna. Pvz. man 4 dantis pašalino dar paauglystėj (trys iš jų buvo užsilikę pieniniai ir tai buvo pastebėta tik tada, kai jie ėmė trupėti). Ir pasakė, kad protezuoti bus galima tik po to, kai išaugs protiniai. Tai ir laukiau 10 metų.
Atsakyti
nebuvo jokiu saknu, nes paauglystej salino dantis ir salino su visom saknim..
QUOTE(mr nobody @ 2014 05 31, 02:54)

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 27, 06:13)
Nuslifavo man praejusi penktadieni dantukus. Procedura nepasirode tokia baisi, kaip pries tai galvojau, net nuskausminimo nereikejo, nes dantukai "negyvi".

Sekmadieni vakare pradejo mausti apatini danti (ta , kurio kanalai buvo per nauja pergydyti, buvo daryta nuotrauka, gydytoja sake , kad puikiai viskas pavyko) ir iki siol pamaudzia.  Tikriausiai negerai kazkas  g.gif
Ryt turiu sekanti vizita pas gydytoja.  Kazi ar galima butu dar kazka daryti, ar cia jau butu "nepavykes" gydymas ir tektu danti salinti  g.gif  verysad.gif Gal kam buvo panasi situacija?

Pas mane pradėjo skaudėti dantys po kanalų tvarkymo, vaistus leido maždaug kas savaitę, ir taip du mėnesius, bet tai tvarkant kanalus, o ne vakare g.gif
Šiaip gali dantukai skaudėti net kai jų nėra. Man išrautų dantukų vietoje iki pat implantavimo skaudėjo, gal pusę metų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif , gal galite parekomenduoti kokį gerą ir normaliomis kainomis dirbanťį protezuotoją, dirbantį su Any Ridge implantais, cia iš Megagen serijos. 4u.gif implantai susriegti, tad noriu per gijimo laikotarpį susirasti protezuotoja. Dekui. smile.gif
Galite ir asmenine žinute, jeigu nenorite viešai. blush2.gif
Atsakyti