Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(Dideja @ 2014 06 19, 18:23)
pas mane tai tie dantys buvo , tik su labai didelem plombom ir gal zemesni kiek , nei kiti ax.gif

Bet vis tiek kažkas pasikeitė ir tapo neįprasta, todėl ir jaučiat diskomfortą.
Atsakyti
Sveikos reikia pagalbos gal kuriai buvo neprigijas implantas? kokie simtomai? man ysuko 3 implantus. 2 kaip vienoj pusej kaip ir viskas gerai o 1 kitoj pusej po 2men pradejo kvapas is tarpdancio nemalonus ir juda tas varztas, ar gali but kad neprieme?
Atsakyti
QUOTE(agente25 @ 2014 07 03, 18:00)
Sveikos reikia pagalbos gal kuriai buvo neprigijas implantas? kokie simtomai? man ysuko 3 implantus. 2 kaip vienoj pusej kaip ir viskas gerai o 1 kitoj pusej po 2men pradejo kvapas is tarpdancio nemalonus ir juda tas varztas, ar gali but kad neprieme?
kažin, ar jaustumėt, jei varžtas judėtų. jis aklinai susiūtas ar gijimo galvutė užsukta? gali būti, kad galvutė juda. tiesiog atsilaisvino ir juda. nueikit pas savo gydytoją, kad apžiūrėtų.
Atsakyti
Man, kai neprigijo, irgi atrodė, kad juda. Nu toks pajudinus tai buvo "klakt" lyg girdėtųsi/jaustųsi.
Bet labiausiai, kad neprigijo jautėsi iš to, kad paspaudus ar pajudinus jį - skaudėjo.
Atsakyti

greičiausiai nepriėmė. mano pažįstamam lygiai taip pat buvo - tokie patys požymiai kaip aprašėt. neprigijo jam, suko po kurio laiko iš naujo.
Atsakyti

Jeigu jums kažkas neaišku- tai geriau būtų apsilankyti pas gydytoją, o ne klausinėti čia. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man isrove probleminius virsutinius 5 ir 6 dantis. Po poros savaiciu turiu susitikima su ortadonte del breketu. Sakykit, man pirma breketus des ? o implantuos tuos 2 trukstamus dantis jau po poros metu kai breketus nuims ? Nieko nesuprantu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(donnaM @ 2014 06 29, 18:13)
Gal galetumet ir man koktaktus parasyti i az pas ka protezuojates? Aciu is anksto ir toliau sekam kaip jums sekasi :-)

Vakar jau priklijavo man karuneles nuolatinai, dar truputi pataise, kur man atrode kliuvo, tai db daug geriau smile.gif
Ech..., tikiuosi ilgai ir sekmingai nesioti ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 07 07, 20:38)
Sveikos, man isrove probleminius virsutinius 5 ir 6 dantis. Po poros savaiciu turiu susitikima su ortadonte del breketu. Sakykit, man pirma breketus des ? o implantuos tuos 2 trukstamus dantis jau po poros metu kai breketus nuims ? Nieko nesuprantu. blush2.gif

Turėjo pasakyti prieš raunant g.gif Pvz., man vietoje išrauto danties siūlė užstumti tarpą breketais ir nedėti implanto, nes gydytojas manė, kad vietoje ką tik išrauto danties (buvo protezuotas, suskilo po vainikėliu, teko išrauti) implantas netilps, bet kitam gydytojui sėkmingai pasisekė "įsukti" implantą ir jau puikiai nešioju antrus metus. Gerai, kad nepaskubėjau breketuotis, pasikonsultavau dar su keliais gydytojais ir pasirinkau man priimtiniausią variantą. Taip kad situacija individuali, nelabai kas patarsim
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti tu, kurios jau praejo sia procedura 4u.gif
vakar man atliko sinuso dugno pakelimo op.
gyd sake, kad opercijos metu kels dugna ir des implanta. ir pati girdejau, kaip operacijos metu sesutei sake paduoti 4 dydzio varzta g.gif
bet dabar liezuviu perbraukus per operuota vieta jauciu tik gleivine ir siules. Kur tas implantas, po oda?
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 07 10, 11:20)
Sveikos, norejau paklausti tu, kurios jau praejo sia procedura  4u.gif
vakar man atliko sinuso dugno pakelimo op.
gyd sake, kad opercijos metu kels dugna ir des implanta. ir pati girdejau, kaip operacijos metu sesutei sake paduoti 4 dydzio varzta  g.gif 
bet dabar liezuviu perbraukus per operuota vieta jauciu tik gleivine ir siules.  Kur tas implantas, po oda?

Implantas aklinai užsiūtas po dantenom.
Atsakyti
dekui uz atsakyma 4u.gif
jau truputi nerimavau, gal kazko nesupratau gyd aiskinime 4u.gif
dabar po sav isims siules ir reiks laukti 4men kad sugydytu. o tada pjaus dantenas ir isuks atrama?
Atsakyti