Sveikos visos speces ir juomis tapusios perejus si ilga protezavimo kelia
perskaiciau kelias temas nuo iki .. ju deka siek tiek pradejau gaudytis kas apskritai yra dantu implantavimas.. o pasirodo tai yra labai prabangus dalykas

O pas mane tokia bedele , pries 10 metuku istrauke man virsutini 4 dantuka.. kaip dabar pamenu ..labai verkiau nes atrodziau sau tragiskai.. aisku issivyste kompleksai.. penkto dantuko tik skeveldros likusios..septynta lyg sveikas.. astuntas beveik nera..teik traukt..
pagaliau pasiryzau imtis paskola ir svajone paversti realybe .. tai kilo daug klausymu.. taigi keli is ju..
ar jei pvz man truktu is eiles 4.5.6 dantuko o as implantupciau tik du 4 ir 5 kad sypsotis galeciau
. To vieno man ir nepritruktu.. ar vis del to privaloma visa ertme uzpildyt?
Kaip supratau man reikes tos sinuso pakelimo operacijos.. pasidomejau ja ir praradau is baimes ramybe.. ar jai yra alternatyvu kad negreztu skyliu iki nosies ?

esu alergike ciaudau ir kosciu nuolat su vaistais ar be.. tai speju negerai man butu gyjimo laikotarpiu..
ir dar vienas klausymukas .. ar teko kam nors protezuotis pas studentus Zalgirio klinikoje? Ir ka apie tai galite pasakyti? Ar tikrai daug pigiau ?
Visa tai taip baisu... kodel anksciau negelbedavo dantu o tiesiog traukdavo ?nes mano atveju buvo galima gelbet tikrai

bet ka as ten paaugle papriestarausiu..
esu traumuota labai odontologu bijau iki panikos

kitas dalykas jauciu didele geda eiti pas gydytojus.. galvos kokia apsileidele.. nepaaiskinsi kad bijojai..gedijaisi ir neturejai pinigu.. :/
Su Naujais ! Linkiu kad visi dantukai spindetu jusu burnyteje ! Ir neskausmingu proceduru!

)
QUOTE(Spokas1 @ 2013 10 21, 11:11)
Gal ir ne viskas gerai, bet negalima atmesti ir to, kad gal būt odontologams labiau apsimoka dėti brangesnius variantus...
O mano destytoja dbr protezuojasi tai sake des jai kazkoki bioplastika tai dantis uz 500lt kainuos.. kas cia per stebuklai nezinau... bet paskaicius tema prisiminiau ..
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень