Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(girene @ 2015 01 03, 20:54)
studentai neturi teises ant implantu protezuoti.jie protezuoja senukam,kam apmoka ligoniu kasos

Tą ir turėjau omeny, kad studentai ant implantų neprotezuoja. Bet net ir rautis dantis pas studentus, jei toje vietoje planuojama implantacija, nerekomenduočiau 4u.gif
Atsakyti
nu gal gali buti ir gerai ,juk yra stebimi profesionalu,ne vieni gi rauna
Papildyta:
moketi,ir eiti pas zinoma,nei papigiai,pas ka tik baigusi,ar studenta,kuris tik mokosi
o mokslo tokio,kaipo implantacija nera.tik teorija.is teorijos meistras nebusi.nori ismokt,turi kelis metus stovet salia speco,paskui kelis metus tas specas stovi salia taves stovet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 03 sausio 2015 - 21:30
QUOTE(Opdum @ 2015 01 01, 18:25)
Belieka pradet jo paieskas ir traukimus saknu bei kt tvarkyma..
vis dar tikiuosi kad kas nors del studentu atsilieps.. smile.gif
drauge implantavosi pas Rolanda Viliama jai patiko ar teko kuriai nors pas ji lankytis?

O kad reikia rauti, jums kažkas pasakė, ar pati nusprendėte? Gal užtenka kultinio įkloto, ir ant jo protezuoti...
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima, susijusi su estetika. Siuo metu esu su laikinu vainikeliu priekyje. Ji nesiosiu du men., tada - galutinis protezavimas. Norejau paklausti, ar yra zmoniu, balinusiu dantis pries galutini vainikeli. Ar spalva veliau nesikeite taip, kad vainikelis nebetiktu? Taip pat, koki balinimo buda naudojot? Gydytojas sake, kad dantu spalva stabilizuotusi, ir nebekistu. Ar yra zmoniu su tokia situacija? Aciu:)
Atsakyti
Sveiki , as katik baigiu savo tvarkyma dantu , man buvo daryta operacija sinusu pakilimas, pasalinti visi virsutiniai dantys ir ideti implantai 6 sveicariski, dariausi viska VIC klinikoje daktaro Puisio komandoje , aisku nepigu bet rekomendavo , galejau ir kitur darytis , bet nesigailiu , nes cia labai jau mane ziurejo ta prasme estetiskai man virsuje paliko kelis dantukus ir prisinavo manuosius israutus, tai galjau nors su savo pavaiksciuoti 6 men, o ne su krentancia plokstele ... tai man buvo pliusas ... dabar jau po savajtes des vainikeli su dantukais . Aisku kainos ten nemazos,galvoju apie cirkoni, bet apacia man irgi reiktu tvarkyti ir tik neperseniausiai isgirdau apie B. Sidaraviciaus klinika, buvau pas ju vizite vasara, sake gali imtis mano apacios, kaina 10000 lt butu , kie dabar su eurais nezinau , bet gal kas pas ji dare kokie atsiliepimai ? Man pliusas tik tas kad nereikia tu 6 men vaikscioti be dantu , kad iskarto padaro savajte laiko ir dantys yra ... labai lauksiu atsiliepimu kas gali pasakyti ka apie B. Sidaraviciu

QUOTE(Nidulia @ 2014 12 17, 12:57)
Tai gal, mano rastas pasiulymas, vietoj 2000 moketi 1200 - visai viliotinas? Tik, kad nezinau, kaip tie Izraelio implantai. Raso apie juos graziai ir itikinanciai, bet jie neieina I penketuka geriausiu gamintoju. Kai nesu susidurusi su implantavimu, tai ir blaskausi.

Mano giminate sau dare Izraelio implantus tai iki siol patekinta jau 6 metai kaip su 4 implantais vaiksto . Bet ji darese Baltrusijoj papigiai aisku ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle35: 12 sausio 2015 - 22:14
Sveiki, norėjau paklausti ar studentai Žalgirio klinikoje deda dantų tiltelius?
Atsakyti
QUOTE(migle35 @ 2015 01 12, 23:06)
Sveiki , as katik baigiu savo tvarkyma dantu , man buvo daryta operacija sinusu pakilimas,  pasalinti visi virsutiniai dantys ir ideti implantai 6 sveicariski,  Man pliusas tik tas kad nereikia tu 6 men vaikscioti be dantu , kad iskarto padaro savajte laiko ir dantys yra ... labai lauksiu atsiliepimu kas gali pasakyti ka apie B. Sidaraviciu
Mano giminate sau dare Izraelio implantus tai iki siol patekinta jau 6 metai kaip su 4 implantais vaiksto . Bet ji darese Baltrusijoj papigiai aisku ten

Net 6 implantus? Kad dabar ant 4 implant galima uzdeti 6-8 dantis.
Jei apacioje yra saknys, tai daug kur daro is karto, isrovus dantis ir nereikia laukti pusmecio.
Baltarusijoje tik protezavimas pigiai, o implantavimas dabar jau ir ten near pigus.
Atsakyti
Sveikos moterys ir merginos,
reikia skubaus patarimo,
ketvirtadieni reikia uzsisakyti karuneles protezavimui (dantys jau paruosti), bet dantistas nepadeda pasirinkti tarp trieju karuneliu variantu: metalo, keramikos, cirkonio keramikos. Kainos atitinkamai 400, 700, 900. Protezuojami dantys kruminiai. Zinoma pinigeliu gaila, bet jei tarp karuneliu didelis kokybes sirtumas gal verta ivestuoti? Beje kaip skirtingai sios medziagos devisi?
Ketvirtadieni zadu paklausineti dantisto dar karta, bet noreciau ir jusu nuomones.
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siekla: 20 sausio 2015 - 21:59
QUOTE(siekla @ 2015 01 20, 21:56)
Sveikos moterys ir merginos,
reikia skubaus patarimo,
ketvirtadieni reikia uzsisakyti karuneles protezavimui (dantys jau paruosti), bet dantistas nepadeda pasirinkti tarp trieju karuneliu variantu: metalo, keramikos, cirkonio keramikos. Kainos atitinkamai 400, 700, 900. Protezuojami dantys kruminiai. Zinoma pinigeliu gaila, bet jei tarp karuneliu didelis kokybes sirtumas gal verta ivestuoti? Beje kaip skirtingai sios medziagos devisi?
Ketvirtadieni zadu paklausineti dantisto dar karta, bet noreciau ir jusu nuomones.
aciu 4u.gif

Jei nesimato - dėčiau metalo keramiką, nes cirkonis priekiniams dantims (šypsenai), o metaliniai tik jeigu reikia labai taupyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssmm202: 21 sausio 2015 - 11:11
sveikos, ir manes laukia implantai,,,planuojuosi, kiek kainuos,,,
ziuriu vic kainininka ir ten visko daug prirasyta, gal kuri gali parasyti is ko kaina susides tiksliai, kaulo uztenka ir viskas ok

*pati implantacija pas juos 638eur,
* tada kaip as suprantu visiems priklauso sitas:Implanto atidengimas ir gijimo galvutės pritvirtinimas prie implant 87eur,
*metalo keramikos vainikelis ant implanto 319eur
* kaina laikino vainikelio ant implanto (cia man dar klausimas, ar jis privalomas?nes jei iki kol uzdes vainikeli ant implanto tuo metu as turesiu vistiek breketus nesioti, o cia man kruminiai dantys reikalingi tai del estetikos nesvarbu.)

kas dar prisides? gal kuri neseniai ten tvarketes ir galesit pakomentuoti..aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita102: 22 sausio 2015 - 13:47
QUOTE(jolita102 @ 2015 01 22, 13:45)
sveikos, ir manes laukia  implantai,,,planuojuosi, kiek kainuos,,,
ziuriu vic kainininka ir ten visko daug prirasyta, gal kuri gali parasyti is ko kaina susides tiksliai, kaulo uztenka ir viskas ok

*pati implantacija pas juos 638eur,
* tada kaip as suprantu visiems priklauso sitas:Implanto atidengimas ir gijimo galvutės pritvirtinimas prie implant 87eur,
*metalo keramikos vainikelis ant implanto 319eur
* kaina laikino vainikelio ant implanto (cia man dar klausimas, ar jis privalomas?nes jei iki kol uzdes vainikeli ant implanto tuo metu as turesiu vistiek breketus nesioti, o cia man kruminiai dantys reikalingi tai del estetikos nesvarbu.)

kas dar prisides? gal kuri neseniai ten tvarketes ir galesit pakomentuoti..aciu 4u.gif

Nors ne ten dariau, bet bendrai parašysiu.
Laikinas vainikėlis nebūtinas, rentgeno nuotrauka gali prisidėti. Ir jie patys spres, ar reikia jums dirbtino kaulo. Todėl, manau, pradžiai į konsultaciją geriau nueiti. 4u.gif
Atsakyti
rentgeno nuotrauka turiu ir kad kaulo netruksta zinau, nes kai dejo breketus iskart vertino del kaulo, kad zinociau del implantu, nes dejausi pas juos klinikoje breketus,,tik apie kainas tada nekalbejom tai va ir bandau biudzeta pasiplanuoti:) 4u.gif

QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 22, 14:10)
Nors ne ten dariau, bet bendrai parašysiu.
Laikinas vainikėlis nebūtinas, rentgeno nuotrauka gali prisidėti. Ir jie patys spres, ar reikia jums dirbtino kaulo. Todėl, manau, pradžiai į konsultaciją geriau nueiti.  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita102: 22 sausio 2015 - 14:13