Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(Melajja @ 2015 05 14, 10:33)
tikrai, baisu su tom infekcijos.
Einu pirkt skalavimo skyscio, nes visvien valyt nevalau tu implantu, o apnasos tai kaupiasi, reikia jas kazkap pasalint.
man i abejas puses suko, tai sunku su tuo valgymu, bet labai saugaus, kramtau priekiniais  biggrin.gif minksta maista renkuos  smile.gif

Papildyta:
O kokios proceduraos laukia jau prigijus impantui? Man dantenas formuojancia galvute uzdejo is kart su impantais.

Bet dantis butina valytis.minkstu sepeteliu,nieko ten nepazeisit implantuotos vietos.atsargiai tik
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 05 14, 16:10)
Bet dantis butina valytis.minkstu sepeteliu,nieko ten nepazeisit implantuotos vietos.atsargiai tik

Valyt tai valau, bet tiek netrinu kaip iprastai implantu, as pratusi taip rimtai dantis pasivalyt, tai man ir vaidenasi gal, kad ten nesvaru, na vien. z. jau skalauju su skysciu ir ramu.
Man daktaras sake, kad jau po 2.5-3 menesio galima bus deti "dantis" ant implandu, kaip apsidziaugiau, kad nereiks laukt puse metu. Is vis, as nemanau, kad procedura tokia, paprasta, 3 implantus man susuko per geras 15 min. o kai pagalvoji kokie pinigeliai uz tas 15 min doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2015 05 14, 14:09)
Tada lieka tik protezavimas,vietoj galvučių įsuks atramas ir pritvirtinks karūnėles.

Pamenu, protezavima, labai nemalonu buvo, koses pritepa ir daro anstpauda, pamenu dantenas labai skaudejo darant ta antspauda, cia turbut tas pats protezavimas bus, tikuos gal dabar pazengus si procedura.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 05 15, 10:33)
Pamenu, protezavima, labai nemalonu buvo, koses pritepa ir daro anstpauda, pamenu  dantenas labai skaudejo darant ta antspauda, cia turbut tas pats protezavimas bus,  tikuos gal dabar pazengus si procedura.

ne velnio biggrin.gif
Atsakyti
Ta ,,kose" kietejanti ir todel spaudzia dantenas ir dantis, o atrodo, kad istrauks su visais dantimis. Protezuojant tokiu kanciu nebus.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2015 05 18, 17:11)
Ta ,,kose" kietejanti  ir todel spaudzia dantenas ir dantis,  o atrodo, kad  istrauks su visais  dantimis. Protezuojant tokiu kanciu nebus.smile.gif

negazdinkit jus naujokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
atėjau pasiguost.. po galais, man priekiniai dantys nukrito.. metalo keramika. du iš keturių. pirmas ir antras vienoj pusėj. eina sau koks jausmas blogas.. 16 metų prastovėjo, jau turbūt laikas buvo. dabar esu giliam strese ir apmąstyme ką daryt. ko gero po visų bandymų bus vienintelis variantas - implantai.. nes labai abejoju gera šaknų būkle po tiek metų.
gal kuri esat su tokia situacija susidūrus? papasakokit apie savo patirtį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2015 05 19, 09:46)
atėjau pasiguost.. po galais, man priekiniai dantys nukrito.. metalo keramika. du iš keturių. pirmas ir antras vienoj pusėj. eina sau koks jausmas blogas.. 16 metų prastovėjo, jau turbūt laikas buvo. dabar esu giliam strese ir apmąstyme ką daryt. ko gero po visų bandymų bus vienintelis variantas - implantai.. nes labai abejoju gera šaknų būkle po tiek metų.
gal kuri esat su tokia situacija susidūrus? papasakokit apie savo patirtį  4u.gif

Man prieš pora metų būnant darbe nukrito priekinis šoninis metalo keramikos dantis (nešiojau 15 metų), tai buvo streso, nes dirbu su žmonėmis, gerai, kad netoli darbo odontologijos klinika buvo ir iš karto priėmė ir tą dantį atgal užklijavo, bet sakė, kad jau reikia keisti, todėl po kiek laiko dariausi naujus vainikėlius, šį kartą cirkonio keramikos, kuriuos uždėjo ant tų pačių šaknųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2015 05 19, 13:09)
Man prieš pora metų būnant darbe nukrito priekinis šoninis metalo keramikos dantis  (nešiojau 15 metų), tai buvo streso, nes dirbu su žmonėmis, gerai, kad netoli darbo odontologijos klinika buvo ir iš karto priėmė ir tą dantį atgal užklijavo, bet sakė, kad jau reikia keisti, todėl po kiek laiko dariausi naujus vainikėlius, šį kartą cirkonio keramikos, kuriuos uždėjo ant tų pačių šaknųsmile.gif

thumbup.gif nu nors kiek paguodėt. gal ir man pavyks ant tų pačių ką nors padaryt.. Mano irgi toks darbas, daug su žmonėm bendraut reikia, daug kalbėt... gerai kad nukrito šeštadienį, sekmadienį įkalbėjau savo dantistą ateit į darbą ir man užklijuot laikinai tuos dantis.. doh.gif bet kaip aš bijau.. jei nebus galima sudėt ant tų pačių šaknų, nu tai ragas man jau tada - ten tie implantai kol prigija.. laukt reikia.. o ir krūva pinigų. ech aleliuja, tikiuosi pasiseks kaip ir jums, ir uždės ant tų pačių šaknų. beda aišku tik tame, kad pas mane visi 4 dantys (du pirmi ir du antri viršuj) apmauti. ir sujungti po du (pirmas ir antras, ir kitos pusės pirmas ir antras)..
klausykit, o jei ne paslaptis, kur ir prieš kiek laiko darėt tas naujas karūnėles iš cirkonio?
aa, jūs matau kaune.. ech, aš vilniuj. teks čia ieškot gero meistro, kita vertus gal maniškis dantistas apsiims. nors ne jo daryti šitie dantai, ale gal susitvarkys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 19 gegužės 2015 - 13:59
Ne visada buna bloga saknis po tiek laiko. Nebent zmogus jau uzdelse ilga laika ir vaiksciojo su nukritusiu, atsicementavusiu ir panasiu vainikeliu.
Atsakyti
Sveikos,merginos, o pas mane tokia situacija, kad po kokiu poros/triju menesiu galesiu implanta detis,, o veliau ant jo reiks karunele detis,,,bet labai norim seimos pagausejimo,,,tarkim planuotumemes po implanto idejimo,,,bet kai deda karunele turbut vis tiek sudetinga,,ar jau tada jokiu antibijotiku ir stipriu nuskausminimu,,,gal kuri tiksliai zinote? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2015 05 26, 13:37)
Sveikos,merginos, o pas mane tokia situacija, kad po kokiu poros/triju  menesiu galesiu implanta detis,, o veliau ant jo reiks karunele detis,,,bet labai norim seimos pagausejimo,,,tarkim planuotumemes po implanto idejimo,,,bet kai deda karunele turbut vis tiek sudetinga,,ar jau tada jokiu antibijotiku ir stipriu nuskausminimu,,,gal kuri tiksliai zinote? aciu 4u.gif

karūnėlės dėjimas ant implanto visai galimas ir jūsų planuojamoj situacijoj smile.gif antibiotikų nemanau, kad reikėtų. ir situacija nėr sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2015 05 26, 13:37)
Sveikos,merginos, o pas mane tokia situacija, kad po kokiu poros/triju  menesiu galesiu implanta detis,, o veliau ant jo reiks karunele detis,,,bet labai norim seimos pagausejimo,,,tarkim planuotumemes po implanto idejimo,,,bet kai deda karunele turbut vis tiek sudetinga,,ar jau tada jokiu antibijotiku ir stipriu nuskausminimu,,,gal kuri tiksliai zinote? aciu 4u.gif

Man kai dėjo karūnėlę jokių antibiotikų neskyrė. Vaistų nuo skausmo nereikėjo.
Atsakyti