Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(s2002m @ 2015 08 17, 13:34)
Jei ateityje nesiruošiate balintis, tai ir dabar nedaryčiau. Man padarė truputį šviesesnius negu mano dantys, tai protezuoti kažkiek patamsėjo ir prisilygino prie naturalių.
Tiesa, jeigu dės priekinius dantis, pažiūrėkit kaip jie atrodo dar prie naturalios šviesos ir jei gali parodyti ne vieną dantuką, o kaip atrodo daugiau vienoje vietoje, nes pagal vieną dantuką spalvą labai sunku pasirinkti.
drinks_cheers.gif Aš irgi tik higieną.

Teisingai sakot, jei anksciau nekilo mintis balintis, tai ner ko ir pries protezavimus to daryt. O dar turbut pradejus tuos balinimus, galo jiems nebus, nes kaip sakant apetitas kyla bevalgant.
Ne nepriekiniai, protezuosis visi sestukai, na ir vienas ketvirtas.
Atsakyti
O jus domejotes implantu gamintoju? Turbut ju yra geresniu/prastesniu. As tik siandien suzinojau kokie man susukti - Megagent, ydomu kaip jie g.gif
Atsakyti
Impantavine svarbiausia priauges su kaulu implantas ir infekcijos kontrole, prieziura po implantacijos.wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 08 17, 13:19)
O jus domejotes implantu gamintoju? Turbut ju yra geresniu/prastesniu. As tik siandien suzinojau kokie man susukti - Megagent, ydomu kaip jie  g.gif

MegaGen. vieni pigesnių, kiek žinau. korėjietiški.
Atsakyti
Sveiki, dar neskaičiau visų temų, bet teks, nes ir manęs laukia tas "gėris"- priekinio danties implantacija. Prieš maždaug 7 metus praradau priekinį dantį avarijoj, įdėjo dantį, rentgeno foto matėsi varžtas įsuktas į danties šaknį, o šaknis pradurta. Visus tuos metus nieko nejaučiau, viskas buvo ok, o prieš kelias savaites tas dantis pradėjo klibėt, o aukščiau virš danties iššoko toks nemažas gumbas. Man tą dantį pašalino, gumbas beveik pranyko, lapkritį parskrendu į Lt, jau užsiregistravau vicklinikoj pas Puišį, iškilo nemažai klausimų, kas turit patirties, jei nesunku, gal galėsit atsakyti, pradžioj padarys tomografiją, ar ne, įvertins situaciją? Kiek maždaug laiko tai užtrunka, planuoju parskrist 5 dienoms, ar tiek laiko užtektų? Aišku, kiekviena situacija individuali, bet pvz ar tiesa, kad jei yra sugedusių dantų, pirma reikia jos sutaisyt, tik tada galima implantuot? Ir pirma įsuka tą varžtą, ar ne, o kaip dėl danties, pritaiso kažką laikino?
Atsakyti
Pirma turite buti ilgiau Lietuvoje.smile.gif Pirmiausia adarys panoramine rentgeno nuotrauka ir paziures kokia periodonto bukle. Jei spes sugydys turimus eduonis ir paskui planuosite atvykima ir implantacija. Pirma implantas isukamas i kaula ir laukiama, kol prigis. Paskui tik protezuojama ant implanto.
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2015 08 19, 11:00)
Pirma turite buti ilgiau Lietuvoje.smile.gif Pirmiausia  adarys  panoramine rentgeno nuotrauka ir  paziures  kokia  periodonto  bukle. Jei spes sugydys  turimus eduonis ir paskui  planuosite  atvykima ir implantacija. Pirma implantas isukamas i  kaula ir laukiama, kol  prigis. Paskui  tik protezuojama ant  implanto.

Dėkui už atsakymą smile.gif Deja, niekaip negaliu būti ilgiau. O jei šį kartą implantacijos nepavyktų padaryt, nes ir laiko trūkumas, ir, ko gera, kitus dantis sutaisyt reikės, padarytų laikiną dantį? Ar ilgai tai užtrunka? Šioj temoj spėjau paskaityt, kad viršuj norint implantuot, po danties išrovimo turi būti praėję 6 mėnesiai, lapkritį bus 3 mėnesiai, kažin ne per mažai laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2015 08 19, 11:00)
Pirma turite buti ilgiau Lietuvoje.smile.gif Pirmiausia  adarys  panoramine rentgeno nuotrauka ir  paziures  kokia  periodonto  bukle. Jei spes sugydys  turimus eduonis ir paskui  planuosite  atvykima ir implantacija. Pirma implantas isukamas i  kaula ir laukiama, kol  prigis. Paskui  tik protezuojama ant  implanto.

dar papildysiu - gali kaulo neužtekt.. kas dažnai pasitaiko priekinių dantų vietose.. Tada reiktų galvot kokiu būdu tai išspręst. žodžiu tikrai daug reikalų. 5 dienų toli gražu neužteks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 08 19, 11:32)
Dėkui už atsakymą smile.gif Deja, niekaip negaliu būti ilgiau. O jei šį kartą implantacijos nepavyktų padaryt, nes ir laiko trūkumas, ir, ko gera, kitus dantis sutaisyt reikės, padarytų laikiną dantį? Ar ilgai tai užtrunka? Šioj temoj spėjau paskaityt, kad viršuj norint implantuot, po danties išrovimo turi būti praėję 6 mėnesiai, lapkritį bus 3 mėnesiai, kažin ne per mažai laiko? g.gif

tai nuo to reikėjo ir pradėt biggrin.gif mažokai to laiko, stipriai mažokai. mano gyd.laukė 6, nerizikavo net po 4 implantuot, nes prigijimo procentas mažesnis.
o laikiną dantį visada gali uždėt - vienu ar kitu būdu (kartais, labai nepatogiu) jie sugalvoja kaip nesančio danties vieton sukišt laikiną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2015 08 19, 14:46)
dar papildysiu - gali kaulo neužtekt.. kas dažnai pasitaiko priekinių dantų vietose.. Tada reiktų galvot kokiu būdu tai išspręst. žodžiu tikrai daug reikalų. 5 dienų toli gražu neužteks smile.gif
Papildyta:

tai nuo to reikėjo ir pradėt biggrin.gif mažokai to laiko, stipriai mažokai. mano gyd.laukė 6, nerizikavo net po 4 implantuot, nes prigijimo procentas mažesnis.
o laikiną dantį visada gali uždėt - vienu ar kitu būdu (kartais, labai nepatogiu) jie sugalvoja kaip nesančio danties vieton sukišt laikiną biggrin.gif

Sorry, aš biškį pasimetus, gal nelabai rišliai mintis dėstau biggrin.gif Tai jaučiu, kad reikės pirma dantis susiremontuot, tada planuot implantaciją, dabar tai išperzdantė esu, baisu ir prasižiot doh.gif biggrin.gif Reikės dar parašyt el. laišką, išdėstyt visą situaciją, kokia dantų būklė, nes tariausi tik dėl priekinio danties
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 08 19, 14:51)
Sorry, aš biškį pasimetus, gal nelabai rišliai mintis dėstau biggrin.gif Tai jaučiu, kad reikės pirma dantis susiremontuot, tada planuot implantaciją, dabar tai išperzdantė esu, baisu ir prasižiot doh.gif  biggrin.gif Reikės dar parašyt el. laišką, išdėstyt visą situaciją, kokia dantų būklė, nes tariausi tik dėl priekinio danties

tiesa, kai man implantavo, tai nereikėjo visų kitų dantų taisyt kažkaip g.gif nebent tuos kur šalis stovi, bet tie turbūt buvo geri, nes nieko netaisė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2015 08 19, 14:53)
tiesa, kai man implantavo, tai nereikėjo visų kitų dantų taisyt kažkaip  g.gif nebent tuos kur šalis stovi, bet tie turbūt buvo geri, nes nieko netaisė biggrin.gif

Nu vienu žodžiu, bus matyt pagal situaciją, svarbiausia, kad tik babkių nepritrūktų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
As su tokiu klausymu. Gal kas turi isideje kruminio danties implanta su protezu? As valydamasi dantis galiu pakisti siula pilnai iki puses po dantim, ar taip turi buti ? ar jau man skambinti varpais i klinika? unsure.gif
Plika akimi kaip ir viskas gerai, tarpo nesimato... bet as nesitikejau,jog siulas lengvai palysti gali blink.gif
Atsakyti