Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(mimi88 @ 2013 09 12, 18:03)
o kokiam Jus mieste daretes? bijau kad tas kaulo priauginimas nekainuotu kokio 1000lt doh.gif
aš Vilniuje dariausi implantaciją.
kodėl jūs manot, kad kaulo priauginimas tiek kainuos? kiek domėjausi, tai sinuso pakėlimas kainuoja daugiau, ar nuosavo kaulo bloko įvedimas. ten jau virš 2000 lt kainos eina.
Atsakyti
Gydytojas nusprendzia iurejes i panoramine nuotrauka ar reikia kaulo priauginimo.O su nuolaidom nepatarciau zaisti. smile.gif

Kaulas pats brangiai kainuoja plius instrumentai, medziagos kitos ir pati paslauga...
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2013 09 12, 19:10)
aš Vilniuje dariausi implantaciją.
kodėl jūs manot, kad kaulo priauginimas tiek kainuos? kiek domėjausi, tai sinuso pakėlimas kainuoja daugiau, ar nuosavo kaulo bloko įvedimas. ten jau virš 2000 lt kainos eina.

O jums viršui ar ar apačioj implantuos. Man viršui darė sinuso dugno paklėlimą- tai išėjo tikrai ne pigiai. g.gif Pažiūrėjau internete, klinikoj kur man darė kaulo priauginimas irgi ne pigus. g.gif
Šiaip reikėtų au gydytoju viską aptarti, aš visada išklausinėdavau iki galo, kartais būdavo pasako, kad pagal kainoraštį nuo... iki..., priklausys nuo sunaudotų medžiagų kiekio. Na, bet vis tiek žinai bent jau orientacinę kainą.
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 09 12, 22:19)
Gydytojas nusprendzia iurejes i panoramine nuotrauka ar reikia kaulo priauginimo.O su nuolaidom nepatarciau zaisti. smile.gif

Kaulas pats brangiai kainuoja plius instrumentai, medziagos kitos ir pati paslauga...

drinks_cheers.gif
Kaina tikrai priklauso nuo to kiek reikia priauginti kaulo, be to kurioje vietoje ir kaip priaugins.

QUOTE(Florestina @ 2013 09 13, 10:23)
O jums viršui ar ar apačioj implantuos. Man viršui darė sinuso dugno paklėlimą- tai išėjo tikrai ne pigiai. g.gif Pažiūrėjau internete, klinikoj kur man darė kaulo priauginimas irgi ne pigus.  g.gif
Šiaip reikėtų au gydytoju viską aptarti, aš visada išklausinėdavau iki galo, kartais būdavo pasako, kad pagal kainoraštį nuo... iki..., priklausys nuo sunaudotų medžiagų kiekio. Na, bet vis tiek žinai bent jau orientacinę kainą.

Ar truksta kaulo pasakys tik, kai sugis viskas, as visus 6 menesius prasinervavau nezinioje, kiek man reikes moketi. Nors sinuso pakelimas nepigiai atsiejo, uz tai dabar pasiseke. Vietoj tiltelio jau turiu 2 implantus, nors vieno danties nera jau 17 metu, o kito gal 10 metu - be kaulo priauginimo ir persodinimo. Zinau, kad su persodinimu butu patogiau valgyti, bet negaliu as juk visur priauginti ir persodinti kaula. Jau 5 varztus burnoje turiu, greitai pradesiu jaustis kaip spinta, nes viskas prisukta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 09 13, 11:04)

Ar truksta kaulo pasakys tik, kai sugis viskas, as visus 6 menesius prasinervavau nezinioje, kiek man reikes moketi. Nors sinuso pakelimas nepigiai atsiejo, uz tai dabar pasiseke. Vietoj tiltelio jau turiu 2 implantus, nors vieno danties nera jau 17 metu, o kito gal 10 metu - be kaulo priauginimo ir persodinimo. Zinau, kad su persodinimu butu patogiau valgyti, bet negaliu as juk visur priauginti ir persodinti kaula. Jau 5 varztus burnoje turiu, greitai pradesiu jaustis kaip spinta, nes viskas prisukta  lotuliukas.gif

Tai ir aš pusmetį po rovimo laukiau, nors man iš karto buvo aišku, kad truks kaulo. Nes po rovimo švypščiant nosį rodėsi, kad visas turinys išlėks per ten, kur buvo dantis. O šalia jo nebuvo danties jau 10 metų, bet ten kaulo užteko. Aš kainos klausiau kai jau galutinai sutarėm operacijos dartą.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 09 13, 12:12)
Tai ir aš pusmetį po rovimo laukiau, nors man iš karto buvo aišku, kad truks kaulo. Nes po rovimo švypščiant nosį rodėsi, kad visas turinys išlėks per ten, kur buvo dantis. O šalia jo nebuvo danties jau 10 metų, bet ten kaulo užteko. Aš kainos klausiau kai jau galutinai sutarėm operacijos dartą.

Man tai sake po menesio, kad lyg truputi truksta, o gal ir ne. Po 3 menesiu kai matavo buvo tik 7mm kaulo, o po sesiu jau tik 5mm... Bet svarbiausia, kad dabar turiu ten dantuka, o ne skyle nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 09 13, 09:23)
O jums viršui ar ar apačioj implantuos. Man viršui darė sinuso dugno paklėlimą- tai išėjo tikrai ne pigiai. g.gif Pažiūrėjau internete, klinikoj kur man darė kaulo priauginimas irgi ne pigus.  g.gif
tai su sinuso pakėlimu aišku, kad brangiau išėjo kaulo priauginimas.
man pradžioj irgi sakė, kad reikės sin. pakėlimo+kaulo priauginimo, tuo pačiu ir kainą pasakė - 2900 Lt.
bet atvykus sekantį kartą į konsultaciją dar kartą padarė panoraminę nuotrauką ir pasakė, kad vistik nereikės sinuso pakėlimo. tuo pačiu ir kaina sumažėjo gerokai (-2500 Lt), nes liko tik dirbtinio kaulo įvedimas (po 200 Lt vienam implantui).

čia matosi kainos.

man viršuje įsuko implantus.

aišku, kiekvienas atvejis individualus, bet nemanau, kad labai skiriasi kainos to dirbtinio kaulo g.gif
Atsakyti
Gaila, kad niekas nerasote kokiu gamintoju implantus statotes, nes skirtingu gamintoju implantu kainos gana stipriai skiriasi sad.gif
As vat dabar renkuosi tarp Straumann, Noble Biocare, Biohorizons ir Baltarusijoje naudojamų žydiškų. Baltarusijoje aišku pigiausiai (sako žydai kopijavimu užsiima, tai del to pigiau), bet prisideda vizos ir kelionių išlaidos bei neaišku kaip elgtis iškilus komplikacijoms...
Amerikoniški Biohorizons irgi pigesni, bet nepatiko mano lankyta klinika, kuri juos deda, nes konsultacija labai paviršutiniška, kainos labai apytikrės ir skaičiuojamos su salyga, kad tiks standartinės detalės bei duoda suprasti, kad kaina kils, jei bus kas nors nestandartinio.
Straumann ir Noble Biocare yra pasaulio lyderiai, pažangiausios technologijos, didžiausias prigijimo koeficientas ir t.t. Bet brangiausi... ir gerokai sad.gif Strauman statančios klinikos savininkas - chirurgas labai kruopščiai viską suskaičiavo, labai įdėmiai viską apžiūrėjo ir daug pasakojo apie privalumus bei trūkumos, bet kaina gavosi už 5 implantus su kaulo priauginimu apie 33000Lt (Biohorizons nuo 20000Lt) doh.gif
Pas Noble Biocare statančius dar nebuvau, bet jaučiu kaina bus irgi panaši sad.gif

O implantų gamintojas svarbus sako dėl to, kad kopijuojantys ne visada sugeba nukopijuoti teisingai, be to, kiekviena firma naudoja tik savo detales ir įrankius, o implantai tai vis tik yra technika, galinti kada nors sugesti ir gali tekti juos remontuoti. Menkai žinomos firmos implantus po keletos metų gali būti sunku suremontuoti dėl juos turinčių klinikų nebuvimo ar pačio gamintojo dingimo...

Vien žo dabar giliai pasimetęs skaitinėju forumus ir ieškau pagalbos bei protingų minčių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2013 09 21, 14:36)

Tikrai kažkur buvau rašius, pas mane "Biomet 3i" JAV gaminti implantai. Vienas stovi 7, du 4 metus, visiškai jokių problemų nėra.
Atsakyti
Pas mane du Biohorizons.
Atsakyti
Mergaites, gal kad domejosi tokiu klausimu, kad implanatcija nepatartina daryti per moteriskas dienas? Uzsirasiau vizitui,o dabar galvojau, ar nereiketu i tai atsizvelgant.. g.gif
Atsakyti
Laba diena,
Noriu konsultacijos.
Likau be 17 danties, protinio taip pat nebeturiu. Norėčiau įsidėti dantuka. Kokį patartumėte, pigų už 1000lt. ar už 3000lt. kuom jie skiriasi? Ačiū už patarimus. smile.gif
Atsakyti