Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(RPak @ 2013 10 16, 15:14)
Laba diena,
Noriu konsultacijos.
Likau be 17 danties, protinio taip pat nebeturiu. Norėčiau įsidėti dantuka. Kokį patartumėte, pigų už 1000lt. ar už 3000lt. kuom jie skiriasi? Ačiū už patarimus. smile.gif

Galima būtų plačiau apie tuos variantus, implantas už 1000 Lt kažkaip nelabai tikėtina. g.gif
Atsakyti
už 1000Lt čia nebent Baltarusijoje Izraelio ar Baltarusijos gamybos, kokie nors rimtesnių gamintojų kopijos...

Kiek aš suprantu, brangūs nuo pigių skiriasi tuo, kad pigūs paprastai būna brangiųjų kopijos, neparemtos jokiais tyrimais. Pvz JAV tokius dėti draudžia įstatymai, o pas mus ir Baltarusijoje dėti niekas nedraudžia. Kokybė gali būti visokia, nebūtinai bloga. Bet, atsitikus kokiai bėdai po keletos metų, neaišku ar pavyks implantus susiremontuoti dėl bankrutavusios firmos detalių trūkumo ar dėl to, kad nepavyks rasti firmos, turinčios įrankius tokiems implantams tvarkyti. Visko būna.

Brangieji gamintojai save pristato kaip daug leidžiantys tyrimams, garantuoja savo vardu ir daugiamete patirtimi kokybę, žada, kad bus detalių remontui ir po daugelio metų ir t.t. Kaip ten yra velniai žino... Aš pabijojau pigiųjų ir deduosi Straumann ir labai tikiuosi, kad vertėjo tiek permokėti smile.gif O vat kolega darbe susidėjo Baltarusijoje kažkokius žydiškus implantus daugiau, kaip 2 kartus pigiau ir kol kas patenkintas... Tiesa, dar tik 2 metai praėjo smile.gif
Atsakyti
Aišku tada, aš tai tokią knygutę turiu su iplantų sertifikatais. Mano kolegė kaip tik poryt išvyksta į Ukrainą protezuotis dantų, nes visus reikia šalinti ir protezuoti dėl paradontozės.
Atsakyti
Aš nerizikuočiau su pigiuoju variantu. Geriau pasitaupyt, bet įsidėti patikimo gamintojo Lietuvoje, kur suteikiama garantija smile.gif
Atsakyti
laba diena, arteja data, kada reiks eiti protezuoti vienos puses. reiks deti 4 dantukus, todel esu numaciusi rinktis plastamse su metalu. nes keramikai neturiu tiek pinigeliu sad.gif Patarkit, papasakokit, gal kuri nors dejus plastamse su metALU, kaip laikosi, kaip atrodo, ar nepakeite spalvytes po kazkiek metu. noretusi keramikiniu, bet....
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 10 16, 15:21)
Galima būtų plačiau apie tuos variantus, implantas už 1000 Lt kažkaip nelabai tikėtina. g.gif

Pati daug informacijos neturiu. Tik iš žmonių kurie yra įsidėja pigiai žinau apie tokį variantą.
Užtat renku informaciaj apie visokius variantus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2013 10 17, 09:33)
laba diena, arteja data, kada reiks eiti protezuoti vienos puses. reiks deti 4 dantukus, todel esu numaciusi rinktis plastamse su metalu. nes keramikai neturiu tiek pinigeliu sad.gif Patarkit, papasakokit, gal kuri nors dejus plastamse su metALU, kaip laikosi, kaip atrodo, ar nepakeite spalvytes po kazkiek metu. noretusi keramikiniu, bet....

Yra plastmasiniai laikini, metalo keramikos, keramikos, cirkonio, bet apie vainikėlius plastamse su metalu dar negirdėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 17 spalio 2013 - 09:54
QUOTE(RPak @ 2013 10 17, 09:52)
Pati daug informacijos neturiu. Tik iš žmonių kurie yra įsidėja pigiai žinau apie tokį variantą.
Užtat renku informaciaj apie visokius variantus. smile.gif

Man net nesiūlė to pigiausio varianto, man vienas kainavo tik implantas 2000 Lt ir dar vainikėlis ant jo apie 1500 Lt. Šiaip truputį brangiau kainuoja, bet man kaip nuolatinei klinikos pacientei truputį nuleido.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 10 17, 09:52)
Yra plastmasiniai laikini, metalo keramikos, keramikos, cirkonio, bet apie vainikėlius plastamse su metalu dar negirdėjau.

na as tiek irismanau. odontologe pasiule tik si varianta, arba keramika , 1 dantis 500lt, arba plastmase 160lt. del plastmases sake buna, kad po 5-6 metu truputi pakeicia spalva.
Atsakyti
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2013 10 17, 11:09)
na as tiek irismanau. odontologe pasiule tik si varianta, arba keramika , 1 dantis 500lt, arba plastmase 160lt. del plastmases sake buna, kad po 5-6 metu  truputi pakeicia spalva.

Plastmasiniai yra laikini vainikėliai ir nerizikuočiau jų nešioti ilgiau negu metus.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 10 17, 12:49)
Plastmasiniai yra laikini vainikėliai ir nerizikuočiau jų nešioti ilgiau negu metus.

O kodėl ne, jei odontologė siūlo? Gal yra vieni laikini, o kiti - 5-6 metams?
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 10 17, 10:52)

yra yra tokie smile.gif mano mama buvo susidėjus. Jie gerokai pigesni, o laiko palyginus neblogai. bet kainų nepasakysiu dabar, senai tas buvo.. tiesa, gal labiau matos, kad nenatūralūs, bet jei galiniai dantys, tai sakyčiau čia visai nebloga išeitis susidėt pigiau, jei tikrai prastai su pinigais.
Papildyta:
QUOTE(sm2002 @ 2013 10 17, 13:49)

tuo konkrečiau atveju, apie kurį čia kalbam, tai ten plastmasė yra su metalu. principas karūnėlės toks pats kaip metalo keramikos, tik vietoj keramikos - plastmasė. ir jinai kitokia, nei kad laikinų - gerokai tvirtesnė smile.gif
Papildyta:
Aprašomi skirtingi protezavimo būdai.
Atsakyti