Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Visoms pasigrazinusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man jau 10 savaiciu rytoj. Pagaliau nebenesioju korseto, nors jis ir nespaude nieko, bet kazkaip psichologiskai prisirisus buvau prie jo. O kiek laiko normalu kazkiek patinti? Siaip lyg nebuvo, bet dabar diena lankstau paskui maza, jau ir pasitampau siek tiek su juo, tai kelnaiciu gumute kaip reikalas isirezia i pilva, lieka geroka duobe g.gif Ir taip atrodo, kaip sukietejimas koks viduj, lyg rumbas toks eina. Po nakties nelieka, o per diena vel susiformuoja. Ar dar gali taip buti, ar jau nebeturetu?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 05 01, 12:30)
Visoms pasigrazinusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man jau 10 savaiciu rytoj. Pagaliau nebenesioju korseto, nors jis ir nespaude nieko, bet kazkaip psichologiskai prisirisus buvau prie jo. O kiek laiko normalu kazkiek patinti? Siaip lyg nebuvo, bet dabar diena lankstau paskui maza, jau ir pasitampau siek tiek su juo, tai kelnaiciu gumute kaip reikalas isirezia i pilva, lieka geroka duobe g.gif Ir taip atrodo, kaip sukietejimas koks viduj, lyg rumbas toks eina. Po nakties nelieka, o per diena vel susiformuoja. Ar dar gali taip buti, ar jau nebeturetu?

gali gali dar 4u.gif
nijole, gali ir bamba rodyti, o po 7paru lauksim pjuvio bigsmile.gif 4u.gif
Na merginos, laikykites, gykit, grazekit bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 05 01, 11:30)
Ir taip atrodo, kaip sukietejimas koks viduj, lyg rumbas toks eina. Po nakties nelieka, o per diena vel susiformuoja. Ar dar gali taip buti, ar jau nebeturetu?

Man dar ir dabar taip buna, ypac po masazu su rolikais. Ryte pilvas plokstutelis, o vakare patines.
Atsakyti
Oho, kaip ilgai tie patinimai gali buti blink.gif Tai reik tiketis, bet po metu ju nebeliks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 05 01, 14:27)
Oho, kaip ilgai tie patinimai gali buti  blink.gif Tai reik tiketis, bet po metu ju nebeliks smile.gif

jauciu nenuraminsiu smile.gif man po men metai, tai vakar buvo sunki diena darbe siknos nepakeliau nuo kompo, tai toks jausmas vakare, kad su balionu, ir vienoj pusej labiau, beto atkreipaiu demesi kad toj pusej ir randas parandejes, nzn ar nuo op tinimas ar tiesiog kad visa diena nepasijudini ax.gif Ir siaip man tie ofisiniai drabuziai kelnes sijonai aplamai rezia pilva, vakare kai soku i lengvas kelnias jauciuos zymiai ir zymiai geriau biggrin.gif
Atsakyti
Nu taip, laba diena doh.gif Alio, yra kuri nors senbuve, kuriai nebebuna jokiom aplinkybem patinimo? g.gif biggrin.gif Nejau cia visam laikui pilvas kempine palieka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 04 30, 20:29)
Sveikutes 4u.gif
Griztu ir as aps Jus - isoperavo mane penktadieni. siandien jau esu namuose wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinu pasigrazinus smile.gif

Nijolee76 labai laukiu tavo foto, gal ir be reikalo Siauliu bijojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 05 01, 14:47)
Nu taip, laba diena doh.gif Alio, yra kuri nors senbuve, kuriai nebebuna jokiom aplinkybem patinimo?  g.gif  biggrin.gif Nejau cia visam laikui pilvas kempine palieka schmoll.gif

biggrin.gif

as dar manau, kad mes nebetikim tuo savo pilvu, nebelaikom jo tikru ir po to viskas kas su juo susije kaltinam op wink.gif as net nepamenu kaip man isirezdavo dzinsai ir pan i pilva tada buvo norma, o dabar atrodo kazkas netaip, per gyliai, per ryskiai ir pan smile.gif gal tiesiog hiperbolizuojam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 05 01, 14:47)
Nu taip, laba diena doh.gif Alio, yra kuri nors senbuve, kuriai nebebuna jokiom aplinkybem patinimo?  g.gif  biggrin.gif Nejau cia visam laikui pilvas kempine palieka schmoll.gif

Sveikutės, kol perskaičiau komentarus, tai ties šiuo toks juokas suėmė thumbup.gif thumbup.gif , o juoktis dar nelabai galiu, nes skauda .. Skamba ne itin viltingai... blink.gif blink.gif Bet paskaičius Titanium savijautą po operacijos, tai vilčių yra smile.gif
QUOTE(zuzii @ 2013 04; 30, 20:29)
Sveikutes 4u.gif
Griztu ir as aps Jus - isoperavo mane penktadieni. siandien jau esu namuose wub.gif

Sveika pasigrąžinusi. Čia tau 4u.gif
QUOTE(Agnestar @ 2013 05 01, 08:26)
Labas rytas 4u.gif  merginos, as mansu, kad visos sutikti duoti tiektau, tiek kitoms prisijungima, jei jus pasidalintumet rezultatais  4u.gif  nes tai butu neikainojama nauda  4u.gif

Na, jei išduotumėtė albumėlio prisijungimus, įdėčiau nuotraukėles ir tuo pačiu parašyčiau, pas ką operavausi.. blush2.gif
Man jau 8 d. po opeacijos, papilvė į vakarą dar labai patinsta (su džinsais taip idiotiškai gakta atrodo doh.gif - išsipūtusi, net nežinau, ką į darbą reiks renktis), na ir jaučiu, kad tempia pilvą, norint eiti tiesiai, tenka kentėti šiokį tokį diskomfortą. Rytoj važiuosiu pas gyd. išsiimti siūlų, užklausiu dėl tinimų. smile.gif

Beje, užsisakiau kremuko nuo randų - atrodo, kad pigiau nei visur, jeigu kam reikia :

http://www.vaistine....a...5&ID=343563
Atsakyti
Merginos, ar sutinkata, kad toms kurios jau pasidariusios op duotumem slapukus su salyga, kad jos ides foto[SIZE=7] ? 4u.gif nes labai gerai butu tureti ir kitu gydytoju darbu 4u.gif vis delto, kai reikia rinktis labai padeda kitu patirtis 4u.gif
As esu uz 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 01 gegužės 2013 - 14:45
QUOTE(Agnestar @ 2013 05 01, 14:44)
Merginos, ar sutinkata, kad toms kurios jau pasidariusios op duotumem slapukus su salyga, kad jos ides foto[SIZE=7] ?  4u.gif nes labai gerai butu tureti ir kitu gydytoju darbu  4u.gif vis delto, kai reikia rinktis labai padeda kitu patirtis  4u.gif
As esu uz  4u.gif

jeigu mano žodis turi galios tai aš irgi už 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 05 01, 12:44)
Merginos, ar sutinkata, kad toms kurios jau pasidariusios op duotumem slapukus su salyga, kad jos ides foto[SIZE=7] ?  4u.gif nes labai gerai butu tureti ir kitu gydytoju darbu  4u.gif vis delto, kai reikia rinktis labai padeda kitu patirtis  4u.gif
As esu uz  4u.gif

Na kazkaip issiunciau nuotraukeles blush2.gif ...Labai nekritikuokit prasau... schmoll.gif ,kai ikelsit i albumeli...
Atsakyti