QUOTE(mykolaika @ 2013 04 29, 18:28)
mane tai nugara "nužudys", ir taip iš jos nieko gero dabar tai iš vis

nors bandau tiestis ir kuo daugiau vaikščiot, kad tik išsijudintų viskas, bet neįmanoma

Mačiau ir aš jau savo pilvuką
Nereikia tiestis per prievarta, negerai nei odai nei randui. Viskas savaime susitvarkys. O nugara ir man ojojoi kaip kentejo.
Man jau menesis ryt, bet galiu pasakyti, kad dar nesu 100% tiesi. Aisku kai kur einu stengiuosi laikytis tiesiai, bet namuose eidama pro veidrodi pastebiu, kad dar susilenkusi. O ir miegoti man ant nugaros istiesus kojas dar nepatogu, tempia oda.
QUOTE(eelija @ 2013 04 30, 10:29)
Sveikutės, ačiū už sveikinimus
operavausi Vilniuje, kadangi nežinau, ar gydytojui reikalinga reklama, pavardės viešai neskelbsiu.
Šiandien 1 sav. Jaučiuosi gal norm., bet vis tiek norėčiau greičiau pasveikti. Ech, pavydžiu Sposai, kad jau mėnuo suėjo...

Sveikinu...
Vilniuje mazai kas renkasi operuotis is cia bendraujanciu, tai gal ir reikia tave operavusiam gydytojui reklamos
1-ma savaite, man tai dar buvo gulinejimas lovoje ir minimalus judejimas. Baisiai suriesta buvau. As tik einant treciai savaitei jau truputi zmoniskiau pradejau jaustis, ne del kazkokiu tinimu, skausmu ar panasiai, bet del to odos tempimo.
Galint rinktis tikrai koki menesi nedirbciau

nes ir visokie patinimai man prasidejo tik antra savaite.
Pilvas zemiau bambos praktiskai dar nejautrus, kietas, oda itempta. Siandien dar viena siula istraukiau ...koki 2 cm, bet visas nepasiduoda, vat tas erzina, nes vel tose iseinanciu siulu vietose atsiranda sasiukai, darko randuka
Papildyta:
Beje, sveikinimai
Ex Teslei, siandien jai sukanka lygiai menesiukas po op