Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 04 30, 10:25)
aš tai vis dar stebėtojo poziciją užimu  biggrin.gif  dar vis renku visus pliusus ir minusus, neapsiprendus esu visiškai, per viduriuką stoviu, mąstau vis smile.gif merginos šnekėjo, kad optimaliausias metų laikas darytis OP yra ruoduo/žiema, tai pakabosiu dar pas Jus temoje, rinksiu info  help.gif  biggrin.gif  na laiko dar nemažai turiu galvojimams smile.gif

bet kokios visų skirtingos istorijos, vienų paskaičius, atrodo, nors eik ir šią minutę operuokis, puiki savijauta ir pan , o kitos, oij oij kaip vargsta  doh.gif  smile.gif

Manau, kad kiekvieno žmogaus organizmai skirtingi, čia tas pats kas gimdyti smile.gif vienos greitai, o kitos vargsta... taip ir čia smile.gif

beje aš irgi patinus visa, bandžiau į savo džinsus įlyst tai niekaip schmoll.gif ėjau iškart pasisvert- gal priaugau, bet tik minusiuka pamačiau ant svarstyklių, vadinas-patinus gerokai smile.gif Šiandien nusičiaudėjau, tai jomajo doh.gif galvojau pilvas pliš blink.gif Ir dar, kadangi neturėjau kito pasirinkimo, tai šiandien ir už vairo sėdau, ale normaliai- važiuot galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolaika @ 2013 04 29, 18:28)
mane tai nugara "nužudys", ir taip iš jos nieko gero dabar tai iš vis doh.gif  nors bandau tiestis ir kuo daugiau vaikščiot, kad  tik išsijudintų viskas, bet neįmanoma doh.gif  Mačiau ir aš jau savo pilvuką wub.gif 

Nereikia tiestis per prievarta, negerai nei odai nei randui. Viskas savaime susitvarkys. O nugara ir man ojojoi kaip kentejo.
Man jau menesis ryt, bet galiu pasakyti, kad dar nesu 100% tiesi. Aisku kai kur einu stengiuosi laikytis tiesiai, bet namuose eidama pro veidrodi pastebiu, kad dar susilenkusi. O ir miegoti man ant nugaros istiesus kojas dar nepatogu, tempia oda.

QUOTE(eelija @ 2013 04 30, 10:29)
Sveikutės, ačiū už sveikinimus  tongue.gif
operavausi Vilniuje, kadangi nežinau, ar gydytojui reikalinga reklama, pavardės viešai neskelbsiu.
    Šiandien 1 sav. Jaučiuosi gal norm., bet vis tiek norėčiau greičiau pasveikti. Ech, pavydžiu Sposai, kad jau mėnuo suėjo... thumbup.gif  Sveikinu...

Vilniuje mazai kas renkasi operuotis is cia bendraujanciu, tai gal ir reikia tave operavusiam gydytojui reklamos biggrin.gif
1-ma savaite, man tai dar buvo gulinejimas lovoje ir minimalus judejimas. Baisiai suriesta buvau. As tik einant treciai savaitei jau truputi zmoniskiau pradejau jaustis, ne del kazkokiu tinimu, skausmu ar panasiai, bet del to odos tempimo.
Galint rinktis tikrai koki menesi nedirbciau schmoll.gif nes ir visokie patinimai man prasidejo tik antra savaite.
Pilvas zemiau bambos praktiskai dar nejautrus, kietas, oda itempta. Siandien dar viena siula istraukiau ...koki 2 cm, bet visas nepasiduoda, vat tas erzina, nes vel tose iseinanciu siulu vietose atsiranda sasiukai, darko randuka unsure.gif

Papildyta:
Beje, sveikinimai Ex Teslei, siandien jai sukanka lygiai menesiukas po op 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
panos rodykit pjuvius, kaip laikosi dabar 4u.gif
Atsakyti
nenoriu pasirodyti įkyri, bet įdomu, o kiek čia laiko reikia prabendraut, kad būtų galima albumėlį pamatyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 04 30, 13:53)
nenoriu pasirodyti įkyri, bet įdomu, o kiek čia laiko reikia prabendraut, kad būtų galima albumėlį pamatyt?  ax.gif

Bent 1tema prasneketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 04 30, 14:46)
Bent 1tema prasneketi  4u.gif

čia jau antra tema, anoj beveik nuo pradžių buvau biggrin.gif bet aš pasiryžus dar ir šitą atplepėt jei reikia, tik kad nelabai ką turiu bepasakot, nei patart nei vienai negaliu doh.gif maža nauda čia iš manęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 04 30, 16:05)
čia jau antra tema, anoj beveik nuo pradžių buvau  biggrin.gif  bet aš pasiryžus dar ir šitą atplepėt jei reikia, tik kad nelabai ką turiu bepasakot, nei patart nei vienai negaliu  doh.gif  maža nauda čia iš manęs  biggrin.gif

na paziuresim 4u.gif
Atsakyti
Aš iš ryto tai neblogai išsitiesiu, nu bet vakare vėl būnu visa perlinkus. Jau šiandien ir kirpykloj buvau (iš pusilgių trumpa patapau). Kažkodėl norisi kardinalių permainų.
Atsakyti
kiek nauju prisigrazinusiu, o albume sausra smile.gif duokit i pilvus pasposot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2013 04 30, 13:33)
Aš iš ryto tai neblogai išsitiesiu, nu bet vakare vėl būnu visa perlinkus. Jau šiandien ir kirpykloj buvau (iš pusilgių trumpa patapau). Kažkodėl norisi kardinalių permainų.

Rita,dar turbut savo to ilgalaikio drabuzelio nebuvot nusiemusi biggrin.gif -o va tada tai tikrai susilenksit keturgubai lotuliukas.gif !!!!Man rytoj jau menesiukas,o po pietu vis dar palinkus vaikstau,o jau kai nusimaunu sarvus,gal ir keistai,bet vis dar nesijauciu saugi ir sulinkstu automatiskai... blush2.gif Sekmes naujai paturbintoms mergaitems!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 30 balandžio 2013 - 17:00
Sveikutes 4u.gif
Griztu ir as aps Jus - isoperavo mane penktadieni. siandien jau esu namuose wub.gif
Taciau apie pacius randukus as ir pati dorai dar Jums nieko negaliu papasakot, nes ir pati nemaciau - perrisinejo, tai kazkiek perzvelgiau, bet jokios nuomones nesusidariau, o dabar man siulus ims tik pirmadieni, tad nei foto dabar nekelsiu, nei kazka zodziu papasakosiu. Nenoriu plest pleistru kol kas - turbut visos suprasit wub.gif
Siaip baltoji linija buvo prasiskyrusi per visa pilvuka 6-8 cm., nors isivaizdavaom, kad tik virs bambos. Kad gali buti visokiu niuansu su randu, mane gydytojas perspejo -nes kazkada bamboje buvo ivertas auskaras o nestumas ta skylule isdraske istampe... Zodziu si skylute ir sukele daugiausia problem, nes lygiuojantis pagal ja, vos vos uzteko odos, kad datempt iki apacios..... Tad tikrai jis negarantavo, kad randas man nekils, butent del sios priezasties. Taip pat minejo, kad pas tas moteris, kuriu gaktos yra is prigimties putlesnes, taip pat randai daznai pasiduoda I virus, o asis ju. Tad bet kuriuo atveju lauksim dabar vaizdelio kai nuimsim tvarscius. wub.gif

Kol kas tai tikrai sutinusi, jauciu tempima butent nuo gaktos link bambos g.gif

Mergaites - o kaip geriau gijimui - daugiau lengvai judet, ar sedet ar gullet?

Mente, o as taves vakar labia labia laukiau:)) Gaila, kad nesuspejai... Pabandyk tu paciamgyd.asiskambint - paaiskinsi, kad nesuspejai, tikrai supras ir privaziuosi pas ji I kabineta, jei aisku dar nori mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 30 balandžio 2013 - 19:32
QUOTE(zuzii @ 2013 04 30, 17:29)
Sveikutes 4u.gif
Griztu ir as aps Jus - isoperavo mane penktadieni. siandien jau esu namuose wub.gif
Taciau apie pacius randukus as ir pati dorai dar Jums nieko negaliu papasakot, nes ir pati nemaciau - perrisinejo, tai kazkiek perzvelgiau, bet jokios nuomones nesusidariau, o dabar man siulus ims tik pirmadieni, tad nei foto dabar nekelsiu, nei kazka zodziu papasakosiu. Nenoriu plest pleistru kol kas - turbut visos suprasit wub.gif
Siaip baltoji linija buvo prasiskyrusi per visa pilvuka 6-8 cm., nors isivaizdavaom, kad tik virs bambos. Kad gali buti visokiu niuansu su randu, mane gydytojas perspejo -nes kazkada bamboje buvo ivertas auskaras o nestumas ta skylule isdraske istampe... Zodziu si skylute ir sukele daugiausia problem, nes lygiuojantis pagal ja, vos vos uzteko odos, kad datempt iki apacios.....  Tad tikrai jis negarantavo, kad randas man nekils, butent del sios priezasties. Taip pat minejo, kad pas tas moteris, kuriu gaktos yra is prigimties putlesnes, taip pat randai daznai pasiduoda I virus, o asis ju. Tad bet kuriuo atveju lauksim dabar vaizdelio kai nuimsim tvarscius.   wub.gif

Kol kas tai tikrai sutinusi, jauciu tempima butent nuo gaktos link bambos g.gif  

Mergaites - o kaip geriau gijimui - daugiau lengvai judet, ar sedet ar gullet?
Mente, o as taves vakar labia labia laukiau:)) Gaila, kad   nesuspejai... Pabandyk tu paciamgyd.asiskambint - paaiskinsi, kad nesuspejai, tikrai supras ir privaziuosi pas ji I kabineta, jei aisku dar nori mirksiukas.gif                                                                                                                      Na sveikinimai thumbup.gif !!!Man gyd jau ta pati vakara po op liepe bandyt judet,geriau pasivaiksciot po truputi po to pagulet,kad pradziai greiciau viskas issivalytu,o po to kad nesikauptu kur nors vienoje vietoje tie skysciai.Siaip tai cia Siauliu gyd patarimai,tai kadangi beveik visos buvo neigiamos nuomones,tai nzn ar jums tai pagelbes. blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 30 balandžio 2013 - 19:46