gerai cia,jau trecia karta rasau - niekas nebendrauja (leila parase tik ir i az pora merginu ) .nu orait- jei atkursite,istrinkite mano foto .sekmes.
istikruju, nemanau, kad atgausime nuotraukas. Ikeliau savo nuotrauka ir bandziau ja istrinti. Is karto perspejimas atejo, kad, jei istrinsiu, ji bus nebesugrazinama.

QUOTE(Mercedes B @ 2013 05 10, 00:11)
istikruju, nemanau, kad atgausime nuotraukas. Ikeliau savo nuotrauka ir bandziau ja istrinti. Is karto perspejimas atejo, kad, jei istrinsiu, ji bus nebesugrazinama. 

Bet gal nebuvo paspausta trinti? As pamenu is fotiko istryniau visas foto paspaudus format

QUOTE(**Leila** @ 2013 05 09, 21:22)
Bet gal nebuvo paspausta trinti? As pamenu is fotiko istryniau visas foto paspaudus format
Nezinau ka jis reiskia,bet foto nebeliko 

Leila, tavo nuotraukos niekur neturejo dingti. Jei supranti anglu k., atsiusiu nuoroda, ka daryti
QUOTE(Mercedes B @ 2013 05 10, 00:44)
Leila, tavo nuotraukos niekur neturejo dingti. Jei supranti anglu k., atsiusiu nuoroda, ka daryti
O kad butum pagelbejus pries kokius 8m...Deja neber to fotiko.
O kur tada jos dingo?
QUOTE(**Leila** @ 2013 05 09, 21:47)
O kad butum pagelbejus pries kokius 8m...Deja neber to fotiko.
O kur tada jos dingo?
O kur tada jos dingo?
kai pamygei format, programa, jas nusiunte i memory card, performavo, ir tu ju negalejai matyti. Jas galima atgauti, jei pajungi fotika prie kompo ir per specialia programa. arba isimti memory card ir ideti i card reader kompe.
Gal gali ir man ir liomi I az naujus slapukus issiusti?
Buciau labia dekinga
Buciau labia dekinga

QUOTE(**Leila** @ 2013 05 09, 20:57)
Fotki apacioj yra kur galima susisiekti,gal kuri anglu gerai kerta pabandytu? Gal dar atstatytu ir paaiskintu kodel taip atsitiko?
skaičiau vakar fotki helpą, tai ten radau, kad jei emeilą ištrini, galima recovery pasidaryt, o dėl nuotraukų- negalima. Nebent reikia susimokėti pinigus, jie turi ftp serverį, ir nuotraukas galima atsisiųsti. Tai nemanau, kad kas nors čia ruošis pinigus mokėt

QUOTE(Mercedes B @ 2013 05 09, 23:50)
kai pamygei format, programa, jas nusiunte i memory card, performavo, ir tu ju negalejai matyti. Jas galima atgauti, jei pajungi fotika prie kompo ir per specialia programa. arba isimti memory card ir ideti i card reader kompe.
tai,kad mano žiniomis, jei paspaudi "format", tai čia dar labiau negu "delete" išsitrina

Sveikutės
Gal galėtumėt parašyt kiek jums kainavo operacijos? Man už bambos išvaržą+ prasiskyrę raumenys paskaičiavo 6500. Galvoju ar čia normaliai,ar ieškot pigiau. Čia Grožio klinikoj. Ačiū

Gal galėtumėt parašyt kiek jums kainavo operacijos? Man už bambos išvaržą+ prasiskyrę raumenys paskaičiavo 6500. Galvoju ar čia normaliai,ar ieškot pigiau. Čia Grožio klinikoj. Ačiū
QUOTE(Ladina @ 2013 05 10, 08:36)
Sveikutės

Grozio Chirurgija, pilna pilvo plastika+riebalu siurbimas+koju siurbimas - 6500lt
QUOTE(Medejute @ 2013 05 10, 08:57)
Sveikutes
pasiziurejau jusu imestu foto kaip sudarkyta operaciju ir pasiurpau, ir noras praejo kazka darytis paciai
o kaip butu galima -asiziureti jusu foto kaip atrodet po ir pries? idomu realus vaizdas o ne ka galima rasti google...pas mane prasta situacija po gimdymo, striju milijonas...

Naujokems nera ko ziureti i tokias foto, ten mesininko darbas, ne plastikos chirurgo

O siaip, reikia bendrauti temoje, atsiusti savo foto i albuma ir kai igysite nariu pasitikejima, gausit slapuka.