Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Agnestar @ 2013 05 10, 12:49)
Kaip ir visoms 6500lt
.Bet va ka elvitai rado ant tu koju as nzn  g.gif  cool.gif

Kaina tikrai ne standartine. Dija, berods 7000 ar net 7500lt mokejo g.gif
Nu rado matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 05 10, 13:53)
Kaina tikrai ne standartine. Dija, berods 7000 ar net 7500lt mokejo  g.gif
Nu rado matyt  biggrin.gif

norejo matyt ir kojas paciupineti lotuliukas.gif
O man vakar nervas koks verysad.gif atsirado strija...vat menesiui praejus ir atsitiesus se tau kad nori. Ir taip idomiai, per pati centra nuo rando ir i virsu ir i apacia nueina...gerai dar kad odos spalvos, neryski. Tikiuosi tokia ir liks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 05 10, 11:53)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 05 10, 11:41)
Zinok, standartine kaina cia. Man be jokiu siurbimu, tik uz raumenu sulopyma irgi paeme 6500.

Ačiū visoms už atsakymus,reiškias viskas normaliai su ta kaina. Man už tuos pinigus sakė šonus nusiurbs,talijos ieškos biggrin.gif Dėl krūtinės tai sakė 12000 (reikia kelt spenelius),bet jei darant viską iš karto sakė gal tilpčiau į 16000...

Dar norėjau paklaust- ar kuri nors turėjus cezarį? Man sakė,kad pjūvis darosi po cezariu,žemiau,tai kas gaunasi? Cezaris išsipjauna??
Aš dar tik morališkai ruošiuosi,mano mažiukas dar nevaikšto,tai negaliu be rudens nieko daryt,o ir gyd. Maslauskas sakė,kad geriau operuotis vėsesniu oru,nes po korsetu šunta.
Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2013 05 10, 15:05)
Aš dar tik morališkai ruošiuosi,mano mažiukas dar nevaikšto,tai negaliu be rudens nieko daryt,o ir gyd. Maslauskas sakė,kad geriau operuotis vėsesniu oru,nes po korsetu šunta.

Cezario nebeliks, liks naujas tik ilgesnis randas smile.gif
Ir aisku, vasara ne kas su tais korsetais doh.gif karsta...o deveti reikia min 1,5 menesio.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 05 10, 14:12)
Cezario nebeliks, liks naujas tik ilgesnis randas smile.gif
Ir aisku, vasara ne kas su tais korsetais  doh.gif  karsta...o deveti reikia min 1,5 menesio.

A,nu tai liuks,vietoj 2 CP gausiu 1 pagerintą biggrin.gif Man taip bloga žiūrėt į tą pilvą,kad jei ne vaikas,tai operuočiausi ir vasarą...
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 05 10, 13:49)
Kaip ir visoms 6500lt.
Beje man irgi siule prie opercijos dar kazka paziureti, na sake kad ir apgamus kokius pasalinti ar pan , kai paprasiau sonus pasiurbti, labai juokesi, sake nera aplamai ka siurbti, tai apie kjojas jau net nebeklausiau...Bet va ka elvitai rado ant tu koju as nzn  g.gif  cool.gif

Nu ot shmikimauzas, ko jis man negalejo pasiulyt, kaip tik du apgamus reiketu salinti. Ech, nekritau i aki, ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 05 10, 13:53)

lens.gif rodyk kojas biggrin.gif

QUOTE(Ladina @ 2013 05 10, 15:05)

Dar norėjau paklaust- ar kuri nors turėjus cezarį? Man sakė,kad pjūvis darosi po cezariu,žemiau,tai kas gaunasi? Cezaris išsipjauna??

Cezario nupjauna pjuvi, bet pats pjuvis buna auksciau ir daaaaug didesnis doh.gif mano cp nesimate visiskai, net nepasakytum, akd buvo operuota, o sitas...ech....Bet jei buvai konsultacijoje, tai matei foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 05 10, 13:06)
norejo matyt ir kojas paciupineti  lotuliukas.gif

hihihi.gif norejau ta pati rasyti, bet galvoju ir taip jau lazdavojates biggrin.gif

QUOTE(Agnestar @ 2013 05 10, 14:32)
lens.gif rodyk kojas biggrin.gif

Taigi matei foto, kai Madeiroje buvau, ar tau auksciau reikia, kur po suknele biggrin.gif
Atsakyti
Atsiusit slapuka ar ne? g.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus, taip ir nusprendziau,operuosiuos pas gyd.R. Bagdona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2013 05 10, 14:05)
Ačiū visoms už atsakymus,reiškias viskas normaliai su ta kaina. Man už tuos pinigus sakė šonus nusiurbs,talijos ieškos biggrin.gif  Dėl krūtinės tai sakė 12000 (reikia kelt spenelius),bet jei darant viską iš karto sakė gal tilpčiau į 16000...

Mane operavo Maslauskas, uz pilva ir krutine sumokejau 14500 4u.gif (2012m)
Atsakyti