Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Gi ne Turkija cia, pabuvo tiek karsciai ir baigtas kriukis. Nebus 30 laipsniu dvi savaites, jau atvesimas pareina.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 05 20, 22:53)
Gi ne Turkija cia, pabuvo tiek karsciai ir baigtas kriukis. Nebus 30 laipsniu dvi savaites, jau atvesimas pareina.

drinks_cheers.gif
Mentas nepanikuok, nera taip karsta juk...tiesiog norisi greiciau is korsetu issokti, bet gyventi imanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 05 21, 10:03)
drinks_cheers.gif
Mentas nepanikuok, nera taip karsta juk...tiesiog norisi greiciau is korsetu issokti, bet gyventi imanoma  biggrin.gif

Mane is tikro labiau virsutine dalis nervuoja, nes ja sunku paslept po drabuziais, o korsetais tai puse velnio:))) Tad tikrai Mentas nepanikuok 4u.gif O tu po operacijos Vilniue busi? Primink prasau - kazkaip liepos pradzioje susitarei?

Atsakyti
Sveikos,

Nu ka gi rytoj man didzioji diena...14val operuos thumbup.gif Jau pati nezinau ar bijau ar dziaugiuosi...
Aisku kai man kazkokie reikalai vaikai serga... sunus su 39 temperaturos... doh.gif
O as sianakt nei minutes nemiegojau nes nesuprantu ar cia nuo streso ar stubura pertempiau... visa nakti tirpo rankos ir kojos doh.gif Jausmas tai kosmaras tik bandai ramiai gulet ir pradeda viskas uztirpti is kart ir dar siandien rankos uztirpe... ir nezinau ka cia daryt g.gif

Ir dar labai sazine kankina, kad rukyt nemeciau kaip parasyta dvi savaites iki op... o bus tik kelios dienos iki op doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 21, 09:27)
Sveikos,

Nu ka gi rytoj man didzioji diena...14val operuos thumbup.gif  Jau pati nezinau ar bijau ar dziaugiuosi...
Aisku kai man kazkokie reikalai vaikai serga... sunus su 39 temperaturos... doh.gif
O as sianakt nei minutes nemiegojau nes nesuprantu ar cia nuo streso ar stubura pertempiau... visa nakti tirpo rankos ir kojos doh.gif  Jausmas tai kosmaras tik bandai ramiai gulet ir pradeda viskas uztirpti is kart ir dar siandien rankos uztirpe... ir nezinau ka cia daryt g.gif

Ir dar labai sazine kankina, kad rukyt nemeciau kaip parasyta dvi savaites iki op... o bus tik kelios dienos iki op doh.gif

Sekmes dideliausios, nusiramink, gi graziniesi 4u.gif lauksim ziniu kaip jausiesi po op 4u.gif Laikykis 4u.gif
O sazine nuramink, jau nieko nebepakeisi, tik ispek anesteziologe, nors klaus gi smile.gif Vaj vaj uzderes cia grazuoliu bigsmile.gif
Atsakyti
zuzii as birzelio vidury... taip ilsesios vilniuj visa laika... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 05 21, 10:19)
Sekmes dideliausios, nusiramink, gi graziniesi  4u.gif lauksim ziniu kaip jausiesi po op  4u.gif Laikykis  4u.gif
O sazine nuramink, jau nieko nebepakeisi, tik ispek anesteziologe, nors klaus gi smile.gif Vaj vaj uzderes cia grazuoliu  bigsmile.gif

4u.gif aciu

O dar klausimelis ka rengtis i ligonine kad paskui po operacijos itilpti? Ar is kart po operacijos tas patinimas pradeda darytis?

O i ligonine tikrai daugiau nieko nereikia pasiimti tik rankinuka ? Beja kaip ten su WI FI pasiimciau plancetini.
Atsakyti
montera o tu i kauna? nes man sake imt kompa,nes jie wi-fi turi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 05 21, 10:39)
montera o tu i kauna?  nes man sake imt kompa,nes jie wi-fi turi...  blush2.gif

aga i Kauna pas Kaikari
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 21, 12:43)
aga i Kauna pas Kaikari

Oi, Montera, sekmes!!!!! Lauksim is taves ziniu!!!! As tai zinok pirma para tai miegojau miegojau miegojau doh.gif Dar pooperacineje palatoje sesele prie manes vis prieidavo, tai as tik viena akimi zvilteledavau, kai ji deguonies kauke taisydavo ir pagalvojus - eik eik is cai, vel toliau i aki puciau lotuliukas.gif

Rubai tai manau geriausia kokie treningiukai laisvi su lengvai ispiriamomis plezenkemis lotuliukas.gif

Mentas - tai gal si karta susitiksim 4u.gif

As idejau savo nuotraukas visas, kam smalsu paziurekit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 05 21, 10:01)

As idejau savo nuotraukas visas, kam smalsu paziurekit blush2.gif

papukai nerealūs smile.gif

dėl rando labai gaila,kad taip išsirangė g.gif įdomu kodėl taip nutinka... o kada pas gydytoją į vizitaciją? įdomu ką jis pakomentuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 05 21, 13:10)
papukai nerealūs  smile.gif

dėl rando labai gaila,kad taip išsirangė  g.gif  įdomu kodėl taip nutinka... o kada pas gydytoją į vizitaciją? įdomu ką jis pakomentuos unsure.gif

Aciu 4u.gif
Man gydytojas ir pries opercija sake, kad mano gakta gali pokstu pakrest - taip ir atsitiko... Manau ketvirtadieni as jau daugiau zinosiu ir foto jau naujas sudesiu tada, nes dabar su pleistrais tais ilgalaikiais ax.gif
Atsakyti