Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Montera @ 2013 05 21, 10:34)
4u.gif aciu

O dar klausimelis ka rengtis i ligonine kad paskui po operacijos itilpti?  Ar is kart po operacijos tas patinimas pradeda darytis?

O i ligonine tikrai daugiau nieko nereikia pasiimti tik rankinuka ? Beja kaip ten su WI FI pasiimciau plancetini.

As namo vaziavau su treningais, berods, ne man kelione ilga, bet siaip tiplau i viska,
nieko nieko, zurnala isimesk, plansete, rubus ir viskas smile.gif viska gausi, ir valgyti, ir gerti, ir higiena 4u.gif ai nors man praverte dregnos kuno serveteles, nes kazkaip labai daug prakaitavau... silta buvo labai.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 05 21, 11:38)
As namo vaziavau su treningais, berods, ne man kelione ilga, bet siaip tiplau i viska,
nieko nieko, zurnala isimesk, plansete, rubus ir viskas smile.gif viska gausi, ir valgyti, ir gerti, ir higiena  4u.gif ai nors man praverte dregnos kuno serveteles, nes kazkaip labai daug prakaitavau... silta buvo labai.

Viskas aisku 4u.gif Laukiu rytojaus biggrin.gif
O del temperaturos tai fainai kad biskuti atveso bent jau sia savaite vis bus lengviau po operacijos kai ne taip kepins.
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 05 21, 08:22)
Mane is tikro labiau virsutine dalis nervuoja, nes ja sunku paslept po drabuziais, o korsetais tai puse velnio:))) Tad tikrai Mentas nepanikuok 4u.gif  O tu po operacijos Vilniue busi? Primink prasau - kazkaip liepos pradzioje susitarei?

Zuzii, ka kalbeti man, kai man korseta su sortukais aprenge doh.gif ...baisiau nei tas virsus uzdengtas...sakiau pirksiu kita, bet kazkaip uztempiau, o dabar jau greit ir 2 men, neverta manau.

QUOTE(Montera @ 2013 05 21, 10:34)
O dar klausimelis ka rengtis i ligonine kad paskui po operacijos itilpti?  Ar is kart po operacijos tas patinimas pradeda darytis?

O i ligonine tikrai daugiau nieko nereikia pasiimti tik rankinuka ? Beja kaip ten su WI FI pasiimciau plancetini.

As su dzinsais nuvaziavau ir su jais gryzau, beje man po op jie gerokai laisvesni buvo, neziurint i tai, kad dar tie pantalonai iki keliu buvo smile.gif

QUOTE(zuzii @ 2013 05 21, 11:01)
Oi, Montera, sekmes!!!!! Lauksim is taves ziniu!!!! As tai zinok pirma para tai miegojau miegojau miegojau doh.gif Dar pooperacineje palatoje sesele prie manes vis prieidavo, tai as tik viena akimi zvilteledavau, kai ji deguonies kauke taisydavo ir pagalvojus - eik eik is cai, vel toliau i aki puciau lotuliukas.gif

o kam ta deguonies kauke dejo??? nebuvo pas mane tokiu dalyku. Atveze, ilipau i lova, paplepejom su manes laukusia Ex Tesle...telika ziurejau, kompo nesiveziau, bet telefone internetas dirbo normaliai.

Agnestar, del serveteliu tikrai geras patarimas drinks_cheers.gif
Dar prie iseinant i operacine, viska susideliojau aplink lova, ko gali prireikti, kad ranka pasiekciau...gulejau rami, viskuo apsirupinusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 05 21, 15:33)
*Zuzii, ka kalbeti man, kai man korseta su sortukais aprenge  doh.gif ...baisiau nei tas virsus uzdengtas...
**o kam ta deguonies kauke dejo??? nebuvo pas mane tokiu dalyku. Atveze, ilipau i lova, paplepejom su manes laukusia Ex Tesle...

*Jo, tavo atvejas doh.gif Na nieko, jei sugalvosi kada riebaliukus dar siurbt, atsarginius turesi lotuliukas.gif

** gal delto, kad operacineje isbuvau apie 6 val.? Gal, kad labia miego norejau ir operacineje ne iki galo issibudinau g.gif Nes cia man buvo pirmas gilus miegas mazdaug po 2,5 metu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 05 20, 23:44)
o as cia panikuoju del tu karsciu lt  unsure.gif gal atsaukt man ta savo op  unsure.gif  pas mus tai vesu,bet tai 2 savaites lt kept teks vistiek  unsure.gif

Tu tik baik, atejo ir praejo. O jei bus, pakentesi dienele kita, nebus istisai karsta. mirksiukas.gif

QUOTE(Montera @ 2013 05 21, 10:27)
Sveikos,

Nu ka gi rytoj man didzioji diena...14val operuos thumbup.gif  Jau pati nezinau ar bijau ar dziaugiuosi...
Aisku kai man kazkokie reikalai vaikai serga... sunus su 39 temperaturos... doh.gif
O as sianakt nei minutes nemiegojau nes nesuprantu ar cia nuo streso ar stubura pertempiau... visa nakti tirpo rankos ir kojos doh.gif  Jausmas tai kosmaras tik bandai ramiai gulet ir pradeda viskas uztirpti is kart ir dar siandien rankos uztirpe... ir nezinau ka cia daryt g.gif

Ir dar labai sazine kankina, kad rukyt nemeciau kaip parasyta dvi savaites iki op... o bus tik kelios dienos iki op doh.gif

Oho, kaip greitai cia tas laikas atejo, lauksim pasigrazinusios bigsmile.gif
Mano irgi abu vaikai serga, kosmaras kazkoks, silti orai, o mes namie kepam doh.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Montera-sekmes rytoj 4u.gif Viskas bus ok, reikia dziaugtis, kad pasidarysi op ir busi grazi grazi, o pooperacinis laikotarpis prabega ir uzsimirsta. Pati bijojau, bet realiai tai nera taip baisu.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu visom uz palaikyma smile.gif
Rytoj vakare bandysiu bent kelis zodzius parasyt kaip praejo operacija smile.gif

Tik mane baisiai neramina iki siol tirpstancios rankos ir kojos. Nu jei dar ir sianakt liksiu be miego... doh.gif Ryskiai nugara pasitempiau nes ir jaucias tokia sutraukta nugara doh.gif

O del operacijos, bent jau kol kas isvis realiai nesinervinu.. gal rytoj ateis suvokimas biggrin.gif Kaip daro operacija prisiziurejus per viena rusu kanala ten daznai buna laida apie plastines op. Tai atziurejus nuo iki lotuliukas.gif

As tebesinervuoju ir bijau gauti velniu del to rukimo... ale ot vista kad nemeciau anksciau.. is tikruju nereikejo po gimdymu is vis pradet to bjauraus uzsiemimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 21, 12:15)
4u.gif  4u.gif  4u.gif aciu visom uz palaikyma smile.gif
Rytoj vakare bandysiu bent kelis zodzius parasyt kaip praejo operacija smile.gif

Tik mane baisiai neramina iki siol tirpstancios rankos ir kojos. Nu jei dar ir sianakt liksiu be miego... doh.gif  Ryskiai nugara pasitempiau nes ir jaucias tokia sutraukta nugara doh.gif

O del operacijos, bent jau kol kas isvis realiai nesinervinu.. gal rytoj ateis suvokimas  biggrin.gif  Kaip daro operacija prisiziurejus per viena rusu kanala ten daznai buna laida apie plastines op. Tai atziurejus nuo iki  lotuliukas.gif

As tebesinervuoju ir  bijau gauti velniu del to rukimo... ale ot vista kad nemeciau anksciau.. is tikruju nereikejo po gimdymu is vis pradet to bjauraus uzsiemimo schmoll.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sekmes didziausios rytoj!!!!Viskas bus thumbup.gif !!!!Pritariu rasiusioms del aprangos-treningiukai ir kas nors lengvo at koju,nes as su kedais buvau tai pati apsimauti ju nepajegiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sposa @ 2013 05 21, 10:33)
Zuzii, ka kalbeti man, kai man korseta su sortukais aprenge  doh.gif ...baisiau nei tas virsus uzdengtas...sakiau pirksiu kita, bet kazkaip uztempiau, o dabar jau greit ir 2 men, neverta manau.
As su dzinsais nuvaziavau ir su jais gryzau, beje man po op jie gerokai laisvesni buvo, neziurint i tai, kad dar tie pantalonai iki keliu buvo smile.gif
o kam ta deguonies kauke dejo??? nebuvo pas mane tokiu dalyku. Atveze, ilipau i lova, paplepejom su manes laukusia Ex Tesle...telika ziurejau, kompo nesiveziau, bet telefone internetas dirbo normaliai.

Agnestar, del serveteliu tikrai geras patarimas  drinks_cheers.gif
Dar prie iseinant i operacine, viska susideliojau aplink lova, ko gali prireikti, kad ranka pasiekciau...gulejau rami, viskuo apsirupinusi  biggrin.gif

thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif as lygiai taip pat iejus i palata pasidariau tvarka ir pasiruosiau,kad viskas butu lengvai pasiekiama.....
Atsakyti
Montera, del rukymo, tai sako tiesiog zaizdos sunkiau gyja, kraujotaka kita, bet cia kaip suprantu jau ne viena rukanti operavosi, nezinau ar blogiau buvo kazkas g.gif
Sekmes rytoj, viens-du ir busi grazi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Montera dideliausios sekmes!!!!

Mamukai, atsiuskit psw idesiu ir as nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif Na Montera jau pooperacinej palatoj,kazin kaip jai ten ax.gif
Atsakyti
Sveikos,sveikos 4u.gif kazkaip atitrukusi buvau,vis laiko nepagaudavau blush2.gif ,na zodziu apsileidau blush2.gif ,SEKMES ryt kas operuojasi,bus viskas liuks !!! Na man labai jau gerai,jau vaikstau be korseto,esu super patenkinta,siandien jau baigesi mano ligonlapis tai nuejau pas gydytoja,maniau kad jau bus uzbaigtas,bet daktaras pasiziurejo ir sako:na matau kad viskas neblogai,bet gal pasaugokit ta grozi.Jau maniau kad viskas,o jis man nauja ligonlapi istiese,o pasiziuriu i ji parasyta " 4 weeks" ,nu geras galvoju dar 4 savaitem turiu relaxa... mirksiukas.gif
Papildyta:
4u.gif 4u.gif 4u.gif Gero gyjimo kas siandien po operacijos
Atsakyti