QUOTE(zuzii @ 2013 05 21, 08:22)
Mane is tikro labiau virsutine dalis nervuoja, nes ja sunku paslept po drabuziais, o korsetais tai puse velnio:))) Tad tikrai Mentas nepanikuok

O tu po operacijos Vilniue busi? Primink prasau - kazkaip liepos pradzioje susitarei?
Zuzii, ka kalbeti man, kai man korseta su sortukais aprenge

...baisiau nei tas virsus uzdengtas...sakiau pirksiu kita, bet kazkaip uztempiau, o dabar jau greit ir 2 men, neverta manau.
QUOTE(Montera @ 2013 05 21, 10:34)
O dar klausimelis ka rengtis i ligonine kad paskui po operacijos itilpti? Ar is kart po operacijos tas patinimas pradeda darytis?
O i ligonine tikrai daugiau nieko nereikia pasiimti tik rankinuka ? Beja kaip ten su WI FI pasiimciau plancetini.
As su dzinsais nuvaziavau ir su jais gryzau, beje man po op jie gerokai laisvesni buvo, neziurint i tai, kad dar tie pantalonai iki keliu buvo
QUOTE(zuzii @ 2013 05 21, 11:01)
Oi, Montera, sekmes!!!!! Lauksim is taves ziniu!!!! As tai zinok pirma para tai miegojau miegojau miegojau

Dar pooperacineje palatoje sesele prie manes vis prieidavo, tai as tik viena akimi zvilteledavau, kai ji
deguonies kauke taisydavo ir pagalvojus - eik eik is cai, vel toliau i aki puciau
o kam ta deguonies kauke dejo??? nebuvo pas mane tokiu dalyku. Atveze, ilipau i lova, paplepejom su manes laukusia Ex Tesle...telika ziurejau, kompo nesiveziau, bet telefone internetas dirbo normaliai.
Agnestar, del serveteliu tikrai geras patarimas
Dar prie iseinant i operacine, viska susideliojau aplink lova, ko gali prireikti, kad ranka pasiekciau...gulejau rami, viskuo apsirupinusi