Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 05 23, 12:14)
Bet nenoretu nei viena issioperavusi keistis vietomis su nesioperavusia  lotuliukas.gif

nu jau tikrai. tie paskaudejimai praeis o rezultatas tai liks. Ziurejau ir netikejau kad cia mano pilvas ir nebeatrodo kaip senos bobutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 23, 12:27)
nu jau tikrai. tie paskaudejimai praeis o rezultatas tai liks. Ziurejau ir netikejau kad cia mano pilvas ir nebeatrodo kaip senos bobutes thumbup.gif

thumbup.gif o kai pasveiksi, kaip faina bus po parduotuves siausti biggrin.gif
Del aptirpimu tai dar ilgai ta jausi, man 2 men beveik, o aptirpe viskas vis dar, randa l.nemalonu liesti, atrodo prilietus kad i visas puses nuo to tasko kazkokie siulai isitempia...keistas jausmas, bet laikinas tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 23 gegužės 2013 - 15:54
QUOTE(Montera @ 2013 05 23, 09:27)

thumbup.gif Vien del normalaus apatinio trikotazo verta jausti tokius skauduliukus!!!!Bent jau as tai dar susilenkusi buvau,bet Triumfo pardei daviau uzdirbt pinigeliu bigsmile.gif !!!!Neapsakomas jausmas buti normaliai is isores, nors ir randuotai is vidaus ax.gif ...Montera-su kiekviena diena bus tik thumbup.gif
Tarp kitko,as savo senojo apatinio trikotazo ir visu tu korsetu dar neismetusi blush2.gif ,nezinau kodel,bet dar netikiu pilnai,nors jau perkopiau 6 savaites po op blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 05 23, 17:01)
thumbup.gif Vien del normalaus apatinio trikotazo verta jausti tokius skauduliukus!!!!Bent jau as tai dar susilenkusi buvau,bet Triumfo pardei daviau uzdirbt pinigeliu bigsmile.gif !!!!Neapsakomas jausmas buti normaliai is isores, nors ir randuotai is vidaus ax.gif ...Montera-su kiekviena diena bus tik  thumbup.gif
Tarp kitko,as savo senojo apatinio trikotazo ir visu tu korsetu dar neismetusi blush2.gif ,nezinau kodel,bet dar netikiu pilnai,nors jau perkopiau 6 savaites po op blush2.gif ...

viskas dabar taupysiu pinigelius ir tvarkysiuos dar krutine uz kokiu metu va tada galesiu realiai siausti apatiniu parduotuveje biggrin.gif
as dar tik del sonu nelabai suprantu man jie net per daug islenkti atrodo. jau gal perdaug tas liemuo isgaubtas . reiks daktariuko uzklaust ar cia taip turi but....
Atsakyti
Montera, sveikinimai didzialiausi wub.gif

QUOTE(Montera @ 2013 05 23, 19:32)
*viskas dabar taupysiu pinigelius ir tvarkysiuos dar krutine uz kokiu metu va tada galesiu realiai siausti apatiniu parduotuveje  biggrin.gif 
**as dar tik del sonu nelabai suprantu man jie net per daug islenkti atrodo. jau gal perdaug tas liemuo isgaubtas . reiks daktariuko uzklaust ar cia taip turi but....

*Butinai taip padaryk:))) Nors mano randas ir issikraipe, bet dusia tai dainuoja, kad tokia ir liemeninga ir papinga, kad ir netobulai lotuliukas.gif
**Ei, nevaryk Dievo I medi - negi buna per lieknas liemuo blink.gif

Beja, as siandien buvau pas savo daktariuka, jis sake, kad jo nuomone korekcija reikalinga, nebent as pati to nenoresiu - sutarem susitikt po 3 men. blink.gif
Atsakyti
sveikos,o man naja slapuka kas nors duos? albumas tuo paciu pavadinimu?

Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 23, 14:32)
viskas dabar taupysiu pinigelius ir tvarkysiuos dar krutine uz kokiu metu va tada galesiu realiai siausti apatiniu parduotuveje  biggrin.gif 
as dar tik del sonu nelabai suprantu man jie net per daug islenkti atrodo. jau gal perdaug tas liemuo isgaubtas . reiks daktariuko uzklaust ar cia taip turi but....

doh.gif as turbut is proto issikraustysiu!!!Nu negaliu vel nervuojuos g.gif Skaitau skaitau-su kiekviena diena vis daugiau pradedu mastyt apie grazius (.)(.) blush2.gif Jau siryt vyras juokesi,sako ar nekyla noras dar daugiau pasikeist???? bigsmile.gif Bijau skausmo!!!!
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 05 23, 20:20)
doh.gif as turbut is proto issikraustysiu!!!Nu negaliu vel nervuojuos g.gif Skaitau skaitau-su kiekviena diena vis daugiau pradedu mastyt apie grazius (.)(.) blush2.gif Jau siryt vyras juokesi,sako ar nekyla noras dar daugiau pasikeist???? bigsmile.gif Bijau skausmo!!!!

galvoju taip ir atsiranda priklausomybe biggrin.gif pamatem kad pilvas grazu tada noris naju (.)(.) dar noreciau nosies remonto lotuliukas.gif nors nosi suremontuot senai norejau bet va dvyniai kai sugadino pilva nosis isejo i antra plana lotuliukas.gif
as dar nenoriu namo schmoll.gif galetu dar palaikyt .... cia taip gerai masaziuka padare maista atnesa visi laksto sokineja.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 23, 18:28)
galvoju taip ir atsiranda priklausomybe  biggrin.gif  pamatem kad pilvas grazu tada noris naju (.)(.) dar noreciau nosies remonto lotuliukas.gif  nors nosi suremontuot senai norejau bet va dvyniai kai sugadino pilva nosis isejo i antra plana  lotuliukas.gif
as dar nenoriu namo  schmoll.gif  galetu dar palaikyt .... cia taip gerai masaziuka padare maista atnesa visi laksto sokineja....  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Montera, nuosirdziai sveikinu 4u.gif 4u.gif
Lengvo tau gijimo thumbup.gif
Kaip malonu skaityti, kaip dziaugiesi wub.gif Palauk ta nosis irnesakyk.gif biggrin.gif

Pasiziurejau Zuzii nuotraukas - pilvuka pakoreguos, bus liuks. Papukai wub.gif
Atsakyti
ej zmones...duokit prisijungimus .... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 05 24, 11:04)
Montera, nuosirdziai sveikinu 4u.gif  4u.gif
Lengvo tau gijimo thumbup.gif
Kaip malonu skaityti, kaip dziaugiesi wub.gif Palauk ta nosis  irnesakyk.gif  biggrin.gif

Pasiziurejau Zuzii nuotraukas - pilvuka pakoreguos, bus liuks. Papukai  wub.gif

Aciu, Katrix 4u.gif
Ir as taip manau, kad bus liuks, o dar ir llaiko mazai praejo, tik gaila, kad is kart netobulai, bet nieko mirksiukas.gif
Atsakyti