Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(santi @ 2013 06 06, 10:39)
Klasusimas - po kiek laiko po operacijos galima atsitiesti?

As po savaites buvau jau atsitiesus, po 10 dienu nebejauciau jokio tempinmo niekur... Labai jau cia viskas individualu 4u.gif

Mergaites, as korseta pranesiojau sazininagai 5 savaites, bet pries savaite nusiemiau ... ir nebegaliu prisiverst jo uzsidet doh.gif Man gydytojas sake jau po 4 savaiciu, kad galiu jau nusiimt, bet man dar kazkaip nesaugu buvo, o dabar net paziuret I ji nenoriu lotuliukas.gif

Kiek laiko Jus nesiojot korseta?
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 06 07, 09:09)

8 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 06 07, 14:29)
8 savaites.

as ir po 4 savaiciu korseta nusiemiau ir daugiau nesidejau ir net ziureti i ji nenorejau, nors man jis jau po dvieju savaiciu taip pralaisvejo ( liemuo 22 cm susiaurejo ) kad nemanau kad jis atliko savo funkcija tik man tiesiog su juo buvo psichologiskai ramiau..

sakykite mergaites ar yra kam is jusu toks dalykas kaip kad pvz, man bamba nauja padare super grazi tokia pati kokia ir turejau tik mane neramina kad ji jos viduriukas visas isbales ( kaip kad kokia butu balta pigmentine deme ) mano pats bambos vidurys ir krasciukai tokie matosi pabalimai kaip kokia nuplikyta nezinau kaip apibudinti, idomu praeis oda susivienodins ar jau ne verysad.gif dabar turiu grazu liemeni neturiu pilvo, bet va geda su maudymuku issirengti del bambos unsure.gif man jau 3 menesei.
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 06 07, 14:38)
as ir po 4 savaiciu korseta nusiemiau ir daugiau nesidejau ir net ziureti i ji nenorejau, nors man jis jau po dvieju savaiciu taip pralaisvejo ( liemuo 22 cm susiaurejo ) kad nemanau kad jis atliko savo funkcija tik man tiesiog su juo buvo psichologiskai ramiau..
sakykite mergaites ar yra kam is jusu toks dalykas kaip kad pvz, man bamba nauja padare super grazi tokia pati kokia ir turejau tik mane neramina kad ji jos viduriukas visas isbales ( kaip kad kokia butu balta pigmentine deme ) mano pats bambos vidurys ir krasciukai tokie matosi pabalimai kaip kokia nuplikyta nezinau kaip apibudinti, idomu praeis oda susivienodins ar jau ne  verysad.gif dabar turiu grazu liemeni neturiu pilvo, bet va geda su maudymuku issirengti del bambos  unsure.gif man jau 3 menesei.

Na as manau kad tos tavo bambos niekas net nepastebes,juk pasilenke neziures zmones...Jei jau dziaugiesi kad tiek sumazejo liemuo ir pilvo nebeliko tai bamba tada niekis...Pas mane taip pat viduriukas pabales,bet as nekreipiu demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 06 07, 18:59)
Na as manau kad tos tavo bambos niekas net nepastebes,juk pasilenke neziures zmones...Jei jau dziaugiesi kad tiek sumazejo liemuo ir pilvo nebeliko tai bamba tada niekis...Pas mane taip pat viduriukas pabales,bet as nekreipiu demesio mirksiukas.gif

Nu niekaip nesuprasiu tokio poziurio 4u.gif Ka reiskia, pilvo neliko, tai bamba niekis? kaip tai niekis, tai tokia pati kuno dalis...ir, jei zmogus uzklause, vadinasi, jei ne niekis. Man pvz. irgi butu ne niekis unsure.gif
Siulyciau nueiti pas tave operuojanti gydytoja, ir issiaiskinti kame reikalas, kodel taip atsitiko ir ka gali pasiulyti, o ne numoti ranka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 06 07, 17:10)
Nu niekaip nesuprasiu tokio poziurio  4u.gif Ka reiskia, pilvo neliko, tai bamba niekis? kaip tai niekis, tai tokia pati kuno dalis...ir, jei zmogus uzklause, vadinasi, jei ne niekis. Man pvz. irgi butu ne niekis  unsure.gif
Siulyciau nueiti pas tave operuojanti gydytoja, ir issiaiskinti kame reikalas, kodel taip atsitiko ir ka gali pasiulyti, o ne numoti ranka  unsure.gif

Labas vakarelis mergaites graziais pilvukais ir ne tik, Bet klausykit,juk cia ne gyd kalte kad ta bamba ar pilvuko randas gyja ne tokiom spalvytem.Jie juk atsakingi as manau uz grazias neissokusias bambas,lygius dailius pilvuku pjuvius,o tai kad po 2,3 ar 6 men spalvyte ne tokia,tai juk priklauso nuo musu organizmu ir gal siek tiek nuo prieziuros???Ar as klystu?Mano nuomone gyd juk negali but atsakingas visa gyvenima uz kazkoki atlikta darba?Pas mane pvz dabar 2 men su trupuciu-o bamba aisku kazkiek susiaurejus,bet jau visa lygiai baltute,o va eandukas tai tokiais tarpais....Bet cia tik mano nuomone... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 06 07, 19:55)
Mano nuomone gyd juk negali but atsakingas visa gyvenima uz kazkoki atlikta darba?

Oj, nu vel viskas is pradziu. Tukstanti kartu jau aptarta tema. As siulau pasiklausti pas gydytoja, ka jis siulo vienu ar kitu atveju daryti, o ne nuejus kaltinti pjuvio gijima, bambos grozi ir t.t.
Atsakyti
Aciu visoms uz nuomone 4u.gif

as ir galvoju reikia eiti pas ji, bet ta vasara taip tingisi issiruosti biggrin.gif geriau po darbu su seima iskart i sodyba, nei pas daktara blush2.gif kita savaite butinai einu.. biggrin.gif

Siltos ir grazios visoms vasaros vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 06 07, 10:09)

As kazkur 6 savaites devejau. 4u.gif Man gyd. sake, kad bent jau 1,5 men reikia buti su juo. Tai ir atbuvau per kancias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 06 04, 18:57)
as nieko ipatingo nenaudoju randui tik tepu su vit.E aliejuku,kuri pirkau LT vaistinej. Kad tamsetu randas nepastebejau. g.gif Gal dar nedaug tebuvau per visa ta laika apie 10 kartu po 8min.

o tai nieko netepi eidama i soliariuma? dabar nieko nesimato, pasimatys veliua...nedaryk taip...

QUOTE(Titanium @ 2013 06 04, 21:20)
Sveikos

man greit jau trys mėn - labiausiai diorgina bamba doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nelabai gili ir tas tamsumas randuko doh.gif Soliariumuose nebuvau ir saulės dar nematė pilvas- alebaisu kad vasara artėja
Kuom tepti kad blykštų?

nu mooootera, kur dingusi? fotke dek.

QUOTE(Nijolee76 @ 2013 06 05, 00:49)
*** lotuliukas.gif  lotuliukas.gif teisingai pastebeta!!!!Deja as ne is tu verysad.gif
Mano ugis 173cm,svoris vakar ryte buvo 68 kg  blush2.gif ...

doh.gif jazus marija, storule sakyciau doh.gif baikit juokus, gi nebuna visos 170ir 55kg doh.gif
man greitai 8men...kaip laikas bega, eina sau...
Atsakyti
Agnestar as visa gyvenima atbuvau su 170 ir 49-0kg,ziauriai komplekasavau de sudejimo,dabar jau treti meti bandau susidraugaut su naujuosu ''as'' bet nelabai sekasi... blush2.gif del tu soliariumu placiau,kur? ka? kada? tept mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 08, 11:54)
Agnestar as visa gyvenima atbuvau su 170 ir 49-0kg,ziauriai komplekasavau de sudejimo,dabar jau treti meti bandau susidraugaut su naujuosu ''as'' bet nelabai sekasi...  blush2.gif  del tu soliariumu placiau,kur? ka? kada? tept  mirksiukas.gif

rimtai? nu bet kudumas juk nerealus, o kompleksavai, kad plona?
Na man liepe teptis krema nuo saules, o geriausiai isvis uzdengti bamba, nes patamses ji, aisku ne visiems istamseja, bet...kam rizikuoti.
Atsakyti