Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Klasusimas - po kiek laiko po operacijos galima atsitiesti?
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 06 06, 08:39)

Cia individualiai kiekvienai. Man jau dvi savaites bet as dar neissitiesiau. Man labai tempia oda sonuose. Prie rando tempimo jokio nejauciu.

Vakar buvau siulu traukti tai pasidziauge K kad randas is vis nepajudejo i virsu ir kol kas labai zemai. Sake skysciu tikrai nera. Sake masazai butu gerai bet kad as neturiu kaip iseiti sedziu viena su vaikais ir ner kam dienom isleist sad.gif

Kaip sunkiai sonuose siulai traukesi doh.gif Taip jau gerai teko padraskyti...
Tik labai juokingai pas daktara kaip niekur nieko sokinejau nuo kedes prie sienos fotkintis ir visa tiesi tik isejau vel susilenkus lotuliukas.gif Labai teigiamai K veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
ojej ojej...kaip man baisu darosi unsure.gif klausikit o ten plauku dziovintuvai yr,ar sava isimest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 06, 13:03)
ojej ojej...kaip man baisu darosi  unsure.gif  klausikit o ten plauku dziovintuvai yr,ar sava isimest  blush2.gif

Yra plauku dziovintuvas,televizorius,distancinis pultelis-vienas televizoriui kitas issikvietimui sesute,internetas WiFi(prisijungimo koda duos sesute),2 ranksluosciai,chalatas,naktiniai marskineliai (nelabai sexovi),tapkes,spintoje pakabos,tualetas,tualetinis popierius,sampunas,muilas,skutimosi putos-skutimosi peiliukas su koteliu,dantu pasta su dantu sepeteliu,kuno losijonas.Praktiskai viskas yra ko reikia porai dienu,lyg butum viesbutyje.Po operacijos atnese vandens buteli(neptunas) su stikline,vandens pasakai kad isgeriai iskart atnesa kita,kada nori atnes uzplikytos kavos arba arbatos,jogurtu...Saukstas,sakute,peilis visad budavo atnestas su maistu,valgai lovoje ant padeklo padetas maistas...Na zodziu sugebek naudotis relaksu,ai tiesa-lova kilnojasi su pulteliu kaip tik nori,visokiom padetim...SEKMES !!!
Papildyta:
jei ko nerasi palatoj,paprasysi sesutes atnes viska,man isvaziuojant pklause gal reikia islygint marskinelius rolleyes.gif ,LAAABAI SUPERINIS PERSONALAS !!!
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 06, 15:03)
ojej ojej...kaip man baisu darosi  unsure.gif  klausikit o ten plauku dziovintuvai yr,ar sava isimest  blush2.gif

lotuliukas.gif kokie rupesciai, kazin ar dar tau bus noras tuos plaukus dziovintis, man sukuotis ir tai sunku buvo, ant klozeto atsisedus persisukus sukavausi biggrin.gif nes susirietus kaip senute buvau. Ex Tesle ten tik lakste kaip nesiuta lotuliukas.gif o visos kitos manau pritars man, kad sunku buvo judeti....beje, duso juk nebuvo, kur praustis ketini? kriaukle maza, kad net valydama dantis apsitaskydavau.
Papildyta:
QUOTE(santi @ 2013 06 06, 08:39)

Juk nera draudimo atsitiesti, tiesiog as ir labai noredama negalejau to padaryti ilgai, pas mane labai stiprus tempimas buvo, reiskia kol oda prasitempe, tol ir tiesiausi. Dar po menesio man jautesi tempimas siek tiek. Gal nuo odos elastingumo priklauso, nuo pasalinto ploto irgi kaip suprantu.
Papildyta:
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 06 06, 16:21)
,LAAABAI SUPERINIS PERSONALAS !!!

drinks_cheers.gif tikrai
Atsakyti
[quote=sposa,2013 06 06, 13:45]
lotuliukas.gif kokie rupesciai, kazin ar dar tau bus noras tuos plaukus dziovintis, man sukuotis ir tai sunku buvo, ant klozeto atsisedus persisukus sukavausi biggrin.gif nes susirietus kaip senute buvau. Ex Tesle ten tik lakste kaip nesiuta lotuliukas.gif o visos kitos manau pritars man, kad sunku buvo judeti....beje, duso juk nebuvo, kur praustis ketini? kriaukle maza, kad net valydama dantis apsitaskydavau.

***Pritariu Sposai-koks dar dusas,jei vos eina susisukuoti doh.gif Nors Siauliuose tas dusas palatoj buvo,dar apsidziaugiau oi sakau kaip gerai thumbup.gif ,po op galesiu apsitaskyt....Aha schmoll.gif ne velnio!!!!Net batu negalejau apsimaut!!!!
Dar pagalvojau-nu ir svara tam duse,blizga kaip sunio k.... lotuliukas.gif ,kur gi nebus,jei as manau nei viena juo net ko gero nepasinaudojo lotuliukas.gif
Papildyta:
Pas mus biski vasara pasirode-oi kaip dziaugiuosi kad nebereik sarvu nesiot thumbup.gif !!!O tai numirimas butu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 06 birželio 2013 - 16:52
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 06 06, 15:54)
***Pritariu Sposai-koks dar dusas,jei vos eina susisukuoti  doh.gif Nors Siauliuose tas dusas palatoj buvo,dar apsidziaugiau oi sakau kaip gerai thumbup.gif ,po op galesiu apsitaskyt....Aha  schmoll.gif ne velnio!!!!Net batu negalejau apsimaut!!!!
Dar pagalvojau-nu ir svara tam duse,blizga kaip sunio k.... lotuliukas.gif ,kur gi nebus,jei as manau nei viena juo net ko gero nepasinaudojo lotuliukas.gif
Papildyta:
Pas mus biski vasara pasirode-oi kaip dziaugiuosi kad nebereik sarvu nesiot thumbup.gif !!!O tai numirimas butu!!!

Merginos baikit gazdinti MENTA,nes ji is baimes net savo varda pasikeis smile.gif is MENTO taps Bailiukas :)Jau taip jai baimes pilnos akys.
O tiesa Nijolee76 kur Siauliuose yra Karaleviciaus palatos ikurtos???

Tiesa MENTAS tu gali del viso pikto pasiimk dregnu serveteliu intymiom vietom,laaabai geras dalykas kaip negali dorai apsiprausti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex Tešlė: 06 birželio 2013 - 18:22
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 06 06, 16:21)
Merginos baikit gazdinti MENTA,nes ji is baimes net savo varda pasikeis smile.gif is MENTO taps Bailiukas :)Jau taip jai baimes pilnos akys.

Tiesa MENTAS tu gali del viso pikto pasiimk dregnu serveteliu intymiom vietom,laaabai geras dalykas kaip negali dorai apsiprausti...

*** thumbup.gif thumbup.gif Ir ne tik imtymiom,pazastukai ir visur kitur liuks eina!!!!

Papildyta:
[quote=ex Tešlė,2013 06 06, 16:21]

***Kadangi mums jau tas praejo,bet manau kad Mento baime ir jaudulys visai naturalus jausmas,kuo labiau bijos tuo geriau viskas seksis!!!!

***Siauliuose-Dvaro g-vej ir berods Darzelio g-vej g.gif Tai as buvau Darzelio g-vej,o ta pacia diena po manes mergaite daresi (.)(.) tai ji gulejo Dvaro g-vej
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 06, 15:03)

Nera cia ko bijoti smile.gif Tie visi paskaudejimai ir problemeles vienas juokas kai paziuri i nauja savo pilva thumbup.gif Del to vaizdo galima ir pakentet 4u.gif Skausmelei ir visi nemalonus pojuciai praeis o grazus pilvas paliks thumbup.gif

Jooo o del dziovintuvo tai apie ji net nepagalvosi biggrin.gif Dziaugiaus kad rankas pakeliau susirist plaukus ir iki tualeto nusliauzi biggrin.gif
Atsakyti
Juk tai net ne skausmas!!!Per prievarta suriesta ir sukaustyta!!!!Visas vadinamas nemalonumas-pirma karta keltis is lovos,bent jau man taip buvo.Va tik kai pagalvoju apie kosuli ar ciauduli-tada tikrai ojojojjjj!!!
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 06 06, 15:45)
o visos kitos manau pritars man, kad sunku buvo judeti....
beje, duso juk nebuvo, kur praustis ketini? kriaukle maza, kad net valydama dantis apsitaskydavau.

* drinks_cheers.gif
** dusas buvo, tik sveikatos po juo listi nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 06 07, 09:24)
Juk tai net ne skausmas!!!Per prievarta suriesta ir sukaustyta!!!!Visas vadinamas nemalonumas-pirma karta keltis is lovos,bent jau man taip buvo.Va tik kai pagalvoju apie kosuli ar ciauduli-tada tikrai ojojojjjj!!!

Tai va su ciauduliu nebezinau kur detis.... tie brudai pukai nuo medziu pradejo skraidyt...o du tokie medziai tiesiai man po langais auga... alergija nezmoniska ... ryte kai reikia po 10kartu paciaudeti is eiles bijau jau kad siules nesusproginetu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti