Teiserskiene, dėk visas pastangas puoselėt savo ir vyro santykius, o taip pat savo ir vaiko, kad tokia istorija nepasikartotų jo gyvenime. Linkiu, kad pasveiktų tavo širdis. Kas mūsų nenužudo, tas padaro stipresnius. Iš visos širdies linkiu tau, kad praeities šmėklos nesugriautų laimingo tavo dabartinės šeimos gyvenimo

As asmeniskai nemanau, kad savizudziai yra egoistai. Kas taip galvoja, turbut niekada gyvenime nesijaute tikrai sudinai, kai viskas aplinkui yra juoda juoda ir tu neturi ne menkiausios minties kaip issikapanoti is viso sito sh... O jeigu dar ir artimieji to nepastebi arba ignoruoja tokius pasakymus, kad man cia negera arba nebenoriu gyventi, tai tikrai turi buti labai stiprus, kad NENUSIZUDYTUM. Man pasiseke, kad mano sunkiausiais momentais (kuriu buvo 2), kai mintyse jau regzdavau savizudybes plana, atsirasdavo reikiamas zmogus ir tarsi baltas angelas istraukdavo mane i dienos sviesa is tamsios nakties. Bet net ir dabar, kai esu labai laiminga, nezinau, ar vel gyvenime neatsiras tokiu momentu, kai noresis viska pabaigti, uztenka, kad tik vienu metu is visu pusiu apsuptu nelaimes ir nesekmes....
Aisku, be galo liudna kai pavyzdziui, pasitraukia is gyvenimo vyras ar moteris ir palieka savo dar neuzaugintus vaikus, taip, tai neteisinga. Bet pvz yra tokiu bobu, kurios tikraja prasme daveda savo vyra iki to, pastoviai budamos viskuo nepatenkintos, jam zysdamos i galva, kad tu tai pinigu per mazai parnesei, tai, kad namie per mazai buni, kad nesi seimos galva ir t.t. Lygiai taip pat ir vyras gali davesti moteri iki to. Jeigu seimoj nera meiles, palaikymo ir uzuojautos, tai neprives prie gero.
O pabaigai pasakysiu- LAIMINGI NESIZUDO!
Aisku, be galo liudna kai pavyzdziui, pasitraukia is gyvenimo vyras ar moteris ir palieka savo dar neuzaugintus vaikus, taip, tai neteisinga. Bet pvz yra tokiu bobu, kurios tikraja prasme daveda savo vyra iki to, pastoviai budamos viskuo nepatenkintos, jam zysdamos i galva, kad tu tai pinigu per mazai parnesei, tai, kad namie per mazai buni, kad nesi seimos galva ir t.t. Lygiai taip pat ir vyras gali davesti moteri iki to. Jeigu seimoj nera meiles, palaikymo ir uzuojautos, tai neprives prie gero.
O pabaigai pasakysiu- LAIMINGI NESIZUDO!
QUOTE(teiserskiene @ 2009 12 25, 17:11)
Mama pamilo berniuka mergininka,pastojo.Tuo metu pastojo dar viena mergaite is to pacio bendrabucio...Pasiryzo gimdyti.
Siaubas,kokia baisi istorija, tokias motinas tik ant lauzo! Nemanau, kad tavo mama buvo tikrai pamilus ta berniuka, nes jei butu buvusi tikra meile, tai gal visgi myletu ji tave, o gal ja po to apeme baisi neapykanta jam, nes jis isejo pas kita mergina. Bet siaip ar taip tai nepateisinama, teko skaityti istoriju, kad kelios moteris net po isprievartavimo ryzosi gimdyti ir dabar labai myli tuos vaikus. Zveris ta tavo mama, tavo vietoj net niekada neiciau i tuos namus ir stengciausi istrinti juos (tuos zmones) is savo gyvenimo ir atminties. Manau, net butu geriau, jei ji tave butu atidavus i vaiku namus, manau maziau turetum nuoskaudu, nei kad dabar prisiminimuose is savo nemylincios motinos. Uzjauciu...
QUOTE(-Voveryte- @ 2009 12 27, 00:09)
Siaubas,kokia baisi istorija, tokias motinas tik ant lauzo!
Kokia motina bebūtų niekas apart šios istorijos autorės negali jos šmeižti. Istorija tikrai labai baisi, bet kaip bebūtų motina yra motina ir svetimi apie ją kalbėt neturėtų...
Zinau,kad kitas vaikas senai spjautu i tokia mama,bet kad ir kokia ji butu,ji-mano mama ir tos meiles MAMAI neisrausiu.Tas pirmasis "geras"dede numires-pervaziavo masina,antrasis,patevis mire nuo vezio,o mama sunkiai serga.Dar teks kryzeli nest(kad man liezuvis nudziutu),bet jau matau,kaip mama slaugau,o ji man saukia,kad dingciau is akiu,jei stengtis neiseina...
As kazkaip jau save ytikinus,kad ji mane myli,bet kitaip,kaip tik ji viena moka,kad kitaip jai neiseina
Dabar,kai turiu vaikuti,ji bando taisyti padeti,truputi prisidejo prie musu vestuviu,truputi prie buities,ji tiki,kad issipirks pinigais,bet taip nebus,nes sapnuose as vis tiek verkiu ...Nes sapnuose leidziu sau pratrukti,kitaip,nei kai buvau maza,zodzio pratart negalejau,ji girdedavo tik save.Bet mintyse,ruosiant pamokas,vaziuojant autobusu,maudantis, nuolat regejau vaizdus,kad jei dar bent 1 zodeli tars,dar bent 1 priekaista pasakys,pradesiu zviegt,dauzyt kas po ranka.Db,jei seimoj kas netaip,jei vyras ilgiau nei minute burbuliuoja ant manes,istinka isterija.Nes mama del vieno kokio dalyko valandu valandas salia stovedavo ir rekdavo 
Tikrai didelis anspaudas gyveimui.Visi nuosirdziai juokiasi,kai save neteksa,vepla pavadinu,tikrai nedaug merginu kurios save taip paspilkuotu,bet as is tiesu sakau tai,kas man ykalta ir kuo tikiu
Is pirmo zvilgsnio esu lb komunikabili ir linksma,bet tik vyras zino,kad turiu kauke.Juoko.
Mama sakydavo,eik i profke,kas tave,tokia slunke priims i darba,kam tau tie mokslai,vis tiek niekam tinkama,reik ir darbininku.Isejau i profke su 8.3 vidurkiu(nes tikslieji nesiseke),db jau bijau eit,stot kur,atitrukus nuo didejancio mokslu kruvio,plius,labai atminties neturiu.Juk brolis be didesniu pastangu viska ismoksta,o man reik zubrint,zubrint...
Ai,geriau jau nebuciau pamacius sios temos
Sorry,kad cia sriubauju,daugiau taip nedarysiu
As kazkaip jau save ytikinus,kad ji mane myli,bet kitaip,kaip tik ji viena moka,kad kitaip jai neiseina

Tikrai didelis anspaudas gyveimui.Visi nuosirdziai juokiasi,kai save neteksa,vepla pavadinu,tikrai nedaug merginu kurios save taip paspilkuotu,bet as is tiesu sakau tai,kas man ykalta ir kuo tikiu

Mama sakydavo,eik i profke,kas tave,tokia slunke priims i darba,kam tau tie mokslai,vis tiek niekam tinkama,reik ir darbininku.Isejau i profke su 8.3 vidurkiu(nes tikslieji nesiseke),db jau bijau eit,stot kur,atitrukus nuo didejancio mokslu kruvio,plius,labai atminties neturiu.Juk brolis be didesniu pastangu viska ismoksta,o man reik zubrint,zubrint...
Ai,geriau jau nebuciau pamacius sios temos

QUOTE(Cashmere @ 2009 12 26, 17:23)
Begalė vaikų Lietuvoje papasakotų tokias istorijas, siaubas kažkoks, kaip tėvai gali šitaip vaikų nemylėt, kodėl niekas iš aplinkinių nieko nedaro 
Teta padėjo - na nors vienas žmogus atsirado, į kurį buvo galima atsiremti 

teiserskiene, praeitis tavo liūdna, bet ateitis tik nuo tavęs priklauso. Turi gražią šeimą

Žmogus renkasi savižudybę, kai nemato prasmėįs gyventi, o prasmė juk visada yra. Kiekviena kančia yra prasminga. Svarbiausia yra turėti tikslą, turėti KAM gyventi, o kaip gyventi nėra taip svarbu. Tas KAM gyventi yra esmė. kiekvienam jis skirtingas. Vieniem tai gali būti mylimas žmogus, kitiems kažkoks mokslinis darbas, tretiems vaikai. Pagalvokime, juk galime gyventi vien tam, kad darytume gerus darbus, padėtume kitiems, negi tai nenuostabu?
QUOTE(teiserskiene @ 2009 12 25, 17:11)
labai siaubinga istorija,tikrai labai baisu

QUOTE(skorpee @ 2009 12 27, 20:14)
Pasakojau kai draugavom,o db tai nelieciama tema.Man kartotis nera prasmes,o jis ir neknibineja,gal jau ir uzsimirso kazkiek.Apie tvirkinimus nezino.Nu zodziu,snekejom bet senai ir ne apie viska

QUOTE(adaptacijaa @ 2009 12 27, 17:39)
Žmogus renkasi savižudybę, kai nemato prasmėįs gyventi, o prasmė juk visada yra. Kiekviena kančia yra prasminga. Svarbiausia yra turėti tikslą, turėti KAM gyventi, o kaip gyventi nėra taip svarbu. Tas KAM gyventi yra esmė. kiekvienam jis skirtingas. Vieniem tai gali būti mylimas žmogus, kitiems kažkoks mokslinis darbas, tretiems vaikai. Pagalvokime, juk galime gyventi vien tam, kad darytume gerus darbus, padėtume kitiems, negi tai nenuostabu?
o ka daryti jeigu tos prasmes nera?