Ar neteko pažinti savo vaiką palaidojusios motinos? Ar neteko būti šalia vos tramdomo skausmo? Bet tik šalia... Jei tai padarytume (aš apie savižudybę kalbu) - bet kurio mūsų motinai tektų būti nuolatiniame skausme.
Pažįstu tokią motiną...Ir ji visai ne nuolatiniam skausme...Ji po laidotuvių per gedulingus pietus tiesiog atsigavo,sakė dabar tai nors pagyvensiu dar,nes visą laiką kol buvo gyvas sunus kentėjo;turėjo jį ir jo šeimą išlaikyt,nes jis nedirbo,gerdavo,o kad žmona nepaliktų ir ją visaip šelpė...visokias baudas mokėjo už padarytas avarijas,mokėjo gydytojams už jam po avarijų atliktas operacijas.Taigi priklauso nuo žmonių ir jų tarpusavio santykių
O ką daryt, kai prašai, tiesiog rėkte išrėki, kad reikia pagalbos? O vyras tik atvirai tyčiojasi ir po kavines su kitomis varinėja. Tėvams negaliu užkrauti savo probelmų, jie per seni ir per daug ligoti. sesuo irgi su savomis problemomis bei gyvenimu, be to dar kitame mieste. O vyras atviru tekstu tyčiojasi, sako, priprask, keisk mąstymą ir t.t.
O ką daryt, kai prašai, tiesiog rėkte išrėki, kad reikia pagalbos? O vyras tik atvirai tyčiojasi ir po kavines su kitomis varinėja.
Tėvams negaliu užkrauti savo probelmų, jie per seni ir per daug ligoti. sesuo irgi su savomis problemomis bei gyvenimu, be to dar kitame mieste.
O vyras atviru tekstu tyčiojasi, sako, priprask, keisk mąstymą ir t.t.
O ką daryt, kai prašai, tiesiog rėkte išrėki, kad reikia pagalbos? O vyras tik atvirai tyčiojasi ir po kavines su kitomis varinėja.
Tėvams negaliu užkrauti savo probelmų, jie per seni ir per daug ligoti. sesuo irgi su savomis problemomis bei gyvenimu, be to dar kitame mieste.
O vyras atviru tekstu tyčiojasi, sako, priprask, keisk mąstymą ir t.t.
greičiausiai reiktų surasti žmogų, kuris norėtų ir galėtų jus išklausyti. ir geriausia, jog tai nebūtų per daug artimas žmogus, kurį vėliau sutikus, reiktų galvot "kodėl aš jam tai pasakojau?"
aišku sunku svetimam pasakoti, bet... turbūt taip geriausia
Manau, savizudybe renkasi tik silpni zmones. Pvz. : Maniskio ex`e, na nzn ar galima ja taip net vadinti, jis kai gyveno anglijoje, mes dar nebuvom pazistami, o jis atvaziavo uzsidirbti, gyveno tokiame name su tokia seima, ten buvo ju dukra, ji pati lindo lindo prie jo, o jam, jis be mergos, ner su kuo bendrauti, leisdavo su ja laika, o kai pasake, kad jis nori isvaziuoti atgal i LT, prasidejo jos cirkai, kai, viena diena grizes, rado, jos rasteli - tipu :myliu tave labai ir bla bla bla...ir vaistu pririjo, sako pabuciuok mane, jis sako, palauk kas yra, o ta purtytis pradejo nukrito, isveze zho ja i ligonine, koma po to seke, atsipeikejo nieko neatsimena, jos tevai jai papasakojo apie maniski, nes nenorejo kad jis ja paliktu, po to jam pradejo grasinti teismas kad cia per ji, nors gydytojai po apzuru pasake, kad ji enkalta tarp ju nieko nebuvo jie visaip ji gasdino. O maniskis pasvarste pagalvojo, kad kam sieti gvenima su tokia nevisprote, kuri zudosi, kas butu seimoje, susipyksta o ji bega vaistu vel gerti ? tai gyvenk ir bijok, ad vel rasi vaistu prigerusia, susikrove daiktus ir niekam nieko neakes isvaziavo atgal i LT. na poto see skambuciai zinutes, tokio tipo : as tave jau atsiiniau man be taves sunku as labai verkiu grisk, atsimenu tave. myliu tave labai, jos mama - grisk mes tau darba rasim, grisk pas ja, mes tave LT surasim, Na tada jau as isiterpiau, nes - kas mano, tas mano, ir paaiskinau jai.joms situacija, kad jis yra su manim ,turi nauja gyvenima o jai jame vietos nera, ir niekada nebus, ir jam jos ne kiek nereikia.. Nebeatrase, nu jai jau zudesi, tai, galva parsisviest reik kai tokiu minciu kyla, juolab del bernu, kuriu per gyvenima uooj kiek rastu, jauna yra, o po sio ivikio paliko nesveika, o kas kaltas?ne maniski, o ji pati, susimascius minciu zudytis..O poto ieskodama gailescio, atseit, grisk, buk su manim, gailek manes,,Pff..
Sveiki visi ir as ikisau savo nosyte turejau keleta pazystamu kurie taip pat pasirinko savo gyvenimo kelio pabaiga savizudybe.Mano manymu zmogus turi buti labai stiprus is vienos puses kad pats pries save pakeltu ranka ir uzgesintu savo gyvybe,o is kitos puses yra labai silpnas zmogus nes nebenori gyvenima keisti ,ir problemas reikia spresti o nepalikti jas kitiems po savo nusizudymo.....
Tai taip pats lengviausias budas iseiti is sio gyvenimo ir palikti visas bedas,visas skolas kitiems artimiems zmonems,,,,,, Tas zmogelis kuri daveda ta mintis pasitraukti is gyvenimo tikrai nepagalvoja apie tai bet as labai suprantu ir uzjauciu seimas likusias po vyru(zmonu)savizudybes su visom jo(jos) bedoms . Turiu drauge kuri liko su dviem vaikais ir vyro didelem didelem skolom,nes vyrui neisnese nervai ir jis pasikore o jai ka daryt?