Labas rytas
QUOTE(linette @ 2013 05 15, 23:02)
tikrai dabar tai rimtai rimtai mąstau

...kaži ar geriau turėt tokį baisų mozolį , kaip aš , kuris tuoj per duris įeis pirmiau nei aš

, ar geriau odos rukšlas į trusikus susikišt kada reiks

....abu variantai žiaurūs , bet aš pasilieku vis tik prie pirmo , nes kaip bebūtų taip , bet manu , kad vyrui lovoj maloniau glamonėt rubuiliu lasinukus negu kudučių rukšlioukus

....išvada ,nesvarbu , jei prieš kitus atrodysi daili , kaip stirna ... prieš mylimą vistiek stovėsi nuogga ...
čia tik mano absoliučiai subjektyvi nuomonė į kurią dėmesio kreipt išvis nebūtina ...
Mano nuomone, svorį reikia stengtis palaikyti daugiau mažiau normalų jau vien dėl savo sveikatos, o ne dėl to kas maloniau vyrui

. Niekas manęs neįtikins, kad didesnis svoris yra sveikiau. Estetinis vaizdas jau kitas reikalas. Jei svoris metamas pamažu, tai sporto ir kremų pagalba tą oda po truputi traukiasi, bet jei tas nepavyksta gal reikėtų pagalvoti apie chirurginį įsikišimą. Aišku čia viskas susiveda į pinigus... Kaip bebūtų gaila tai nepigiai kainuoja
Čia irgi mano subjektyvi nuomonė
QUOTE(*Henriette* @ 2013 05 15, 23:29)
aciu uz tikra labas
lauksiu tadu rytojaus, kad nepasiplovusios panos pasidalintu savo nuomonem apie iskrovas
Man visai patinka ( kai morališkai nusiteikiu

) pasukų ir sėlenų iškrovos. Bet be jokių cukrų ar priedų. Tiesiog stiklinė pasukų, šaukštas sėlenų. Jei jau labai blogai, dar kokį obuolį sukramtau.
Tik va tokius dalykus bent jau aš darau tik tada, kai žinau kad nieko nedarysiu valgyt šeimai, na pvz.kas nors nuo vakar likę

Nes jei reikia gaminti tai tada šakės
QUOTE(Exie @ 2013 05 16, 01:19)
Aš jei daryčiaus iškrovą, tai turiu nevalgyt nieko, nes jei kąnors užkąsiu, tai pradėsiu ryti. Galvojau kada reik darytis, ar antradienį, prieš svėrimąsi, kad skaičiai labiau motyvuotų ar trečiadienį po svėrimosi, kad pamačius savo storumo padarinius nenorėčiau valgyt, bet iš to didelio galvojimo ir iškrovų nedarau

bet reiktų nu