Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

QUOTE(Loli_judo @ 2013 05 15, 23:03)
kažką ne tą jau šiandien geri  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jopšek mat lotuliukas.gif lotuliukas.gif , aš čia tipo visai protinga norėjau būt lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..........
Papildyta:
*Henriette* matos , kas esi visai faina PANA lotuliukas.gif , bet vistiek neprasmuksi apie save nieko nepapasakojusi tongue.gif ... tai varyk , nes vistiek reiks biggrin.gif
nu jei drąsiau bus , tai aš turiu tik vieną vyrą ( o gaila , labai lotuliukas.gif ) ir vieną vaiką (jam dar tik 21 bus biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 15 gegužės 2013 - 22:12
QUOTE(linette @ 2013 05 15, 21:02)
mano iškrova būna ... daug vyno ir alyvuogių  biggrin.gif , tik  būtina pirmo varianto nepamažint  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gerule iskrova. tik va idomu kaip darbe sureaguotu jei su bonka ateiciau, o ir sunus kai mama i mokykla ateitu su iraudusiais zandukais biggrin.gif
juokas juokais, bet man tos iskrovos toks kosmaras atrodo, dar niekad nesu darius.

oki, neprasmuksiu tai neprasmuksiu. ir as turiu tik viena vyra ir viena vaika,sunu- jam 7. Dirbu paskutiniu laiku tik kelias valandas per diena, daugiausia laiko praleidziu namuose ir aplink juos..o cia taip gera ir saldytuvas salia doh.gif . Valgau emigranto duona jau astuonis metus.. nu kagi cia daugiau nebezinau, bendravimo eigoj islys daugiau informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Henriette*: 15 gegužės 2013 - 22:18
*Henriette*nu dabar tikrai labas wub.gif lotuliukas.gif , tikrai čia pritapsi biggrin.gif

matai , kad aš brudas ir iš lentelės ir iš doros kelio pasiploviau , tai nė atsakyt negaliu blush2.gif , panos gal ryt tau viską paaiškins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2013 05 15, 21:23)
*Henriette*nu dabar tikrai labas  wub.gif  lotuliukas.gif , tikrai čia pritapsi  biggrin.gif

matai , kad aš brudas ir iš lentelės ir iš doros kelio pasiploviau , tai nė atsakyt negaliu  blush2.gif , panos gal ryt tau viską paaiškins  biggrin.gif

aciu uz tikra labas wub.gif
o kodel pasilovei? rimtos priezastys? ar tik jegu ir motyvacijos dingimas? g.gif

lauksiu tadu rytojaus, kad nepasiplovusios panos pasidalintu savo nuomonem apie iskrovas

o jau vynelis tai apsuko galva, bijau ir nuo kedes pakilt lotuliukas.gif ryt laaabai ankti reiks keltis - pakuojuos i lova!

Labos 4u.gif
Atsakyti
labanakt biggrin.gif ....mano teta valia pas Elingutę išėjo , o dėdė ryžtas sakė rudeniop pareis blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Linette miela malonu, kad užsuki wub.gif imk bolioną 4u.gif
Henriette sveika prisijungus, imk bolioną ir tu 4u.gif beje kur tiksliau esi emigravusi?

Apie iškrovą, valią ir t.t. Kai pradėjau svorį mesti sausio gale, tai labai jau valios buvo, svoris krito, džiaugiausi, nors nesportavau, nebevalgiau griežtai po puses 7 nieko, o kuo toliau prie vasaros, tuo noras ėsti didesnis, dabar į darbą minu dviratį, nuo kurio visus raumenus skauda, svoris kažko auga, nors nors apimtys kaip ir mažėja, tai jei čia tie raumenai, tegu greičiau tiek lašinių sudegina, kad vėl svoris kristų ax.gif
Aš jei daryčiaus iškrovą, tai turiu nevalgyt nieko, nes jei kąnors užkąsiu, tai pradėsiu ryti. Galvojau kada reik darytis, ar antradienį, prieš svėrimąsi, kad skaičiai labiau motyvuotų ar trečiadienį po svėrimosi, kad pamačius savo storumo padarinius nenorėčiau valgyt, bet iš to didelio galvojimo ir iškrovų nedarau lotuliukas.gif bet reiktų nu biggrin.gif
Ateis man šią savaitę siuntinukas iš mamuko su visokiu lietuvišku lauknešėliu, tai kitą savaitę nieko gero irgi lentelėj nepademonstruosiu smile.gif
Bet va sugalvojau, kad reikia kaltę nuo savęs nuplauti ir pasakysiu, kad valia pabėgo kartu su mergom, išsilakstė ir nebebėra smile.gif
Gerai, einu gult, nes ryt į darbą pėstute keliausiu smile.gif
Atsakyti
pabandykit gerti pomidoru sultis, kazkiek malsina apetita,bet pirma jas reikia gerti poto esti, ne taip kaip as atvirksciai padarau, paskui mirstu nuo sotumo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(linette @ 2013 05 15, 23:02)
tikrai dabar tai rimtai rimtai mąstau  g.gif ...kaži ar geriau turėt tokį baisų mozolį , kaip aš , kuris tuoj per duris įeis pirmiau nei aš  blink.gif , ar geriau odos rukšlas į trusikus susikišt kada reiks  verysad.gif ....abu variantai žiaurūs , bet aš pasilieku vis tik prie pirmo , nes kaip bebūtų taip , bet manu , kad vyrui lovoj maloniau glamonėt rubuiliu lasinukus negu kudučių rukšlioukus  biggrin.gif ....išvada ,nesvarbu , jei prieš kitus atrodysi daili , kaip stirna ... prieš mylimą vistiek stovėsi nuogga ...
čia tik mano absoliučiai subjektyvi nuomonė į kurią dėmesio kreipt išvis nebūtina ...

Mano nuomone, svorį reikia stengtis palaikyti daugiau mažiau normalų jau vien dėl savo sveikatos, o ne dėl to kas maloniau vyrui biggrin.gif . Niekas manęs neįtikins, kad didesnis svoris yra sveikiau. Estetinis vaizdas jau kitas reikalas. Jei svoris metamas pamažu, tai sporto ir kremų pagalba tą oda po truputi traukiasi, bet jei tas nepavyksta gal reikėtų pagalvoti apie chirurginį įsikišimą. Aišku čia viskas susiveda į pinigus... Kaip bebūtų gaila tai nepigiai kainuoja unsure.gif
Čia irgi mano subjektyvi nuomonė tongue.gif

QUOTE(*Henriette* @ 2013 05 15, 23:29)
aciu uz tikra labas wub.gif
lauksiu tadu rytojaus, kad nepasiplovusios panos pasidalintu savo nuomonem apie iskrovas

Man visai patinka ( kai morališkai nusiteikiu doh.gif ) pasukų ir sėlenų iškrovos. Bet be jokių cukrų ar priedų. Tiesiog stiklinė pasukų, šaukštas sėlenų. Jei jau labai blogai, dar kokį obuolį sukramtau.
Tik va tokius dalykus bent jau aš darau tik tada, kai žinau kad nieko nedarysiu valgyt šeimai, na pvz.kas nors nuo vakar likę tongue.gif Nes jei reikia gaminti tai tada šakės biggrin.gif

QUOTE(Exie @ 2013 05 16, 01:19)
Aš jei daryčiaus iškrovą, tai turiu nevalgyt nieko, nes jei kąnors užkąsiu, tai pradėsiu ryti. Galvojau kada reik darytis, ar antradienį, prieš svėrimąsi, kad skaičiai labiau motyvuotų ar trečiadienį po svėrimosi, kad pamačius savo storumo padarinius nenorėčiau valgyt, bet iš to didelio galvojimo ir iškrovų nedarau  lotuliukas.gif  bet reiktų nu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toscana: 16 gegužės 2013 - 08:09
Labas , exe kaip sekasi šefo darbas?
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2013 05 16, 11:02)
Labas , exe kaip sekasi šefo darbas?

Aš dar mokymosi stadijoj, dabar tik užkandžius ir desertus darau, tai šiaip patinka, mokausi po biški kaip ir kas, šiandien dariau burgeriams mėsą, tiksliau iš farso rutuliukus dariau biggrin.gif dar visokius tai ko reikia sudėjau pagal porcijas, kol išmoksiu dar laiko praeis, nes ne vien gaminimas įeina, reikia pasiruošti darbui, į šaldytuvą visko reikia sudėti, o reik žinoti ko reikia, tenka ir indus paplauti, bet kažkaip nebėda man. Sunkiausia ko gero yra dėl pavadinimų nežinojimo, nes daug visokių dalykų, kur ne tik kad nežinai kaip tai vadinasi, bet net nesupranti kas tai yra, tai sudėtinga būna smile.gif bet šiaip gerai viskas smile.gif kaip jums daržo reikalai?kaip supratau uodai jūsų nekankina?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
paskaiciau ir - kaip ir rinksiuosi pasukas su selenom iskrovai thumbup.gif Reiks tik seimai is vakaro pietus padaryt, arba siust kur nors valgyt, kad jokiu pagundu prie puodu nebutu. Save zinau, nu kasneli, ai nu dar viena...galiausiai sedesiu su lekste lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gaila, pomidoru sulciu nemegstu, kas dar gerai malsina alki?

Exie as norvegijoj. Gal dar yra sioj sali gyvenanciu? Rytoj cia nepriklausomybes diena, laisvadienis.Uhuuu! siaip i darba db tik antradieni..tai visos dienos - sveciai, i svecius, griliai griliai griliai...oi nu su pliusu busiu po tokio savaitgalio. Labai stengsiuos nepersivalgyt blush2.gif

Pritariu toskanai del to, kad savo svori normalu palaikyt reikia del saves o ne del aplinkiniu, kad ir ko jie noretu lasinuku ar kaulu salia biggrin.gif Siaip nzn kaip kitoms, bet man su kiekvienu numestu kg kyla ne tik pasitikejimas savim, bet ir meile sau. Beje, pries nzn ketverius metus buvau backute tikraja to zodzio prasme - sveriau 96kg. Iki 70 nukrito gana lengvai. Ana vasara nukrito dar kokie 5, bet sugryzo doh.gif O db labai sunku isivaziuoti, susikaupti, noro yra, bet nukrypstu baisiai daznai i sona doh.gif Kadangi prisidavinet reikes, gal nebekrypsiu, kad minusu lenteleje nebutu lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas vakaras.
Fuuu, nu ir karšta šiandien. Vis tik nusprendžiau, kad tokiu metu labai nemyliu mašinos. Nu yra kondicionierius, kai jis savo darbą padaro tai viskas gerai būna, bet kai įsėdi į tokią ant saulytės pastovėjusią blink.gif Ir dar vaikus reikia ten sukišt, vaaaajėėėzaaau, kaip sakė viena asaba "Drauguose" doh.gif
Šiandien jau turėjau didelį norą išbandyti kurį nors vandens telkinį, bet įtariu būčiau pirštą įkišus ir norai kaip mat dingtų lotuliukas.gif
Prisiminiau, vieną vasarą atostogavom Slovakijoj ir ten lipdami į kalnus su grupe radom nerealaus grožio kalnų ežerėlį. O karštis buvo toks vasariškas. Tai vyriškiai mikliai rūbus nusimetė ir nulėkė atsivėsinti. Ir visi labai operatyviai sugrįžo atgal sušlapę maksimum iki kelių lotuliukas.gif Nes vanduo tam ežerėlyje buvo tokio šaltumo, kad maudytis noras visiems praėjo lotuliukas.gif

QUOTE(*Henriette* @ 2013 05 16, 21:40)
Kadangi prisidavinet reikes, gal nebekrypsiu, kad minusu lenteleje nebutu lotuliukas.gif

Minusai lentelėje gerai, žiūrėk su pliusu nepareik tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti