Toscana, sekanti karta pataisyk Lolo i Loli
Faina lentuke
matyt ji neatpazista seve lentoj, tai neprisiduoda
Labas rytas
Blyyyyn, vos ne kaip pingvinukas Lolo gavosi
Atsiprašau, pasitaisysiu
Kaip atšalo
Va kas mane nenustoja stebinti tai mūsų temperatūrų kaita, nu tik apsipranti kad vasara atėjo ir staiga vėl pareina ruduo
Ir vėl nebeturi ką rengtis
QUOTE(ellinga @ 2013 05 22, 23:03)
matyt ji neatpazista seve lentoj, tai neprisiduoda 
Blyyyyn, vos ne kaip pingvinukas Lolo gavosi
Kaip atšalo
Neatšalo , o pasidare normalu . Jei butu tokie karščiai buve , tai netik kad svoris nekristu , bet ir rimtai paaugtu . Kai karšta organizmas prilaiko daugiau aušinimo skysčio , plius minus trys litrai . Taip kad ner ko parintis .
O del aprangos tai isigykit naturaliu pluoštu kelnes , maikes , švarkus ar kardžius , nežinau kaip tas daiktas lietuviškai vadinas , kelis ir tiks bet kokiu oru . Dabar yra visokiu vesinamu audiniu , todel net kai karšta gali vaikščiot apsirenges . O UODU TAI DAUG . Ten kur baigiasi riešutmedžiu itakos zona , tai kad puola .
O del aprangos tai isigykit naturaliu pluoštu kelnes , maikes , švarkus ar kardžius , nežinau kaip tas daiktas lietuviškai vadinas , kelis ir tiks bet kokiu oru . Dabar yra visokiu vesinamu audiniu , todel net kai karšta gali vaikščiot apsirenges . O UODU TAI DAUG . Ten kur baigiasi riešutmedžiu itakos zona , tai kad puola .
Labas vakaras
Labas rytas
Po vakarykščios - puikus oras
Po vakarykščios - puikus oras
Laba vakarą.Aš vat tą lietingą šeštadienį ir sekmadienio rytą praleidau baikerių naktyse
Su draugais dvivietei palapinei tryse miegojom(na bandėm miegot) ir dar buvom protingi ir jokio adijalo ar kažko panašaus pasitiest nebuvom pasieme
Sušalom,bet kažkaip taip fainai buvo
Gal dar ir kelis gramus riebaliukų iškračiau ten
Gal dar ir kelis gramus riebaliukų iškračiau ten
laba merginos, mano kompui paskutinioji, tai negaliu paskaityti jusu zinuciu daugiau nei tos kurios matosi prie rasant nauja zinute, berysio. Jei iseis tai treciasdieni prisiduosiu, bandysiu ant telefono pasijungti foruma.svoris auga po baliu visokiu, ech ta valia
Labas vakaras 
Aš labai atsipalaidavus svorio klausimu pastaruoju metu, bet ne to, kad valgyčiau labai daug, tiesiog nelabai kažko rūp, svertis visai nėra noro. Nepasakyčiau, kad daug valgau labai, fizinė veikla dviratis arba pėstute į darbą. Tai tiek naujienų kolkas
Aš labai atsipalaidavus svorio klausimu pastaruoju metu, bet ne to, kad valgyčiau labai daug, tiesiog nelabai kažko rūp, svertis visai nėra noro. Nepasakyčiau, kad daug valgau labai, fizinė veikla dviratis arba pėstute į darbą. Tai tiek naujienų kolkas
Labas rytas
mano svoris ir nekazka, prisiedu nors tu ka, nors ir valgyt to momentu net nenoriu
Bet uzsirasiau i moteru begima, tai bus bent priezastis uzpakali pakrutinti
mano svoris ir nekazka, prisiedu nors tu ka, nors ir valgyt to momentu net nenoriu
QUOTE(ellinga @ 2013 05 28, 08:05)
Labas rytas
kas per moterų bėgimas?
savaitgalis vel arteja, vel saslykai ir visokie kiti dalykai, geriausias susilaikymas niekur nevaziuoti is namu
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 05 29, 09:57)
savaitgalis vel arteja, vel saslykai ir visokie kiti dalykai, geriausias susilaikymas niekur nevaziuoti is namu 
oj kaip aš norėčiau šašlyčiokų