Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

Tvarkingai priduodu savo gėdingą pliusą, 300 g, nors tikrai nepiktnaudžiavau, tik vakar techninės apžiūros praėjimo proga ledų porciją suvalgiau blush2.gif
Atostogų reikia.
Atsakyti
Labas vakaras.
Galvojau, kad gal jau čia visos su svorio metimu užraukę g.gif Nes per savaitę nė gyvos dvasios. Bet svorius susiuntėt, tai reiškias gyvų dar yra, valiooooooo biggrin.gif

Lentelė tokia.... na kažkokia... man svoris pastrigo doh.gif jei taip atvirai tai nelabai ką ir darau kad jį judint. stovi jis vietoj, o taip norisi kad mažėtų, na reikės vėl susiimt.

Na ką, lentelė. Tadaaaaammmm bigsmile.gif

user posted image

Exie first.gif
ellinga, Egluzze31 second.gif

Egluzze31, nepyk 4u.gif Tau garbinga antra vieta, nors pagal numestą svorį kaip ir priklausytų pirmą, bet čia tavo ne per savaitę kaip supratau numesta. O savaitės pirmūnė Exie smile.gif
Sveikinimai visoms 4u.gif

Fuuuu... Pas mane pagaliau baliai baigėsi. Truputi atsipūsiu, nes čia paskutiniu metu daug visko sukrito.

Atsakyti
Toscana 4u.gif ačū užlentutę ir pirmą vietą smile.gif
egluze dažniau užsuk pabendrauti, neaišku nei ką nei kur veiki smile.gif

Kaip šiaip visom kas sekasi, ka namo statybos, kam varžybos, sodybos darbai?
Baniukas, kaip vaiko sveikata?
Kur mūsų negailestingoji seselė su adatom prapuolė?
Žodžiu mergos tylos įžadus davėt... einu į kampą paverksiu verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Mergos mikliai visos iš pakampių lendat, užtenka nu biggrin.gif
Buvom vakare su šeima pasivaikščioti į miestą išlėkę. Vakaras tvankus, debesuojasi. Staiga kad sukilo vėjas, debesys tik patamsėjo blink.gif Kai lėkėm namo biggrin.gif Ir ką, ogi absoliučiai nieko, kažkur pagriaudėjo, kažkoks mizernas žaibas blykstelėjo ir viskas blink.gif Lietus kuuuuuurrrrrrr, kur čia tas škvalas. JAu galvojau, pagaliau truputi atgaivins, tai kur tau biggrin.gif Žodžiu pasipiktinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2013 06 06, 21:31)

Buvom vakare su šeima pasivaikščioti į miestą išlėkę. Vakaras tvankus, debesuojasi. Staiga kad sukilo vėjas, debesys tik patamsėjo blink.gif  Kai lėkėm namo biggrin.gif  Ir ką, ogi absoliučiai nieko, kažkur pagriaudėjo, kažkoks mizernas žaibas blykstelėjo ir viskas blink.gif  Lietus kuuuuuurrrrrrr, kur čia tas škvalas. JAu galvojau, pagaliau truputi atgaivins, tai kur tau biggrin.gif Žodžiu pasipiktinau lotuliukas.gif

pas mus tas škvalas buvo atėjęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Exie @ 2013 06 06, 22:25)
Toscana  4u.gif ačū užlentutę ir pirmą vietą smile.gif
egluze dažniau užsuk pabendrauti, neaišku nei ką nei kur veiki smile.gif

Kaip šiaip visom kas sekasi, ka namo statybos, kam varžybos, sodybos darbai?
Baniukas, kaip vaiko sveikata?
Kur mūsų negailestingoji seselė su adatom prapuolė?
Žodžiu mergos tylos įžadus davėt... einu į kampą paverksiu  verysad.gif

Labas, gerai uzsuksiu, mano kompas dabar isveztas remontuoti tai ne per savo reikia prisijungti, tai reciau prie kompo bunu. Stengiuosi sveikai maitintis, dar 3 kg reikia numesti iki norimo svorio, o laiko nebedaug jau liko pusantro men. Dabar salierus valgyti pradejau, skaiciau kad jie sumazina suvartojamu kaloriju kieki. Gal pades smile.gif O kaip tau sekasi, kaip naujam darbe isikurei?
Atsakyti
Suvartojamu kaloriju kieki sumažina recipientas , o ne salierai . O JIEMS NE SEZONAS , BE KITA KO .
Dideli lietus pas mus kasdien , po pietu .
Režimas pas mane sado - ogorodo , o racionas rugpienis . Iš jo išeina dvi variacijos - su bananu desertas , su agurkais ir ridikeliais - pagrindinis patiekalas .
Kai šilta , mažai valgyt norisi .
Atsakyti
QUOTE(Egluzze31 @ 2013 06 07, 08:12)
Labas, gerai uzsuksiu, mano kompas dabar isveztas remontuoti tai ne per savo reikia prisijungti, tai reciau prie kompo bunu. Stengiuosi sveikai maitintis, dar 3 kg reikia numesti iki norimo svorio, o laiko nebedaug jau liko pusantro men. Dabar salierus valgyti pradejau, skaiciau kad jie sumazina suvartojamu kaloriju kieki. Gal pades smile.gif O kaip tau sekasi, kaip naujam darbe isikurei?

Darbe po biški viskas, vis ko naujo išmokstu ir dar ilgai manau taip mokysiuos, nes meniu didelis, oho tau tik 3kg liko... man 9 su kapeikom... dar plušėsiu čia iki pažaliavimo sad.gif

QUOTE(misis Mount @ 2013 06 07, 10:15)
Suvartojamu kaloriju kieki sumažina recipientas , o ne salierai . O JIEMS NE SEZONAS , BE KITA KO .
Dideli lietus pas mus kasdien , po pietu .
Režimas pas mane sado - ogorodo , o racionas rugpienis . Iš jo išeina dvi variacijos - su bananu desertas , su agurkais ir ridikeliais - pagrindinis patiekalas .
Kai šilta , mažai valgyt norisi .

O kas tas recipientas?
Atsakyti
QUOTE(Exie @ 2013 06 07, 21:39)
O kas tas recipientas?

Pacientas, kuris nori būti lieknas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2013 06 07, 23:55)
Pacientas, kuris nori būti lieknas  mirksiukas.gif

nu siaubas kokia aš neišmanėlė doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Exie @ 2013 06 08, 19:09)
nu siaubas kokia aš neišmanėlė  doh.gif  ax.gif

As irgi sito nezinojau, tai toliau valgau salierus, kazkaip nebekrenta man svoris, gal porcijas teks mazinti vel, nes laiko nebedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzze31 @ 2013 06 11, 12:56)
As irgi sito nezinojau, tai toliau valgau salierus, kazkaip nebekrenta man svoris, gal porcijas teks mazinti vel, nes laiko nebedaug smile.gif

Jei tau tik 3kg liko numesti, tai tikiu kad sunkiai krenta, gal bandyk daugiau sportuoti ir apimtis koreguoti sportu, nes dar mažinti porcijas gali būt ne pati geriausia idėja, juk suvartoti tam tikrą kalorijų kiekį vistiek turi smile.gif Nors nežinau aišku ar sportuoji ir kiek valgai, bet pasiskaičiuok tiesiog smile.gif vdruk paskui alpėt pradėsi g.gif biggrin.gif

aš beje su kavos puodeliu, gal kas jungiasi? Diena jau, bet vistiek smile.gif
Atsakyti