Atostogų reikia.
Tvarkingai priduodu savo gėdingą pliusą, 300 g, nors tikrai nepiktnaudžiavau, tik vakar techninės apžiūros praėjimo proga ledų porciją suvalgiau
Atostogų reikia.
Atostogų reikia.
Labas vakaras.
Galvojau, kad gal jau čia visos su svorio metimu užraukę
Nes per savaitę nė gyvos dvasios. Bet svorius susiuntėt, tai reiškias gyvų dar yra, valiooooooo
Lentelė tokia.... na kažkokia... man svoris pastrigo
jei taip atvirai tai nelabai ką ir darau kad jį judint. stovi jis vietoj, o taip norisi kad mažėtų, na reikės vėl susiimt.
Na ką, lentelė. Tadaaaaammmm

Exie
ellinga, Egluzze31
Egluzze31, nepyk
Tau garbinga antra vieta, nors pagal numestą svorį kaip ir priklausytų pirmą, bet čia tavo ne per savaitę kaip supratau numesta. O savaitės pirmūnė Exie
Sveikinimai visoms
Fuuuu... Pas mane pagaliau baliai baigėsi. Truputi atsipūsiu, nes čia paskutiniu metu daug visko sukrito.
Galvojau, kad gal jau čia visos su svorio metimu užraukę
Lentelė tokia.... na kažkokia... man svoris pastrigo
Na ką, lentelė. Tadaaaaammmm

Exie
ellinga, Egluzze31
Egluzze31, nepyk
Sveikinimai visoms
Fuuuu... Pas mane pagaliau baliai baigėsi. Truputi atsipūsiu, nes čia paskutiniu metu daug visko sukrito.
Toscana
ačū užlentutę ir pirmą vietą
egluze dažniau užsuk pabendrauti, neaišku nei ką nei kur veiki
Kaip šiaip visom kas sekasi, ka namo statybos, kam varžybos, sodybos darbai?
Baniukas, kaip vaiko sveikata?
Kur mūsų negailestingoji seselė su adatom prapuolė?
Žodžiu mergos tylos įžadus davėt... einu į kampą paverksiu
Labas vakaras
Mergos mikliai visos iš pakampių lendat, užtenka nu
Buvom vakare su šeima pasivaikščioti į miestą išlėkę. Vakaras tvankus, debesuojasi. Staiga kad sukilo vėjas, debesys tik patamsėjo
Kai lėkėm namo
Ir ką, ogi absoliučiai nieko, kažkur pagriaudėjo, kažkoks mizernas žaibas blykstelėjo ir viskas
Lietus kuuuuuurrrrrrr, kur čia tas škvalas. JAu galvojau, pagaliau truputi atgaivins, tai kur tau
Žodžiu pasipiktinau
Mergos mikliai visos iš pakampių lendat, užtenka nu
Buvom vakare su šeima pasivaikščioti į miestą išlėkę. Vakaras tvankus, debesuojasi. Staiga kad sukilo vėjas, debesys tik patamsėjo
QUOTE(toscana @ 2013 06 06, 21:31)
pas mus tas škvalas buvo atėjęs
QUOTE(Exie @ 2013 06 06, 22:25)
Toscana
ačū užlentutę ir pirmą vietą
Labas, gerai uzsuksiu, mano kompas dabar isveztas remontuoti tai ne per savo reikia prisijungti, tai reciau prie kompo bunu. Stengiuosi sveikai maitintis, dar 3 kg reikia numesti iki norimo svorio, o laiko nebedaug jau liko pusantro men. Dabar salierus valgyti pradejau, skaiciau kad jie sumazina suvartojamu kaloriju kieki. Gal pades
Suvartojamu kaloriju kieki sumažina recipientas , o ne salierai . O JIEMS NE SEZONAS , BE KITA KO .
Dideli lietus pas mus kasdien , po pietu .
Režimas pas mane sado - ogorodo , o racionas rugpienis . Iš jo išeina dvi variacijos - su bananu desertas , su agurkais ir ridikeliais - pagrindinis patiekalas .
Kai šilta , mažai valgyt norisi .
Režimas pas mane sado - ogorodo , o racionas rugpienis . Iš jo išeina dvi variacijos - su bananu desertas , su agurkais ir ridikeliais - pagrindinis patiekalas .
QUOTE(Egluzze31 @ 2013 06 07, 08:12)
Labas, gerai uzsuksiu, mano kompas dabar isveztas remontuoti tai ne per savo reikia prisijungti, tai reciau prie kompo bunu. Stengiuosi sveikai maitintis, dar 3 kg reikia numesti iki norimo svorio, o laiko nebedaug jau liko pusantro men. Dabar salierus valgyti pradejau, skaiciau kad jie sumazina suvartojamu kaloriju kieki. Gal pades
O kaip tau sekasi, kaip naujam darbe isikurei?
Darbe po biški viskas, vis ko naujo išmokstu ir dar ilgai manau taip mokysiuos, nes meniu didelis, oho tau tik 3kg liko... man 9 su kapeikom... dar plušėsiu čia iki pažaliavimo
QUOTE(misis Mount @ 2013 06 07, 10:15)
Suvartojamu kaloriju kieki sumažina recipientas , o ne salierai . O JIEMS NE SEZONAS , BE KITA KO .
O kas tas recipientas?
QUOTE(Exie @ 2013 06 07, 21:39)
O kas tas recipientas?
Pacientas, kuris nori būti lieknas
QUOTE(Loli_judo @ 2013 06 07, 23:55)
nu siaubas kokia aš neišmanėlė
QUOTE(Exie @ 2013 06 08, 19:09)
As irgi sito nezinojau, tai toliau valgau salierus, kazkaip nebekrenta man svoris, gal porcijas teks mazinti vel, nes laiko nebedaug
QUOTE(Egluzze31 @ 2013 06 11, 12:56)
As irgi sito nezinojau, tai toliau valgau salierus, kazkaip nebekrenta man svoris, gal porcijas teks mazinti vel, nes laiko nebedaug 
Jei tau tik 3kg liko numesti, tai tikiu kad sunkiai krenta, gal bandyk daugiau sportuoti ir apimtis koreguoti sportu, nes dar mažinti porcijas gali būt ne pati geriausia idėja, juk suvartoti tam tikrą kalorijų kiekį vistiek turi
aš beje su kavos puodeliu, gal kas jungiasi? Diena jau, bet vistiek