Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

QUOTE(Exie @ 2013 06 11, 14:06)
Jei tau tik 3kg liko numesti, tai tikiu kad sunkiai krenta, gal bandyk daugiau sportuoti ir apimtis koreguoti sportu, nes dar mažinti porcijas gali būt ne pati geriausia idėja, juk suvartoti tam tikrą kalorijų kiekį vistiek turi smile.gif Nors nežinau aišku ar sportuoji ir kiek valgai, bet pasiskaičiuok tiesiog smile.gif vdruk paskui alpėt pradėsi  g.gif  biggrin.gif

aš beje su kavos puodeliu, gal kas jungiasi? Diena jau, bet vistiek smile.gif

Sportuoti tai tingiu, niekaip vasara neprisiverciu, nors ziema sportavau. Na gal kaip nors ir taip nukris valgau daug darzoviu, ir siaip viska kas sveika, ir nedideliais kiekiais.
Atsakyti

lendu ir as is pakampiu, kompas vos velka, bandziau per telefona paskaityti ka rasot, bet parasyti neisejo smile.gif
isrove man penktad danti, siaubas koks skausmas iki siandine , tai kai dure pazeide gal koki nerva nes suskaudo visa galva ir tebeskauda, siandien einu pas dantiste, nes saujos vaistu nepadeda.. siaip vilniuje traukiausi, bet del to kad vaistu israsytu i vilniu nevaziuosiu juk...
svoris tik dideja, atrodo stengiuosi maziau valgyti, bet se kad nori..
turiu sveciu, tai maisto ruosa, ragavimas nuo pirstu ir netik..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Truputi kompas buvo sustreikavęs ana savaitę,tai teko be interneto pasėdėt doh.gif
Svoris tas pats laikosi...bet dabar maitinuosi labai negerai.Valgau beleką ir bet kada,o kur dar visokios išvykos į gamtą... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš stengiuosi maitintis kiek įmanoma sveikiau, bet svoris nekrenta, jau ir vandenį gert pradėjau nežmoniškais kiekiais kas man nebūdinga biggrin.gif gaila, bet ir tai nepadeda... sportuot aš irgi neprisiverčiu, žadėjau bėgiot pradėt, bet draugas vienai neleidžia, nes čia kai tie žmonės dinginėja, tai bijo, kad ir man taip nenutiktų, pasiūliau prisijumgti jam, bet atsisakė, tai taip ir nežinau. liksiu turbūt tukšiukas tešliukas verysad.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

O aš va norom nenorom gaunu sportuot, nes kitaip į darbą nusigauti neišeina, tai arba pėstute arba dviratį minu, tai dviratis labiau prie širdies. Ir greičiau ir vėjelis papučia. Tik va su mityba ko tai nesutariu, tai vakarais prisivalgau, tai kokio sidriuko atsigeriu, tai jei sveikai pasimaitinčiau rezultatas tikrai būtų, bet kad va norisi ir to ir ano ax.gif Bet aš patyliukais laukiu kada ruduo ateis ir forumas vėl atgims, nes šita tyla labai jau muša visą norą smile.gif
Atsakyti
Labas,

nepasisveriau tai pieskit man 0
Atsakyti
Labas vakaras.
Na ką, atnešu lentelę.

user posted image

kityte1989 first.gif
toscana second.gif

Kityte, sveikinimai, šaunuolė kad nepasiduodi 4u.gif Save irgi sveikinu lotuliukas.gif

O šiaip tai man toks egzistencinis klausimas iškilo. Ar kam nors dar ta lentelė ir tema reikalinga? Nes jei ji tik tam, kad kiekvieną savaitę surašyt tuos pačius skaičius, tai velniam jos reikia g.gif Tema skirta svorio metimui, jei niekas netrykšta noru tą svorį mest, tai kam ją laikyti g.gif Anksčiau tai nors papliurpt buvo įdomu, paskui paaiškėjo kad pliurpt apie bet ką negalima, galima tik griežtai dietos klausimais, tai aplamai bendravimas užsirišo doh.gif
Žodžiu, man apmąstymų trečiadienis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toscana: 12 birželio 2013 - 20:38
QUOTE(toscana @ 2013 06 12, 21:37)
Labas vakaras.
Na ką, atnešu lentelę.

user posted image
kityte1989  first.gif
toscana second.gif

Kityte, sveikinimai, šaunuolė kad nepasiduodi 4u.gif  Save irgi sveikinu lotuliukas.gif

O šiaip tai man toks egzistencinis klausimas iškilo. Ar kam nors dar ta lentelė ir tema reikalinga? Nes jei ji tik tam, kad kiekvieną savaitę surašyt tuos pačius skaičius, tai velniam jos reikia g.gif  Tema skirta svorio metimui, jei niekas netrykšta noru tą svorį mest, tai kam ją laikyti g.gif  Anksčiau tai nors papliurpt buvo įdomu, paskui paaiškėjo kad pliurpt apie bet ką negalima, galima tik griežtai dietos klausimais, tai aplamai bendravimas užsirišo doh.gif
Žodžiu, man apmąstymų trečiadienis biggrin.gif

Nu aš ir ne kartą buvau apie tai pamąsčiusi, nes bendrautojų jau nelabai likę, kam šašlykai, iškylos gamtoj, kam visokie kiti reikalai, tai net nežinau. gal tiesiog trečiadieniais kas nori tegul pasisako ir tau vargt su ta lentele nereiks, nes didžioji dauguma vistiek arba neprisiduoda arba su pliusu pareina g.gif
Atsakyti
Matau Aliks dar čia ateina , jau išgražejus esate , tokia visa patraukli .
O del postu rašymo , tai gal moterys nuo neto priklausomybes vasara gydosi .
Jei kam idomu ir aktualu svorio metimas , skelbiu nauja panaceja - katalizatoriai {ne tie kur kedainiuose balti kalnai }
Kadangi dabar sezonas girai ir kitai pieno rugščiai turiu pasakyti , kad tai yra geras daiktas paskatinti metabolizma . Karstu metu laiku organizmas užlaiko daugiau skysčiu , todel tinkamus skysčius tinkamai idarbinus galima pasiekti bent puikios odos ir geros savijautos , o praejus karsčiui ir kokie penki kilai dings , kaip nebuve .
Todel pasigaminkite giros , butinai su razinom ir mielem , susirauginkite kefyro . Ir naturalaus jogurto salotoms užpilti .
Beje prieskoniu kioske mačiau rusiska bromelaina už padoria kaina , bet jis žiemos palauks .
Atsakyti
Ačiū už pirmą vietą smile.gif man lentelė reikalinga, nes tai likusi vienintelė paskata, dėl ko visiškai neapsileidžiu su svoriu biggrin.gif
Atsakyti
labas, reiks pagooglinti del to bomelaino... siaip as tai vasara dinginesiu, tai manau kad lentute mane rudeni matys, kita savaite isvaizuoju, grisu po menesio ir tada i nauja darba eisiu... tad as nieko pries kad lentutes ir nebus iki rudens... paplepejimams irgi tiek laiko ner kai saulute ir pieva kieme laukia...
Atsakyti
Na negerai čia kažką rezgat... tema reikalinga. Lentelė irgi. Maža kas kada sugalvos prisiduot. O kai nebus, tai ir prisiduot nebus kur...

MM, nu tu vieną kartą parašysi man Fb ar kiek laukt reiks? Kuris tavo profilis neatrenku aš niekaip g.gif
Atsakyti