Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

QUOTE(ellinga @ 2013 06 25, 07:47)
Nute, ar jau namie? Kaip kelione praejo? Tikiuosi, kad karstas vanduo jusu rajone nebus atjungtas  smile.gif

Namie nuo šeštadienio pietų. Komandiruotė pusiau su velniu. Dėl vieno archyvo kompiuterinės sistemos gedimo negalėjau užsisakyti pusės bylų. Užtat kitame radau gerų dalykų ten, kur visai nesitikėjau.
Karštas vanduo bute buvo, bet 2 dienas bėgo rudas schmoll.gif ir vaikščiojau neplautais plaukais lotuliukas.gif
Tikėjausi daugiau svorio Maskvoje palikti biggrin.gif Rytą užsimiršus prisigėriau sulčių, tai su tuo visi 104.
Tik smagu, kad jau išsijudinau po pusės metų sėdėjimo. Šiandien vidurdienį aplėkiau pusę miesto su reikalais, - ir nieko! O būdavo greičiau 50 m. paėjėju į autiką - ir be kvapo.
Iki atostogų - dvi dienos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 26 birželio 2013 - 16:47
as kelyje su sportu, paskui gal bus poilsis tikiuosi. grisiu tik liepos 12, o 15 jau i darba siausiu... istikro negaliu sustoti valgyti, nes nervai nebelaiko... gyvenimas yra nuostabus net zalias... nusipirkau lenkijoje savo marmalo aqua slim, ten karnitinas, chromas ir combodzia. u zodziu paziurekite http://www.aquaslim....slim-standard,2 tik va rankos jo nepadaro:)
Atsakyti
Kosmos kosmos... prijiom... prijommm 4u.gif
Atsakyti
iskiaulejom iskiaulejom, o kita savite man i pleza reiks nusirengti
Atsakyti
Prijiommmom biggrin.gif

Vo su kokia gražia lentele pareinu, nu net pačiai smagu bigsmile.gif

user posted image

Exie, ellinga first.gif
nute second.gif
kityte1989 third.gif

Nu net susimaklinau kaip čia tas prizines vietas išdalint doh.gif ellingos minusas gražus, bet ji savaitę praleido, bet vistiek tas minusas labai gražus lotuliukas.gif
Tai nusprendžiau, kad teks šį kartą draugiškai dalintis pirmą vietą.

Sveikinimai visoms prizininkėms 4u.gif

O aš šį kartą džiaugiuosi, kad svoris nors nepakito. Ilgąjį savaitgalį pas uošvius buvom, tai kavytė ir prie kavytės..... doh.gif biggrin.gif Žodžiu, labai stengiausi nepersistengti smile.gif

Atsakyti
o man gili depresija ir as kas vakara geriu jau antra savaite i pabaiga, atradau jegermaister gerima ir geriu.. misis maunt i kompanija..
akys apteme dabar katik pabaigiau butelioka, nors turejau puse, su mielu noru dar isgreciau, bet turiu kempery tik beherofkos... sakau reik ryt keisti vieta, nes man reikia jegermaisterio nusipirkti.. po danties rovimo vos ne trys savaites dar normaliai nepraeina arba geriu arba vaistais.. zodziu zmones keiciasi... as irgi
Papildyta:
sunki alkoholiko dalia, bet rytojus ateis ir vel bus taspats, diena skaudes galva, paskui galvosiu kaip laikytis dietos, tada pasilaikysiu ir vakare gersiu ir valgysiu
Papildyta:
ir dar kazka norejau parasyti, bet kol atverte pamirsau.... zodziu ner zodziu... vaikai atima kompa, nebesuprantu kur rusiska klavetura kur lietuviska, viskas liejasi... mergos rasykit
Papildyta:
po vakarienes darymo jau trecia karta pdariau sumustiniu kalna, zinoma liecia mano gomurys juos, tai avokadas tai lasisa, dabar slapenka lenkiska i trasa eina... ei mergos kur esat? net lentutes neaptarinejat.... ipilkit man kanors
Atsakyti
Pupi lotuliukas.gif
Tavo postai išgėrus superiniai thumbup.gif

Į sveikatą drinks_cheers.gif
Nestabdyk, gerk ir rašyk 4u.gif
Atsakyti
misis maunt bečerovka prieš metus gere . O va liaudis prisimena . Prisimenu , kad linete šešias bonkas metaxos gere . O dabar begeriu kefyra su braškem , ir žoleles vandeniu užpiltas .
Vasaroju kol kas viena , ryta vedu viena šuniuka upen maudytis , popiet kita .
Vanduo šiltas , švarus laukines antytes plaukioja ,rojus . Visi gimines away , kitas rojus , niekam valgyt nereik daryt . Per jonines pavalgiau keptos ant grilio mesos , tai visa savaite galiu detoksikuotis ir niekam nekliuna .
Bet kita savaite jau visi suvaziuos pas mane . Ant šviežiu bulviu.
Turiu vilties ,kad jiems reiks detoksikuotis po intensyviu atostogu .
Atsakyti
nu cio storulikes biggrin.gif

pupi,kaip tavo aku op? pasidarei?
Atsakyti
aha pasidariau, viskas ok, matau gerai. dabar istolo matau mentus ir radarus smile.gif kaip faina kai nereikia akiniu uzsideti, dar tas iprotis islikes nes nuo saules akinius kaip uzsidedu tai net parden nueinu nenusiemus, iprotis kad ant nosies kazkas butu.. tikrai verta darytis, nes normalus akiniai su stiklais 1000 kainuoja, o va cia skaityk ir viena akies operacija..
Atsakyti
neturiu siandien jegermaisterio sad.gif turiu vyno bet kolkas jo nenoriu... gaminau visa diena ir pirstus laiziau.. sokolado milkos ileidau ir lengva ranka sukisau 200 kaloriju, bet ka padarysi..
bet kur visos, tipo deginates, saslus kepat po darbu?
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 06 27, 19:51)
neturiu siandien jegermaisterio sad.gif turiu vyno bet kolkas jo nenoriu... gaminau visa diena ir pirstus laiziau.. sokolado milkos ileidau ir lengva ranka sukisau 200 kaloriju, bet ka padarysi..
bet kur visos, tipo deginates, saslus kepat po darbu?

KP, širdingai džiaugiuos, kad operacija pasisekė. Žinau, ką tai reiškia, kai gerai matai, nes man iki kompiuterinio akinių nustatymo nebuvo įmanoma jų parinkti niekaip, o čia op, nešioju, ir pasaulis toks ryškus thumbup.gif
200 nėra juk daug...
o tą anksčiau minėtą žolelių antpilą ne tik MM, bet dar ir aš baisiai mėgstu, tik kažkaip seniai neteko.
Užsisakiau balkono langus. 5,5 t., bet ką daryt. Galėjau sutaupyt 500, darydama kas antrą atidarymą, bet kas tada už mane 13 a. langus blizgintų? Dar tokį užsilikusį darbą padariau ir išsiunčiau, dar viena recenzija laukia ir... atostogos thumbup.gif Gyvenime taip nelaukiau...
Atsakyti