Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

Na ką, labas vakaras.
Kažkaip temoje jaučiuosi kalbanti pati su savim g.gif
Šios savaitės pasiekimų mažoka, norinčių ko nors pasiekti taip pat labai mažai.
Bet kokiu atveju, tadaaaaammm bigsmile.gif

user posted image

Exie first.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2013 07 10, 21:23)
Na ką, labas vakaras.
Kažkaip temoje jaučiuosi kalbanti pati su savim g.gif
Šios savaitės pasiekimų mažoka, norinčių ko nors pasiekti taip pat labai mažai.
Bet kokiu atveju, tadaaaaammm bigsmile.gif

user posted image

Exie first.gif

Sveikinu 4u.gif

Haaahahaha :DDD Ačiū labai už taurę biggrin.gifD Toscana, reikejo sau irgi taurę duot bent už ne pliusą :DDD
Atsakyti
labas, tiek laiko nebuvau, bet ziuriu puslapiai nepasistumejo. jau grizau is keliones ir galiu pasakyti jau to gerimelio nebegeriu ir visai nebegeriu, nes atsigeriau jo iki vemimo... su gerimu baigta kuriam laikui. kelione istikro seipsau, esu labai pavargusi, be nuotaikos ir tokia pasimetus. istikro manau kad man depresija ir jau laikas susimti smile.gif net sirdi musa... kazkada prasideda rimtos problemos nuo nervu ir manau jau jos man prasidejo... esu tokia liudna, prislegta, bet svoris nejuda...tik isveido atrodau giltine.. tokios naujienos
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

isvaziuoju atostogauti 2 savaitem, svors chhh... puoliau ir vel savim nusiviliau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Geras šiandien rytas, saulutė pro debesis, nekaršta. Kelias dienas gali duoti nuo karščio pailsėt. Sėdžiu va prie atdaro balkono su kavos puodu ir taaaip gerai smile.gif
Vakar prisiskynau juodųjų serbentų kibirą, tai vakare tryniau ir į kamerą kišau, bus žiemai vitaminų smile.gif

QUOTE(KofmannPupi @ 2013 07 11, 22:16)
istikro manau kad man depresija ir jau laikas susimti smile.gif net sirdi musa... kazkada prasideda rimtos problemos nuo nervu ir manau jau jos man prasidejo... esu tokia liudna, prislegta, bet svoris nejuda...tik isveido atrodau giltine.. tokios naujienos

KofmannPupi, tavo kažkokios labai negeros nuotaikos unsure.gif Ar tu pati žinai kas yra negerai? Ar suvoki kas tavęs netenkina, kas blogai? Man iš šono atrodo, kad truputi per ilgai tavo bloga nuotaika užsitesė. Reikia įvardinti kas blogai yra tavo gyvenime ir tai bandyti spręsti. Esi jauna moteris ir pasiduodama tokiam niūrumui tik sau kenki. Labai linkiu kad visi blogumai susitvarkytų 4u.gif
Atsakyti
Toscana kur tu ten gyveni? g.gif Pas mus toks bjaurus lietus... pilkas ir zanudnas doh.gif o ryt gamtoje dukrytes gimtadieni organizuoju verysad.gif
Atsakyti
Dabar pas mus irgi pilkas ir zanūdnas lietus, Ellinga, ačiū kad pasidalinai lotuliukas.gif
Na nors rytas geras buvo.
O dėl gimtadienio, tai teks laikyt kumsčius kad lietus kaip nors šonu praeitų unsure.gif Nefainai jei šventę sugadins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toscana: 12 liepos 2013 - 12:10
QUOTE(toscana @ 2013 07 12, 13:09)
Dabar pas mus irgi pilkas ir zanūdnas lietus, Ellinga, ačiū kad pasidalinai lotuliukas.gif
Na nors rytas geras buvo.

Ale ziuriu, tamsta baisi optimiste lotuliukas.gif siuskit ta lietu i ignalinos krastus, ten sia savaite nezadu apsilankyt biggrin.gif man svarbu, kad nuo Kauno ir link zemaitijos geras oras butu biggrin.gif
Atsakyti
na mano nuotaika bloga del seimyniniu rupesciu, zinom kas blogai bet mano vyras nieko nedaro, problema yra jo vaikai.. vyras sako grisim is keliones pradekim viska nuo pradziu, na man gal ir uo pradziu nes manes laukia pokyciai, bet jis nemanau kad kazka padarys kitaip. siandien buvau vilniuje ir gristant namo mane pakabino berniokas toks ir net kompakta naujausiu gabalu padovanojo, net nuotaika pakele... o as buvau katik po dantistes, uztirpusiu veidu ir skaudancia galva, nes pragulejau 4 valandas kedej..
Atsakyti
Chaaaa, svetimų vyrų dėmesys nuotaiką pakelia visais atvejais biggrin.gif
O šiaip tai pasakysiu tokį nefainą dalyką unsure.gif Vaikai lieka vaikais, jie iš jūsų gyvenimo nedings va taip "lydekai paliepus, man panorėjus". Jie yra jo vaikai, jis jų tėvas. Jie vienaip ar kitaip bendraus ir bus jūsų gyvenime. Nežinau kas su jais negerai ir kodėl ten tokios problemos, bet faktas kad variantai yra du. Arba susėdat ir sutariat kas yra negerai ir bandot tą spręsti, arba skirstotės. Bet aš asmeniškai negerbčiau vyro jei jis nebendrautų su savo vaikais ir jų šalintųsi unsure.gif
Atsakyti
vaikai gyvena su mumis, zodis sunkus vaikas daug ka pasako, plius kad niekada nebuvo nupurtyti smile.gif aii pakalbekim apie linksmesnius dalykus, ka veikiat svaaitgali? tiskliau ka nuveiket, nes kai visos suguzesit cia bus jau treciadienis.
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 07 13, 19:12)
vaikai gyvena su mumis, zodis sunkus vaikas daug ka pasako, plius kad niekada nebuvo nupurtyti smile.gif aii pakalbekim apie linksmesnius dalykus, ka veikiat svaaitgali? tiskliau ka nuveiket, nes kai visos suguzesit cia bus jau treciadienis.

O tu bandei kada pas kokia psichologę pasikonsultuot kaip tokiu atveju geriau elgtis? gal yra koks elgesio modelis tinkantis išlepusiems vaikams sutvarkyti?
Mano savaitgalis eilini kart atidirbtas, supratau, kad darbas maitinimo srity ne man. Savaitgaliai visgi šventas reikalas, o per juos dabar tik dirbu ir nieko daugiau... Tai tiek žinių...
Atsakyti