Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

QUOTE(Exie @ 2013 07 14, 02:01)
O tu bandei kada pas kokia psichologę pasikonsultuot kaip tokiu atveju geriau elgtis? gal yra koks elgesio modelis tinkantis išlepusiems vaikams sutvarkyti?

O aš manu kad tai ne KofmannPupi darbas konsultuotis su psichologais ir stengtis gerinti situaciją namuose. Tai tėčio darbas. Jis turi brėžti ribas, jis turi nustatyti taisykles, jei tai pradės daryti Pupi tik dar labiau susigadins santykius. Man šioje vietoje labai trūksta vyro pozicijos, nejaugi jis mato kaip yra blogai ir nieko nedaro. Jei nemato tai gal reikia parodyti, na taip kad klausimų nekiltų, o jei mato ir nieko nedaro tada sakyčiau reikia susitaikyti su tuo kad palaikymo iš vyro neturėsi ir gyvensi pastoviam nepasitenkinime. Man kvepia mazochizmu ir nežinau ar tai reikalinga g.gif

Savaitgali kažkoks smile.gif Šiandien planavom važiuoti aplankyti brolio mergaitės, tai vakar mano vyresnėliui temperatūra iki 39 iš niekur sukilo doh.gif Nei slogos, nei kosulio, nei dar ko nors, bet temperatūra laikosi, nu tu blyn dar man čia iki pilnos laimės tik jos ir trūksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2013 07 14, 11:55)
O aš manu kad tai ne KofmannPupi darbas konsultuotis su psichologais ir stengtis gerinti situaciją namuose. Tai tėčio darbas. Jis turi brėžti ribas, jis turi nustatyti taisykles, jei tai pradės daryti Pupi tik dar labiau susigadins santykius. Man šioje vietoje labai trūksta vyro pozicijos, nejaugi jis mato kaip yra blogai ir nieko nedaro. Jei nemato tai gal reikia parodyti, na taip kad klausimų nekiltų, o jei mato ir nieko nedaro tada sakyčiau reikia susitaikyti su tuo kad palaikymo iš vyro neturėsi ir gyvensi pastoviam nepasitenkinime. Man kvepia mazochizmu ir nežinau ar tai reikalinga g.gif

Savaitgali kažkoks smile.gif  Šiandien planavom važiuoti aplankyti brolio mergaitės, tai vakar mano vyresnėliui temperatūra iki 39 iš niekur sukilo doh.gif  Nei slogos, nei kosulio, nei dar ko nors, bet temperatūra laikosi, nu tu blyn dar man čia iki pilnos laimės tik jos ir trūksta doh.gif

Nu jo šiaip tiesa sakai smile.gif
Atsakyti
Į albumą įkėliau pora nuotraukų ir bandysiu sekti kaip atrodysiu po kurio laiko, nes aš pati savo pokyčių nepastebiu smile.gif
Atsakyti
Hello, ciocės!!!

Kaip aš jūsų pasiilgau!
Ar beprisimenat mane?

Žinokit nei sukūdau, nei pastorėjau stoviu vietoje...

Vasara, sunkus metas mesti svoriui, nes valgyt nesinori, o dar būna visokios iškylos, eina peklon...
O mes dar norim nestuke.gif mažiuko... tai ne svoris dabar galvoje ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif man tai svoris, dėja nenori krisi ir bėgiojau ir maistą derinau, bet mažiau 75 niekaip nenori kristi. Užpraeitą savaitgalį balius buvo tai dar svečių turėjom, tortų privežė, tai visą savaitę tortais ir mitom, kad išmesti nereikėtų, aišku svoriui tai tikrai atsiliepė, bet praitą sav stengiausi susiimti ir bet ko neėsti. blush2.gif Joll@ aišku nepamiršom, trūksta čia tavęs wink.gif su džiugiom naujienom pareini, baltas pavydas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kityte1989: 17 liepos 2013 - 08:51
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 16, 22:22)
Hello, ciocės!!!

Kaip aš jūsų pasiilgau!
Ar beprisimenat mane?

Žinokit nei sukūdau, nei pastorėjau stoviu vietoje...

Vasara, sunkus metas mesti svoriui, nes valgyt nesinori, o dar būna visokios iškylos, eina peklon...
O mes dar norim  nestuke.gif  mažiuko... tai ne svoris dabar galvoje  ax.gif

Pasiilgom, nepamiršom, tu tik grįšk smile.gif) Ir tikrai su gerom naujienom parėjai smile.gif

Atsakyti
Tai mes tik planuojam, o kaip čia bus gi nieks nežino...
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Joll@ wub.gif Kaip smagu tave matyti, linkiu kad norai kuo greičiau virstų tikrove 4u.gif

Na ką, lentelė bigsmile.gif

user posted image

Egluzze31 first.gif
toscana second.gif
kityte1989 third.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Toscana, labai smagu, kad pasiilgot... Vis pagalvodavau apie jus, bet nebuvo laiko kada užsukt pasilabint...
Toscana, pašalink mano duomenis iš sekančios lentelės... Jei norai neišsipildys ant rudens pareisiu į draugus biggrin.gif O jei išsipildys tai pareisiu po kokiu 9 mėnesių su trupučiu biggrin.gif

Myliu, bučiuoju 4u.gif
Atsakyti
Labos visos smile.gif Ir gražaus savaitgalio (nors dabar tikrai nėra gražus) 4u.gif
Vakar vakare grįžau į Vilnių anei prisidėjus anei pametus svorio (buvau savo sodybos gyventojų maitinama daug ir skaniai), nors pagal savijautą - 10 kg lengvesnė. Taigi dėkoju Toscanai, kad iš lentelės nepašalino ir nuo ateinančio trečiadienio grįžtu. Paskaityt nespėjau pasivysiu kiek vėliau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kas kavos? aš su 73,2 pareinu smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif
Na gyvų mažoka, bet vistiek gerai.

user posted image

toscana first.gif yahoo.gif
Exie second.gif
kityte1989, nute third.gif

Sveikinimai toms kurios nepasiduoda 4u.gif
Atsakyti