Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

Sveikos 4u.gif

puikus atostogu orai parvijo namo... svoris oj oj oj... net geda prisiduot
Atsakyti
tema mirtinai aktyvi blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien neprisiduosiu nes esu išėjus iš rikiuotės visai ir kelias dienas buvau maisto šiukšliadėžė, tai bandysiu iki kitos savaitės be 4u.gif į pradines formas grįžti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
vakar parsiradau vėlai, tai lentelės jau nebekėliau.
Na žiūrim ką turim bigsmile.gif

user posted image

Egluzze31 first.gif
kityte1989 second.gif

Sveikinimai 4u.gif

ellinga, kame reikalas g.gif

Ai dar pasakysiu, nuo kito pirmadienio atostogauju ir kompo su savim nesivežu. Tai arba kuri apsiimkit lenteles kelti, arba lentelės vėl pasirodys tik po dviejų savaičių biggrin.gif

Ech vaikai dar miega, oras toks dar gaivus rytinis pro langą, kavos puodas ir knyga. Nu kaip gerai tai nemoku apsakyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2013 08 01, 07:57)
ellinga, kame reikalas  g.gif

Geriau neklausk, tikrai nemeluosiu, kad nieko nevalgau blush2.gif

Lentele galiu as padaryti, bus man bausme. Tik man persiusk paskutines savaites lentute
Atsakyti
Nu labas rytas smile.gif

64 4u.gif -1,6kg

Kol Toscana atostogauja siulau svori rasyti viesai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 07 rugpjūčio 2013 - 06:45
Labas rytas, prisiduodu ir as. Svoris daug maz taspats, bet turiu sveikatos problemu nuo nervu kaip sakoma visos ligos, Siandien einu pas gydytoja, kraujo, kardiogramos, nes sirdis visai tabaluojasi. Naujas darbas gerai,kazkiek gal dar nedrasu kol visko nezinau, bet patenkinta.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
aš dar ne vėžėse, tai nesigedinsiu ir lentelės negadinsiu smile.gif
KP kada spėjai darbą pakeisti?
Atsakyti
nuo liepos viodurio dirbu jau, uzteks namie sedeti
Atsakyti
Šaunu , kp kad vel dirbi , atsiras nauju minčiu ir sveikata pageres .
Mano atostogininkai išvažiavo , seklinius agurkus kur per ta laika priaugo baigiu kiaulem sušert ,dar biski ir atsigausiu .
Tada vel megausiuos vasara . Bo liepos menesi dirbau už aukle , hotelio personala , atostogos škias . Daržui ačiu dievui nieko siaubingo nenutiko , tik kad peraugo kai kas .
Savo svoriu ir išvaizda nesidomejau , ilisdavau tik i duša ir kambarin pamiegot .
Atsakyti
mano svoris irgi per daug nesikeičia šiuo metu 74,8 smile.gif
Atsakyti
buvau pas gydytoja, tai nieko rimto nerado, tik raminti save ir kiti turetu raminti, bet tai kurgi ramins.. remontas nesibaiga, kol pas mus remontas Joll ir nama pasistatys, man atrodo ji lyg statytis zadejo.. ryt gal pabaigs virtuve, laukiu keli menesiai, gyvenu apsikiautus
Atsakyti